Hirdetés
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tulku
veterán
válasz #16820480 #29251 üzenetére
Sztem a dac chip egyértelműen nem predesztinál....AK100II, 120II és 240 cirrus chipes....
Nem mindegy mit építesz utána...
Lesz majd egy további cirrus-os dap Opus néven...az is odab.x állítólag...inkább azt mondanám, hogy lehetséges, nagyobb odafigyelést igényel cirrus köré építkezni....
-
titán
Nem baj, nekem cirrusos akkor se kéne. A hangminőség szubjektív, a pszichológia megkerülhetetlen. Hallottam már elég szar cirrusos dacot, hogy már sose tudjak elvonatkoztatni tőle, és folyamatosan zavarna. Márpedig akkor a dolog az élvezeti része sérül, pedig point ez az egyetlen, ami számít.
Esteleg valami usb-s, akkus hordozható dac?
Vagy húzzak a rákba a hülye igényeimmel, és vegyek egy V10-et?
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
sony309
őstag
Sziasztok!
-Valóban csak a SanDisk Clip Sport tud lejátszani flac-et?
-A hangerő korlátozás kijátszható, ha nem európai régiót választok ki?Köszönöm előre is a választ!
S3x, hifi & rock and roll
-
Tim82
félisten
válasz sony309 #29259 üzenetére
Korábbi Clip modellek is le tudnak flac-et játszani. A hangerőkorlátozás kijátszható úgy, ahogy írod.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
fericske
addikt
A telóhoz bevállaltam egy ilyet, aztán majd kiderül, vagy beborul
-
őstag
válasz fericske #29268 üzenetére
Na, erre nagyon kíváncsi leszek. Mindenképpen írj ha megjött mit tud kihozni a telefonból. Mihez vetted?
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
Apollyon
Korrektor
válasz Apollyon #29248 üzenetére
Egyelőre nem sikerült, a helyszínen azt mondta a srác, hogy ő nem, de a kollégája foglalkozik ilyen aprólékos dolgokkal, adott egy névjegykártyát, mp3-szerviz.hu – pesterzsébeten. Sajnos azt kell mondjam nem nagy a bizodalmam a dologban, péntek óta 1 mailt váltottunk, telefont nem vette fel és azóta nem hívott vissza. Ok, írta a egyetlen mailjében hogy nem mindig elérhető, meg valszeg elfoglalt, de nem hiszem hogy olyan sokan érdeklődnek hogy nem lehet egy mailt visszadobni hogy mi van. Mindegy, egy próbát megért, kösz azért.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Tim82
félisten
válasz Apollyon #29270 üzenetére
Korábban foglalkozott vele (vagy legalábbis helyben a boltban ha nem is ő, de ott valaki megcsinálta, mi nem lettünk elirányítva Pesterzsébetre). Két-három éven belüli tapasztalat, nem volt nagyon régen az a jack aljzat csere.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
aktív tag
Sziasztok!
Milyen hordozható mp3 lejátszót ajánlanátok 10-15ezer Ft között rock, black-, deathmetalhoz?
Hazai, de külföldi vásárlás sem akadály.
Jelenleg vsonic vsd2 füles van használatban, de lehet lesz egy KZ ED9 is próbálva.A válaszokat előre is köszönöm!
Bocsássunk meg ellenségeinknek,de nevüket soha ne felejtsük el! A sebek a múltra emlékeztetnek,de nem kell meghatározniuk a jövőt.
-
Apollyon
Korrektor
válasz storm4 #29272 üzenetére
Dettó pont ilyen zenéket hallgatok én is.
Nekem már van clip sport, és nem feltétlenül ajánlom. A clip+ -hoz képest (amit már sajnos nem kapni) érezhetően szegényesebb a hangja, a dinamikatartomány nem olyan nagy, a mélyek pl nem olyan hangsúlyosak ott sem ahol amúgy kéne. Néhány dobnál, meg mélyebb gitároknál érezni ezeket.Érdemes kukázni akár egy régi sansát, clip+-t például, én is rendbe hozatom az enyémet.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
aktív tag
válasz Apollyon #29274 üzenetére
Köszönöm a választ.
Na, pont ma rendeltem meg egy sportot.
Meglátom a hétvégén, hogy milyen aztán lehet, akkor vadászok valami mást, lehet lepróbálok valami kínai csodát.Bocsássunk meg ellenségeinknek,de nevüket soha ne felejtsük el! A sebek a múltra emlékeztetnek,de nem kell meghatározniuk a jövőt.
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Egy olcsó mp3 lejátszót szeretnék, sportoláshoz. Tudom hogy nem szívesen javasoltok ilyesmit, de tényleg semmi szükség, hosszú üzemidőre, nagy tárhelyre, lehet akár kijelző nélüli is stb. Szóval ne lincseljetek meg a kérdésért légyszi
1 2 3 4
Van valakinek tapasztalata ezek közül valamelyikkel? Vállalható lenne ezekből valamelyik? Vagy esetleg ilyen olcsó kategóriában tudnátok valamit javasolni? Metál zene lejátszásra lenne és egy xiaomi hybrid füles lenne rákötve.[ Szerkesztve ]
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
válasz K1LLMy53Lf #29278 üzenetére
Köszi, ránézek. Ez lenne?
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
messi
újonc
Sziasztok !
Az lenne a kérdésem, hogy hol tudok tesztelni ibasso és fiio lejátszókat előre is kösz.
-
Apollyon
Korrektor
válasz storm4 #29276 üzenetére
Mondjuk azt is megemlítem azért még1x, hogy én fejhallgatóval használom, ami ha nem is csúcs, de az átlag fülhallgatók felett van azért valamivel. Mindenesetre én kihallom vele a különbséget a két lejátszó között.
(#29275) FireKeeper: Szerintem zip-et még nehezebb szerezni, vagy ha van kb. új áron adják a használtat, ami irreális.
[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Apollyon #29281 üzenetére
akkor mázlim volt hogy még anno beújítottam egy refurbished darabot
akkor olyasmi ez mint a régebbi, rockboxolható ipod classic-ok kb, jók, de már baromi ritkák, vagy ha találsz is az mocskos drága.
[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz dethroner #29279 üzenetére
igen, de visszament az ára ahogy nézem. mondjuk én is ennyiért vettem kb páromnak, teljesen jó, meg van vele elégedve. banggood-on picivel olcsóbb amúgy.
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
atti29
tag
Sziasztok!
Hifiman HM 700 16 Gb van valakinek tapasztalata ?!
Válaszokat köszönöm! -
atti29
tag
Köszönöm a gyors ,bár kesze kusza választ ! :
Akkor szerinted nagyon jó hang ez a lényeg,kinézet nem érdekel,ez használt szóval írok a tulajnak,hogy mennyire problémás az övé(bár írhat bármit)!
Lenne még egy kérdésem ,Xduoo X3-at próbálta valaki,mert az van egy új itthon ?!
Mégegyszer köszönöm a válaszotokat ! -
dethroner
veterán
válasz K1LLMy53Lf #29283 üzenetére
Igen, Bangood-on 3760-ra írja most a Ruizu X02-t. Szerintem ez lesz a válasz. De ha szeretnék mellé még egyet, amit rá lehet mondjuk a póló ujjára csattintani, és nagyon olcsóért bevállalnám, ezekből a 2$ alatti csodákból melyik lehet használható? Lehet ezek között különbség, vagy csak a borítás más rajtuk?
Szóval 2$ alattiak közül melyiket sportoláshoz?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
-
dethroner
veterán
Mivel napi egy órát menne, így az aksi üzemidő lényegtelen. Ennyi pénzért ha megy fél évet, már tökéletesen megszolgálta az árát. Csak mp3-ra kell. De vajon hogy szólhatnak, nagyon durván szarul? De a kérdés lényegi része még mindig érdekel, vajon van-e különbség a hangjukban?
-
funkmester
aktív tag
helo, ar-ertek szempontbol dac-fejeserosito vagy inkabb dap eri meg jobban?
-
pulutodurumo
őstag
válasz funkmester #29291 üzenetére
Mi a jobb, egy laptop vagy egy asztali gép?
Fejhallgatóhoz DAC (+AMP) jobb. A hordozhatóságnak ára van. Ha létezne pont ugyan olyan hangú DAP és asztali setup, utóbbi lenne olcsóbb."Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
funkmester
aktív tag
válasz pulutodurumo #29292 üzenetére
igen, kiegeszitenem, hordozhato dacamp kombo vs dap
-
Tulku
veterán
válasz funkmester #29293 üzenetére
Mihez?...
Alanyt nem írtál, csak állítmányt
-
Tulku
veterán
Nem az enyém...nem ismerem az eladót...
Gyorsan vásárolja meg vki az eladó D2-t az apróról...ha megszokja a kicsi érintőképernyőt, a hang mindenért kárpótolja...nagyon jó hangú lejátszó!!!!
Csak azért ajánlom, mert mostanság megszaporodtak a 10 ezres kérdések!!!!
-
funkmester
aktív tag
helo, ar-ertek szempontbol hordozhato dac-amp kombo vagy inkabb DAP eri meg jobban?
-
törölt tag
válasz funkmester #29296 üzenetére
Helo, erre így nem lehet válaszolni konkrétumok nélkül.
-
törölt tag
válasz funkmester #29298 üzenetére
Inkább azt, hogy mit dugnál rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Horgász topik
- Asszociációs játék. :)
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Spórolós topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest