Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- World of Tanks - MMO
- Assetto Corsa Competizione
- Battlefield 4
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- Battlefield 2042
-
GAMEPOD.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Something_
őstag
válasz -Mike- #68650 üzenetére
Jaja, mindketten szerdára terveztük, erre hétfőn jött az a kcsg volvo
Fireblade: ööö, ha el lett volna törve, akkor nem lehetett volna polírozni Szóval nem értem a kérdést. Pár napja raktam be 1-2 képet a sérülésről, ekkor ajánlotta Runner Kicsee-t. Ha érdekel (úgy sem érdekel) akkor lapozz vissza párat.
-
FIREBLADE78
addikt
-
Kroni1
veterán
válasz mrhero #68643 üzenetére
Na én is akartam írni, csak mások meg annyira dicsérték, hogy azt hittem velem van a baj!
Szóval nekem is volt ilyen LiDL féle aláöltözőm, hidegben egyszer hazafelé felvettem de ott már éreztem, hogy a szövése nem az igazi, szúr, kellemetlen a bőrömnek. Aztán egy kevésbé hideg napon gondoltam h kipróbálom, de már otthon le is vettem és féláron el is adtam, mert nagyon nem volt kellemes érzés benne lenni, egy meleg napon meg biztosan megőrültem volna benne! Meg sem közelíti egy HellyHansen vagy hasonló minőségi aláöltöző minőségét. Hidegben még egy Dechatlonos 3ezer Ft-os is jobb választás, melegben meg én mondjuk hálós ruhát veszek, aláöltözőt sosem.
-
Geresics
addikt
válasz Kroni1 #68654 üzenetére
Hmm... érdekes-érdekes... Eddig csak jókat olvastam róla...
Protektoring alá mindenképp kell valami, mert az rohadtul irritálja a bőröm önmagában!Szerk.:
voltam kipróbálni egy új BMW R1200GS ADVENTURE-t! 1,5 órán keresztül játszottam vele![ Szerkesztve ]
*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
Laraxior
titán
válasz stereodead #68615 üzenetére
580-ért elviheted az enyémet.. Open Road fest után
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Horvi
őstag
-
dugynok
senior tag
Aki sokat túrázik ország szerte és szeretne (és tud) segíteni a közösségnek itt a lapcsaládon egy kis nyereményjátékkal egybekötve:
-
baboss
őstag
Én vagyok a figyelmetlen, vagy kifogom a figyelmetlen sofőröket. A busz leszoritott a főuton miközben sávot váltott, kijönnek elém a főúton, rosz féklámpa indeksz nélkül lekanyarodik elöttem jobra, stb.
[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
Srácok!
Kéne egy kis segítésk, tanács.
Van egy közeli ismerősöm, aki Németországban dolgozott, ideiglenesen hazajött, de most derült ki,hogy nem kell visszamennie. Kint van a nevén egy kis 125ccm-is motor, rendszámmal mindennel. Most szeretné hazahozni. Mi a teendője, hol kell kezdeni és mennyibe fog neki ez kerülni?
-
-
c4bB
csendes tag
-
canniball
nagyúr
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
AndrewTdi
addikt
kösz! imádom!
Amugy ugyanez a véleményem. Annó amikor még nem vettem meg, a zöld felé húztam. kép alapján a fehér nem nyerte el a tetszésem. Azért mentem csak el megnézni ezt a fehéret, mert nagyon kivételes állapotban és áron volt. Aztán amikor megláttam élőben, a legelső gondolatom az volt, hogy "basszus, nem kell zöld! ez kell!"[ Szerkesztve ]
-
imibogyo
veterán
Csak update-elem a dolgot! Sikeresen szét szedtem a karburátorsort és sikerült a "szorulását" is megjavítanom. Most már szépen járnak a pillangószelepek is, minden részét kitakarítottam. Sikerült helyrehoznom a vízpumpa deklijét is, amibe nemes egyszerűséggel belerohadt a gumicső csatlakozója. Oszlopos fúrón kitakarítottam a lyukat és mehet a helyére az új csatlakozó. Ha így haladok, remélem hétvégén megpróbálhatom beindítani a gépet, vagy legalábbis jövőhéten.
-
Something_
őstag
Mekkora szopó összerakni/felrakni a fejidomot, egyedül bzi nagy szívás. Felraktam, de kb nem haladtam semmit, mert rám sötétedett. Holnapra hívtam segítséget, mert inkább leszedem, mert káosz az egész.
De már látom az alagút végét, fasza lesz.
Ferrari-Troli piros, hasítani fog Csak legyen már kész..
..pikkpakk elmennek a munka utáni szerelős órák és jön a sötét. -
Khaosz55
addikt
Nos ki akarom cserélni a protektorokat a kabátomba és nadrágomba.
Kétféle megoldást látok.
1. SAS TEC protektorokat teszek be mindenhova.
2. Vagy veszek forcefield protektoringet + könyök térd csípő váll protektor SAS lesz.Cordura kabátom van a gerincprotektor benne 38,5cmX29cm ilyen piskóta alakú.
Néztem a videón az amcsi légzsákinget, nem rossz cucc, csak a kioldása fura nekem kb minden motorról leszállás esetén kioldanám.
[ Szerkesztve ]
-
mrhero
tag
Voltam ma kakucson és úgy érzem elkapott a gépszíj.. Dőlésszöget hatékonyan lehet mérni kormányra szerelt telefonnal?
Egyébként is tervezem egy ideje, hogy veszek egy konzolt, hogy lássam is ne csak halljam a gps-t.@Mosquito34, milyen kormányra szerelhetőd van pontosan (telefonhoz)? Visszakerestem a fórumban és valami olyasmit szeretnék, mint a tied.
@emre: te végül milyet vettél?
-
Geresics
addikt
válasz mrhero #68684 üzenetére
Van egy amerikai srác, akinek a videóit szoktam nézni, és épp nemrég csinált egy 2 perces videót a telefontartókról. Ő mondjuk terepezéshez használja, nem pályázáshoz, de ha ott nem esik ki, akkor gondolom Neked is jó lehet!
Nekem nem ilyen van, hanem a kínai becipzározós, de az nem látszik annyira, és álló motornál egyszer 20 perc után kiírta a telefon, hogy nagyon melege van, és addig nem működik tovább, amíg le nem hűl...*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
Polemius
senior tag
válasz V.Stryker #68665 üzenetére
Tudtommal, ha valaki hivatalosan, papírozva (kijelentkezve) élt huzamosabb ideig külföldön, akkor van valami kedvezményes mód hazahozni a kint vásárolt járművét (de egy ideig nem adhatja el azt hiszem).
Részletekre nem emlékszem, de érdemes rákérdezni hivatalnál (NAV?). -
emre
veterán
válasz -Mosquito- #68692 üzenetére
Arra külön ember kell.
Más:
Nem nagyon vagyok képben pályázással kapcsolatban.
Szóval a kérdésem az lenne hogy hol vannak kis hazánkban amatőrök számára elérhető versenypályák?
Amiről tudok, az az Euroring, Kakucs, Pannónia ring meg persze a Hungaroring.
Mindössze az a bajom, hogy ezek nekem kicsit messze vannak. (Kaposváron lakok)
A Pannoniaring van a legközelebb, 190km, de időben ez is 2,5 óra.Csak mert erősen gondolkodok azon, hogy a papírok nélküli ezres FZR-emet nem eladásra készítem fel, hanem inkább pályára. Valószínűleg úgy sem kapnék érte 200 felett. Elbontani nem akarom, nekem meg a hibátlan motorikus állapota miatt többet ér.
A másik kérdés, hogy mit érdemes átalakítani az utca állapothoz képes?
Nem tuningra gondolok, hanem pl az index-ek leszerelése.[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
-Mike-
addikt
10órától lehet jelentkezni a 06.10-i hungaroringi nyílt napra, két kategóriában is, 25perces menetek. 1menet 6e HUF. Aki akar/tud kattintson, gyorsan betelnek a helyek. [link]
Úgy tudom erre a napra van meghirdetve a Ducati Magyarország által szervezett heppening Ducati Day néven, délután lehet ők vannak a pályán, ami talán ingyenes lesz (?).
-
runner 125
nagyúr
Úgy döntöttem hétvégén meghirdetem a motort, próba szerencse elven. Ha elmegy, eladom, ha nem, megtartom. Szóval, ha valaki ilyet keres, vagy ismerőse, ne tartsa magában.
Amennyiben elviszik átülök az 1.2-esre.
Akárhogy számolom, ha rakatok bele PC V-t, és veszek dobozszettet, már majdnem ott vagyok árban.
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
-Mosquito-
őstag
Vannak kisebb gokart pályák ahová fel lehet menni motorral is, bár ott max 2-ben tudsz közlekedni. Igaz ezek nem olyan jó állapotúak mint mondjuk a nagyobb pályák. Baja környéken is van egy. Keresőt használd,illetve a többiekek is van némi infójuk hova,merre érdemes menni. [link], [link]
Mike:
Persze, hogy péntek. Csak bőrben lehet ilyenkor felmenni?
runner :
Nem értelek.. Plusz rá kell dobni min, 500-1M, hogy kb olyan legyen ami neked is megfelel és ha nix, doboz akkor azért is kell keményen csengetni. Tedd csak fel, majd hívogatlak szám nélkül, hogy süldő malac vagy trabi csere/beszámolsz-e?
[ Szerkesztve ]
Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
-
Laraxior
titán
GSX-F... mi más
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
AndrewTdi
addikt
válasz -Mosquito- #68696 üzenetére
Én úgy tudom csak bőrruha a jó.
-
törölt tag
válasz FIREBLADE78 #68697 üzenetére
Kaposvár -> Kecskemét?
Úgy rémlik, hogy azok nem éppen szomszédos települések.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest