Új hozzászólás Aktív témák

  • Topiccsendőr

    addikt

    válasz Pocee #88712 üzenetére

    Szoktak, de nem mindig valk be. Etz nel kellett ilyesmit csinalnom utoljara, ott viszont olyan rossz minosegu az ontveny, es annyira nagy a lendtomeg, hogy 3 szezonnal tobbet nem bir el a csapagyhaz, barmit csinalsz, igy eleg gyorsan megforog ragasztoval is. Nalad nem biztos, hogy ez lesz, mivel mas a fordulatszam, es a lendtomeg.

    Olaj nelkul nyomtad be? Ketutemnel nagyok a nyomasvaltozasok, az sanszos, hogy kilovi. A szimering meretevel van baj, vagy az ontvenyt nem sikerult ugyanakkorara furniuk? En beragasztanam. Kokany, de nincs mas. Kalapaccsal be lehet utni a szimeringet szakszeruen, ha van egy ugyanakkora meretu tusked, mint a szimering atmeroje, ezzel nincs baj.

    Japanoknal igy van megmunkalva, hogy nem kell mondenhova. Nem javaslom a klingeritet a ketto koze rakni, az 0,3-0,5 mm amivel fene tudja milyen hezag milyen lesz a tengelyeknel, barminel.
    Pasztazni enis szoktam, de az ujjhegyemre rakom, onnan pedig a tomitofeluletre, ugy, hogy a belso nehany mm t szarazon hagyom, inkabb kifele kenegetem, hogy osszehuzasnal ne keringjen egy buvarruha az olajterben, ahogy kinyomja a ket felulet.

    Nem menekülsz a csendőrség elől.

Új hozzászólás Aktív témák