Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz Vidual001 #30051 üzenetére

    Ha ilyen árkategóriában keresel, akkor a kínaiaknak van egy-két egészen elfogadható ajánlatuk, persze erős kompromisszumokat kell kötni valamiben (jellemzően a kezelhetőség borzalmas, logikátlan menürendszer, rossz nyomáspontú kezelőgombok).

    Egy ilyennel van személyes tapasztalatom, ez az Onn W6. Itt írtam róla bővebben, a Te felhasználási céloddal pont a kezelőgombok miatt lehet, hogy kiesne, nem vagyok benne biztos, hogy olyan egyszerűen lehet futás közben macerálni. Amúgy árát nagyon megérte, bár a 100 óra körülire reklámozott üzemidő szerintem inkább a harmada-fele, de még az is bőven jó.

    Ami még eszembe jutott, a Ruizu X06 (Gearbest-en most akcióban 21 USD + épp ingyenes szállítás), viszont rémlik valami olyasmi valami review-ből, hogy mintha BT-n csak a belső flash tartalmát tudja kiküldeni, a beletett microSD-t nem. Én pl. ezért vettem inkább anno az Onn W6-ot a barátnőmnek, azzal nincsen ilyen gond.

    Nyilván van még sok más obskurus kínai lejátszó, kb. ilyen lehetőségek vannak az általad megadott keretből. Összességében szerintem egy aptX-képes használt okostelefonnal (pl. egy használt 1st gen Moto G vagy kb. bármelyik WP 8.1-es Nokia/MS Lumia) jobban járnál, ha a kezelhetőség számít. BT esetén amúgy is kb. a fejesen, fülesen múlik inkább a hangminőség.

    [ Szerkesztve ]

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák