Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz K1LLMy53Lf #29100 üzenetére
Hordozható fejet? Miért, a mostanival mi a baj, nem fér ki az ajtón?
[ Szerkesztve ]
-
Nigér
őstag
És sok más termék a cég tarsolyából
-
Nigér
őstag
Lehet csak hozzáillő füles kellene, anno egy régebbi meghallgatás margójára azt mondtad hogy a 240 nem adta ki a W60-nal...
pulutodurumo: én laikusként azt látom hogy ugyanúgy 12BA/ear (nyilván műszakilag sokkal több eltérés van), de Tulku a guru, majd megmondja a frankót
[ Szerkesztve ]
-
Tulku
veterán
Hát azért a hedfin vannak fülesek rendesen....persze nem azt mondtam hogy nincs különbség, de pl nem akkora mint a 120 és a 240 között...
Layla: középre hangolt, széles spektrum...inkább klasszikus, jazz, vokális...
Roxanne: Mélybomba, modernebb műfajokra, kissé morózus1000 dollár különbséget semmi nem indokol....pláne hogy majdnem a driverek is egyformák...de a Layla klasszisokkal jobb
-
Andrew31
senior tag
Kicsit el vannak már szállva...
Ha azt csinálod, amit szeretsz, az szabadság. Ha szereted, amit csinálsz, az boldogság.
-
Tulku
veterán
-
afi0903
aktív tag
Az Xduoo X3 lejátssza az m4a formátumot, igaz?
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz afi0903 #29113 üzenetére
RB-t jobban szeretem rajta én spec. Bővebben keress rá itt topikban.
A "más" részre, illetve minden hasonló kérdésre [link] megtalálod a választ
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
afi0903
aktív tag
válasz K1LLMy53Lf #29114 üzenetére
Köszi!
Van olyan lehetőség, hogy albumot váltok egy gombnyomásra?
-
Ijk
nagyúr
Nyavalyás sandisk sansa, tegnap feltettem tölteni, utána bedobtam a táskába aztán mikor este hallgatni akartam le volt merülve. Valószínűleg megint bekapcsolt és úgy maradt töltéskor, már nemtudom hanyadszor járok így, de már kivágtam volna az ablakon.
Más nem járt így vele?/人◕ ‿‿ ◕人\
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz afi0903 #29115 üzenetére
nem tudok róla, hogy lenne, de pár gombnyomásból megvan (filelista->1könyvtár vissza->köv könyvtár->belelépsz->kiválasztod a file-t->indítod, szal 5-6ból megvan max)
átnéztem most gyorsan RB menüt de 2hotkey mappinget találtam, de nincs ilyen beállítási lehetőség"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
afi0903
aktív tag
válasz K1LLMy53Lf #29119 üzenetére
-
fsgl
csendes tag
Sziasztok!
Sansa Clip+ mekkora kártyát és class hányast kezel megbízhatóan? Volt egy 32gigás class10 samsungom, de azt nem szerette.
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Ciccuka
veterán
Pontosan milyen módélszámú kártya volt ez?
Vegyél bele Sandisk-et, ha azzal nem jó, akkor lehet a lejátszóval van probléma.
Milyen FW van rajta?
A kártya érintkezőit statikusan feltöltődve megfogtad?
Mi volt pontosan a probléma vele?[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
fsgl
csendes tag
válasz Ciccuka #29124 üzenetére
MB-MPBGB volt. 01.02.18A firmware van rajta. Rockboxal is próbáltam de azt nem szeretem. A hibajelenség az volt, ha jól emlékszem, hogy Refreshing mediánál fagyott, illetve lejátszás közben is volt hogy lefagyott vagy nem látta a rámásolt cuccot. (flac mp3 vegyesen, normálisan konvertált) A kártya telefonban rendesen működött.
[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
Szóval a szerkezet (Onn X5)...
Egy videó. Annyi csak a különbség, hogy nekem fekete usb kábel volt a dobozban.Szeretem ha valami szépen van csomagolva, már kibontáskor ad egyfajta elégedettség érzetet...
Az anyaghasználat jónak mondható, egyáltalán nem gagyi.
A kezelés elég vacak, a gomboknak több funkciója is van, attól függően, hogy éppen hol vagyunk. Tipikus kínai logikátlan megoldás. Meg lehet tanulni, szokni éppen.
A hangja teljesen rendben van kb. 40 dollárért, többet nem is nagyon érne. Tisztán szól, egyik tartományban se esik túlzásba, szóval nem lehet ráfogni se a sötét, se a világos hangot. Igazából főleg a közép az erőssége, itt meglepően részletes.
Telefonomnál jobban szól, tehát siker, viszont a világot nem váltja meg, szóval a többszörös árú eszközökkel nem igazán játszik egy ligában.Közben viszont vettem egy új fülhallgatót is (ATH-E40), amiben sokat benne hagy, ezért kell majd más megoldás. Ez jelenleg az asztali rendszerem, de sajnos nem tudom magammal cipelni mindenhová.
[ Szerkesztve ]
-
Ciccuka
veterán
A legtöbb lejátszóban kritikán aluli vagy nincs is erre lehetőség egyáltalán. Pedig azért többeknek lehet hasznod. Ha megfelelően tág a hangzás karaktere akkor én is feleslegesnek tartom ezt az opciót (vannak azért bőven Basshead arcok).
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Hapi18
tag
Sziasztok!
Kérlek ajánljatok nekem egy jó mp3 lejátszót, mert sok sok év használat után meghalt a cowon lejátszóm.
-átlagosan napi 6-8 órán át használnám, van hogy egész nap mennie kell
- fontos hogy sokáig bírja töltés nélkül (az előzőt újonnan heti kétszer kellett csak tölteni)
- fontos hogy tudjon gyorsítani lassítani (oktatás céljából)
- minimum 4 GB legyen de soha nem baj a több
- strapabíró legyen mert ki be hordom meleg teremből ki a hidegbe, és nyomkodom szinte állandóan (indít vissza, újra, nem megnyomom a play gombot és hallgatom órákat)
- nem kell szépen szóljon mert 90%-ban hordozható mono aktív hangfalra van kötve
- hangos legyen, (ne legyen benne ez a megvédjük a füledet mert te hülye vagy és nem tudod milyen hangosan szabad hallgatni a zenét...)
- nem ragaszkodom a hatalmas csili-vili érintő képernyőhöz, mert SOHA nem fog filmet vagy képet mutatni és csak meríti az akkut.
-jó lenne ha annyi ideig bírná mint az előző (ilyen használat mellett majdnem 10 év)sajnos az elmúlt 10 évben nem követtem a piacot szal most bele kell lendülnöm újra.
-
Tulku
veterán
Ibasso DX200 már a kapukban....persze megjelenési időpontot nem tudnak mondani, szokás szerint a FW-t reszelgetik....
Annyi bizonyos hogy méretes lesz és dupla micro sd slot-os...és persze lesz 2.5 mm-es balanced kimenete is.
Valami sabre dac-ot emlegetnek, de még a dual dac sem kizárt....meglátjuk!Úgy néz ki lesz kisöccse is DX120 személyében...állítólag BT és minden sallang mentes sima dap lesz, de szinte biztosan a DX80 fölé pozícionálják...
-
MaxxDamage
félisten
Sziasztok,
mp3 lejátszó kellene ami egy "Philips GoGear Raga 4GB" eszközt váltana.
Említett eszköznek nincs baja (nem mostani vétel), de a jobb hangzás már elkelne egy SoundMagic E80 társaságában. Versenybiciklizés , országúton (edzés) amihez lenne használva, így előny a kis méret és kis tömeg. (.flac is lehet lenne rá rakva - tehát előny ha nem csak mp3-at kezeli)Válaszokat előre köszönöm!
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
törölt tag
válasz MaxxDamage #29137 üzenetére
Sansa Clip sport? Vagy valamelyik másik, hasonlóan kis lejátszójuk?
-
niof
addikt
Az Astell&Kern AK Jr lejátszójáról vannak tapasztalatok? Eléggé öregecske már a 6. gen. iPod Classic-om, gyakorlatilag bármikor mondhatja azt, hogy nyekk. Magasabb minőségű lejátszó felé orientálódnék, de egyelőre csak informális jelleggel. Ha valaki ismeri, örülnék, ha megosztaná az élményeit. Az av-online cikkére nem akarok támaszkodni, gondolom megértirek...
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
PHM
addikt
válasz #16820480 #29142 üzenetére
Méretben nincs nagy különbség:
Valahol muszáj kompromisszumot kötni, hiszen a méretcsökkentés
az üzemidő és/vagy a hangminőség rovására fog történni.
Sajnos az akkumulátorok fejlődése messze lemaradt az igényektől
az utóbbi időben.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
Tulku
veterán
Az AK JR garantáltan magasabb szint mint az ipod....teljesen más világ.
Amit én is elkövettem (hiba) és mindenképp tanácsolom, hogy mással ne forduljon elő; adott fejessel-fülessel hallgassunk meg ilyen termékeket és utána kizárólag erre vonatkoztatva mondjunk véleményt.
Mindenképp hallgasd meg, nagyon populáris hangja van, szerintem szeretni fogod....Én pl AK240-et meghallgattam westone W60-nal és a patika hangzáson kívül mást elmondani nem tudtam róla.
Az AK100 II-t w4r-rel hallgatva egy morózus, magashiányos részlettelen lejátszót hallottam (juniort is ezzel a fülessel hallgattam)JH Angie-val az AK100 II megverte az X7-et, a Plenue1-et...tehát nagyon eszközfüggő...
Szintén Angie-val meghallgattam az AK240-et és egy talicska pénzt otthagytam a tulajnak... -
MaxxDamage
félisten
válasz #16820480 #29138 üzenetére
Benjie S5 -el kapcsolatban vélemény?L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
niof
addikt
A meleg hangzás előny, és a mélykiemelés sem hátrány. Az aláírásomban lévő füles/fejes nagy valószínűséggel nem fogy változni, nagyon szeretem a hangjukat. Elsősorban elektronikus zene a fő profil. Esetleg a füles lesz majd komolyabbra cserélve, de ez sem biztos. Igazából a 215-el is nagyon elégedett vagyok. Rendkívül szórakoztató (fun) hangja van. Az énekhangok és a a basszus nagyon jó benne. Legalábbis nekem. Ezek fényében?
A potival nincs gond? Mert ezt egy elég gyenge pontnak írják több oldalon is...Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest