Új hozzászólás Aktív témák

  • V.Stryker

    nagyúr

    No, akkor néhány szösszenet a mai "két órás" Totalbike - Hungaroring villámtréningről:

    - össze volt csapva. Az elején mi a lassú tempóval való manőverezéssel kezdtünk. Felmentünk a pályára egy szó nélkül. "Gondolom", hogy szokjuk a pályát, de igazából előttünk egyszer se ment végig az oktató. Azt se tudtuk merre menjünk az elején.
    - Dög nehéz volt, nekem legalábbis ez a lassú tempós manőverezés. Kb. 10 kör után mondták, hogy ja, ott az emelkedőn is fel kéne menni és ott van egy rámpa, azon lassan át, majd vissza a lejtőn. Mondták, hogy mit hogy kéne, de nagyon rövid volt az idő.
    - Ezután átmentünk a terepes pályára. Ott nem saját motorral, hanem két 125ccm-es kis kross-enduró motor volt. Tízünkre volt 2 motor és kb 20 perc. Elmondták mit kéne, itt meg is mutatta a srác. És ezek után észrevehetően ment mindenkinek.
    - Itt rájöttem, hogy kurvára bejön nekem a krossz motorozás. Minden percet imádtam, abból a kevésből. Olyannyira, hogy a végén még mentem plusz 3 kört. :) Kanyarban lábat kitéve cibáltam, minnél jobban tette ki a seggét, annál jobban húztam és vigyorogtam. Szóval ezt a témát szerintem még nem engedem el.
    - Ezután visszamentünk a beton placcra a vészfékezést és a vész kikerülést csinálni. Ez volt a legnagyobb csalódás, mert a vészfékezés alkalmával kétszer tudtam menni. Kikerülést szintén kétszer. Ezek után mondta az instruktor, hogy álljak félre oda odébb. Aztán nézem az órát... Alig lesz pár perc múlva 10:30. Mondom mi van, nem olvastam el rendesen és lesz még egy feladat?!
    Aztán kiderült, hogy ennyi volt. :W Én a 9:00 -11:00 -es csoportban voltam. Ennek ellenére 11:07 -kor már itthon voltam a XIX. -kerben.

    Szóval csalódás volt, mert inkább volt egy bemutató, de akkor minek volt fizetős. Eleve az időt nézve arányaiban egy drága okulásnak indult mondjuk egy két napos Hondás képzéshez képest, ami 35k-ért két nap, kajával együtt. És mindezek mellett a két órából szűk 1,5 órát csinálni.... nem fer szerintem. Akkor egy feladatot ki kellett volna hagyni és azt a kettőt pedig jobban, nyugisabban megnyomni.

    Ezek után persze mondhatják,hogy pl a 6 órás képzéseknél nincs ilyen, de rögtön arra tudok csak gondolni, hogy akkor az meg 4,5 óra lesz? :F

    Szóval részemről inkább a Honda Safety képzések lesznek a következők.

    [ Szerkesztve ]

    Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

Új hozzászólás Aktív témák