Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
biokox
tag
Az új x5 - ön nem jön ki jel a koax kimeneten mi a frász lehet?
-
jocoka75
tag
Sziasztok szeretném kérdezni, hogy a Fiio X1ll -t hogyan tudnám átállítani más régióra a hangerőlimit miatt ,ha csinálok egy Storage formattinget és frissitem a Firmwaret akkor jó lesz? Elöre is köszönöm szépen a segítséget😀
-
törölt tag
válasz biokox #30808 üzenetére
Na, ezt akartam kérdezni még, hogy a saját kábelével próbáltad-e, mert ugye a Fiio valami más kiosztást használ
jocoka75: Azért vigyázz a füledre! A nagy dobhártya szaggató hangerő eleinte buli, aztán ha így használod, akkor pár év múlva a hallókészülék lehet buli Szóval csak módjával
[ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
Nézegetem ezt a X7 II-t. Vajon a ES9028PRO DAC mennyivel lehet jobb, mint a ES9018S?
Van valami különbség karakterisztikában. Van erről infó? -
őstag
Külalakra a bal oldalán van egy kis kitüremkedés, de nagyjából olyan,mint a régi X7. Az X5 és X3 sokkal nagyobbat ugrott sztm design-ra és beltartamban. Mondjuk a 2*256 GB tárhely lehetőség nem rossz az 1*128 GB-al szemben.
[ Szerkesztve ]
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
fericske
addikt
CanJam london 2017 frissítve
-
LamaForce
csendes tag
Sziasztok. Milyen mp3 lejátszót érdemes venni 15 ezer forintig bezáróan, ami nem megy gyorsan tönkre? Autóban lenne használva az esetek 90%-ban. Emellett egy Sony mdr-100aap fejhallgató lenne még a társasága... Köszi a segítséget.
-
Tulku
veterán
Figyelmetekbe ajánlom a friss DAP-pal foglalkozó cikk alatti elmés reakciókat...tökéletesen tükrözi a pillanatnyi állapotokat...ami szomorú, hogy ez egy szakmai portálon történik és rendre nem újoncok alkotnak...de ez van...persze válaszoltam...megszólítva éreztem magam...
-
Sefter
veterán
-
AGE-T
őstag
Sznobok vagytok!
For SALE: http://bit.ly/1aepGxI
-
Frawly
veterán
Mp3-lejátszót szeretnék venni, de elég speciális peremfeltételekkel. Nagyon kicsinek kell lennie, ilyen max. 3×3 cm, de még inkább jó lenne 2×2 cm-es, azaz lehetőleg minél kisebb ÉS lehessen hozzá fülbe rejthető mini BT-os in-ear fülest párosítani. A hangminősége, hangerő, tárhely mérete, akkuidő nem annyira fontos, hogy nagy szám legyen, 8 giga körüli memória, mp3 only támogatás elég bele, kijelző sem kell rá, elég ha van rajta 1-2 gomb, amivel a számokat tudom léptetni. Ha 2–3 órát bír feltöltve, az már megfelelő, persze nem baj, ha olyan kicsi a fogyasztása, hogy 6–7 órát is elmegy, vagy olyan olcsó, hogy veszek belőle kettőt. Az is jó lenne, ha nem kerülne egy vagyonba, úgyse kell minőségi cucc.
Egy ilyen kis valami elég is lenne, de ehhez nem lehet BT-fülest párosítani. Árban max. 30 ezerre gondoltam, ha van ilyenből jobb hangminőségű, hangerejű, meg bír 6–7 óra zenehallgatást egyfolytában. Hosszabb akkuidő nem kell, mert a BT fülesnek is elég korlátozott az aksija, meg 7 óránál tovább szükség sincs rá. Melóhelyen, raktárban hallgatnám, ahol egyébként tiltva van mindenféle fülhallgató, médialejátszó, telefon, stb..
[ Szerkesztve ]
-
Frawly
veterán
Így első körben ezt találtam, erről vélemények?
-
Frawly
veterán
válasz fericske #30830 üzenetére
Jajj, de kár, akkor keresgélek még. Előre is kösz minden tippet.
Szerk.: találtem egy ilyen kínai okosórát, ez elvileg zenelejátszó is, bár ez meg drága és overkill, mert GPS meg minden szar van benne, ami nekem nem kell. Viszont álcázásnak ez tökéletes lenne, mert órát azt lehet bevinni, és nem feltűnő, ha nyomkodom az órám.
[ Szerkesztve ]
-
Tulku
veterán
válasz Frawly #30831 üzenetére
3 gb belső tárhely összesen...ebből foglalt lesz kb 1 gb tehát nem túl acélos a tárhelyed...max 10-15 lemez mp3 formátumban...olyat kéne találnod, amibe micro sd-t lehet belepréselni...vagy töltögeted naponta az albumokat...
Hangminőségre ne túl erős elvárásaid legyenek...ha egyáltalán hajlandók lesznek a fülessel párosodni...
Hangerőtől sem várnék sokat....látatlanban berendelni egy ilyet...hmmm...merjünk nagyok lenni...nyilván kötve vagy azt ismert paraméterek miatt.. -
törölt tag
Azért a TomTom nem olyan gagyi kínai talán. Ellenben ha tényleg kínai okosórát akarsz, akkor tessék erre nézelődni: [link] Ajánlani nem tudok, mert jó eséllyel ezek jelentős része hulladék, de amire neked kell, arra jók lehetnek.
A hangerő nem a forrástól függ BT esetén, hanem a feülestől, üzemidőt meg kezelési minőséget nem érdemes elvárni, hogy jó legyen.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Akkor már egy gear s1, abba meg SIM et is lehet bele tenni. Én szoktam zenélni róla. Az s7 hang minőséget nem éri el egy dap tol meg nagyon messze van
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
Frawly
veterán
válasz Maxximus #30834 üzenetére
Kösz a választ mindenkinek. Igaz nem ebben a márkában, de az S1 és Q18 is elég szimpatikus és olcsó okosórának tűnik. Kár, hogy YouTube-videót nem találok, ahol BT in-ear fülest hajtanak meg róla mp3-mal. A videók zömében csak BT headsettel tesztelik, meg saját hangszóróján ezeket a kütyüket, de az alapján korrekt hangjuk van, nem rosszabbak, mint egy alsó kategóriás okostelefon.
Szerk.: ezt találtam, ezen a videón BT fejest hajtanak meg vele, ennek is korrekt hangja van. Igaz ez egy sokkal drágább Sony Smartwach 3, de ha az olcsó kínai szarok ennek a negyedét hozzák hangminőségben, már örülök.
[ Szerkesztve ]
-
Frawly
veterán
Még egy kérdés a végére, mielőtt megrendelem vagy az S1-et, vagy a Q18-at, az utóbbi felé hajlok egyébként. Honnan tudom, hogy milyen BT füles kompatibilis az órával? Mert vannak 3-asok, 4.0-ok, 4.1-ek. Amelyiknél a verzió stimmel, az menni fog az órával? Sose volt még BT fülesem, azért kérdezem.
-
Mortel
senior tag
Sziasztok!
Bocsánat, ha esetleg rossz topicban teszem fel (és, ha már volt róla szó):
Létezik olyan program, amivel egy egybefüggő koncertet (flac-hoz és mp3-hoz is kellene) indexekkel lehet ellátni, hogy ne kelljen végigtekerni, ha mondjuk a 4. számot szeretném meghallgatni, és egyben is maradjon az anyag?
Láttam Cue splittert a flac-hoz, de sajnos a cue fájlok hiányoznak a flac-hoz és az mp3-hoz...
Előre is köszönöm!
Üdv:
M
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=8ZOzVcP2NqM
-
Tulku
veterán
Na...azért meg volt a hatása topiktársunk bt-adós okosórás kérdésének...elindult a vezérhangya...ha lesz majd apt-x-hd-s és micro-sd slot-ods okosóra, szóljatok...nem rossz...nem kell a telót elővenni a nadrágzsebből...
-
-
fericske
addikt
-
törölt tag
-
törölt tag
Az a bajom jelenleg, hogy én is már streaming-függő lettem, és abba nem nagyon illenek bele ezek a lejátszók AK elvileg működhet a Tidal miatt, meg az újabb Fiio-k a Spotify/Tidal támogatás miatt, de kb ennyi (meg Sony, aminek általában nem jön nekem be a hangkaraktere).
A másik probléma, hogy Spotify jelenleg nem veszteség mentes (csak ígérik már egy ideje), Tidal meg nem fut normálisan Android TV-n, így nem tudom megoldani egy szolgáltatással a dolgot az itthoni és hordozható témákra.
Megfordult egy olyan eretnekség is a fejemben, hogy egy ilyen profibb DAP igazából akár ki is válthatná az itthoni rendszert egy jó fülessel, mert...
- balanced kimeneten lehetne szerintem olyan kábelt csinálni, ami XLR kábelre adja a jelet a hangfalakhoz
- USB DAC funkció miatt menne laptopról, vagy a Shield TV-ről is, de mintha AK-kon lenne optikai bemenet is,
akkor PS4 is menne róla
- ha meg lehetne oldani a Tidal/Spotify lejátszást, akkor egy kütyüben lenne az összes zeném, akár itthon,
akár az úton
- egy ilyen U18 jellegű füles már akár a fejest is kiváltja, és hordozható is...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest