Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
válasz Something_ #68791 üzenetére
"Na de majd idén, az új betétekkel és fémfékcsővel kifékezem a szemét"
...és az új, ném árány fékkarral!*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
Horvi
őstag
válasz Kroni1 #68800 üzenetére
Köszönöm a tippet. Amúgy tapasztalatok alapján mikor érdemes menni, hogy kevesen legyenek a pályán?
Akkor ezek szerint ehhez kellene nekem nadrág is meg egy csizma. Mert most jelenleg csak farmerom van meg hozzá térdvédő meg ilyen motoros cipő aminek hosszabba a szára és takarja a bokám.
[ Szerkesztve ]
Hello darkness, my old friend...
-
mm89
őstag
Erre bizony
(#68795) Doki16
[link](#68796) HGabor89
Ha a kakucsi aszfalttal elégedett vagy, akkor a kecskemétit isteníteni fogod!
Alapból jobb fajta aszfaltból van, szemcsésebb. De mondom amikor én voltam, akkor előtte összeolajozták az autók és ezért az egész pályát letakarították, ami ugye leszedi róla a sok gumimaradványt is. Olaj így is maradt még pici rajta, lehet ezért nem tetszett annyira.(#68799) Horvi
Kecskeméten, Kakucson nem kötelező a bőr. Én mindig abban megyek.szerk.:
Igen, csizma, kesztyű azért illene, ha van akkor térd, könyök proti is jó lenne.
Ha hétköznap délelőtt mész, azzal nem lősz mellé. Vagyis de, érdemes odatelefonálni előtte, hogy lesz -e esetleg valami zárt körű gokart vagy motorverseny. Fireblade-del ezért kerültünk Kakucsra, mert Kecskemétre mentünk volna, de ott zárt verseny volt.[ Szerkesztve ]
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
Horvi
őstag
Köszi a megerősítést csak az oldalból annyira nem volt egyértelmű a dolog mert mindenhol ezt a gokart dolgot tolják motorost meg mintha nem is említenének.
Igazából térdvédőm meg kesztyűm van meg egy ilyen csizmám illetve rendes bőrkabát is van csak a nadrág volt leginkább kérdéses.
-
mm89
őstag
Ezekkel már simán mehetsz. (meg nélkülük is engedik, csak nem ajánlott)
Jövő héten szerdán lehet, hogy megyünk egyébként, ha érdekel(Eredetileg Romániába megyünk/mennénk, csak az egyik srác a múlt héten elhagyta az összes iratát, hétfőn igényelt újat és nem biztos, hogy megkapja keddig. És ha már itt tartunk, tudja valaki, hogy ideiglenes személyivel és jogsival kiengednek-e Romániába?
Mert ha nem jön meg neki addig a cucc, akkor belföldön megyünk valahová. Kecskemét vagy Mecsek játszik eddig, de én a Mecseket annyira nem erőltetném, azért menjünk odáig 220km-t (Szegediek vagyunk), hogy ott kb 10-15km szakaszon kanyarogjunk? Akkor inkább Kecskemét, az csak 80 kmSzóval Horvi, ha Kecsóra megyünk, akkor előtte még szólok, aztán hátha tudsz egy szabadnapot kivenni
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
Horvi
őstag
válasz Something_ #68805 üzenetére
Ezt jó tudni köszi az infót. Persze ha rákapok az ízére akkor alap, hogy vennék komolyabb cuccot.
(#68806) mm89 Köszi az ajánlatot de sajna addig szerintem nem lesz meg a mocim
[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
válasz Something_ #68805 üzenetére
Kakucson és úgy egyébként az ilyen pályáknál ha mondjuk napos jegyet, de a félnapnál tankolni kell, akkor elmehetsz tankolni és visszaengednek vagy ez hogy van?
-
-
V.Stryker
nagyúr
válasz V.Stryker #68808 üzenetére
Közben kicsit ráizgattam magam erre a pályázásra. Kakucs nekem itt van max fél órára. Igazából ha lenne valami kedvezményes lehetőség este egy-két órára, akkor ilyen 18 órára ma is odaérnék egy két óra eszetlenkedésre.
De az oldalon nem láttam ilyet, csak max fél napot. Illetve jó lenne valaki olyannal menni aki képben van, ad tanácsot és elmondja,hogy ne sz.passam meg a többieket véletlenül.
-
-
Geresics
addikt
Bennem is elültettétek a bogarat! Pedig nekem túraendúróm van, Conti TKC 70 gumikal!
Már el is kezdtem fűzni haverom, hogy induljunk Pécsről délelőtt, beugrunk egy 18 perces etapra Kecskemétre, aztán irány Kakucs délutáni fél napos mókára!
Csak kár, hogy az én motorom nem erre van kitalálva (de majd leveszem a 3mm-es AlMg haspáncélt)!*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
Chrys_
addikt
-
canniball
nagyúr
Az illetékes(ek) figyelmébe: V-Strom találkozó Lovasberényben
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
emre
veterán
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
-Mosquito-
őstag
válasz yodamastah #68812 üzenetére
Ennyi. Más meg bütykös gumi full doboz szettel megy el pályázni.
Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
mrhero
tag
Abszolut egyetertek Kroni1-gyel. Nincs olyan hatalmas motoros tapasztalatom sem palyan sem kozuton. Nehany eve kezdtem nagymotoron. A heten eloszor elmentem kakucsra es minden piheno alkalmaval fulig ero szajjal vettem le a sisakom es kiabaltam h ez qqqqqqqq..a jooooooo. a fun facor valami eszmeletlen. kozben pedig minden egyes meteren tanulsz. KOCKAZAT NELKUL. Az egesz ugy nez ki, h ugy erzed te vagy Rossi, de azert a valosag az, h meg mindig ugy nez ki mintha egy zsak krumpli lennel motoron. Legalabbis az en esetemben Szerintem aki ott kepes elfektetni a motorjat es kart tenni benne, az a Mecsekben, Matraban v akarhol a zarovonalat atlepve (direkt vagy veletlen) kepes kinyirni magat es masokat mert egyszeruen idiotanak kell lenni hozza. Mi is tortenik ha eppen rosszul veszed a fektavot vmelyik kanyarban? kimesz a fure es kigurulod. mi tortenik ha nem azon az iven sikerul bevenni a kanyart amin szeretned? kicsit visszaveszel a gazbol, fekezel, korrigalsz es a kovetkezo kanyart szarul kezded az elozo elbaszas miatt. De utana mesz ahogy eltervezted. 2 eve hivott egy cimboram Kakucsra h csatlakozzak, mennek par haverral. Akkor azt mondtam h meg nem biztos h ott a helyem mivel nem tudok ugy motorozni mint amilyen szintet gondoltam h el kell erni mielott palyara lep az ember. Elobb meg akartam csinalni a safety 1-2-t plusz kakucs ringen a tommot treninget. Na a heten sokszor eszembe jutott h mekkora barom voltam h nem mentem mar el ket eve a haverommal amikor hivott.
Elore telefonaltunk eseste 6-tol 8-ig voltunk 4k HUF-ert/kopf. negyen(!!) voltunk ezen a ket oran, akik egyutt mentunk oda. Alig varom a kovetkezo alkalmat. -
V.Stryker
nagyúr
Na de most aztán jóvan....ha valaki megy Kakucsra és lehet csatlakozni, akkor jelezze.
-
-
AndrewTdi
addikt
Jó reggelt! Esőruhát milyet és honnan ajánlanátok nem horror áron? corura kabátra meg farmerra venném rá.
-
Chrys_
addikt
Árt a motornak rövidtávon (1-2 nap), ha kint áll a parkolóban esőben? Gondolom nem nagyon kellene. Kicsit messze van a bérelt garázs.
-
Yoshida
aktív tag
válasz Chrys_ #68828 üzenetére
Lakótelepeken látni motorokat akár egész télen kint állni. (persze az UV megesz mindent idővel)
Szerintem már az nagyobb igénybevétel ha esőben motorozol, ahogy felveri a láncra, rá a becsúszószárakra esetleg... Ehhez képest egy kis lemosó eső semmiség. (pláne 1-2 napra)
Gondold végig, elmész túrázni 1 hétre, ott nem fogsz bérelni garázst Ázik? Ázik. ez van.
-
KrAt
veterán
Sziasztok!
Kérdezek butát: van valahol jó leírás arról, hogyan kell szakszerűen a láncot ápolni? Azaz mikor kell tisztítani, kenni, hogyan kell jól csinálni?
Valami fogalmam van róla, de első "láncos" motorom..
-
-Mosquito-
őstag
válasz AndrewTdi #68827 üzenetére
2 részes a jobb, könnyebb le/fel venni + ha már csak nedves/vizes az aszfalt akkor csak a nadrág marad rajtad. Drágább nem biztos, hogy jobb is. [link] vagy RMC, Euromotornál kell körbenézni.
KreAtesz:
Akkor kell fújni amikor fényes a láncszem (ez függhet az esőtől, időjárástól, mivel/hogy fújod) ~ 300-500-800km. Takarítás, amikor számodra már nagyon dzsuvás a lánc,felni,fogaskerekek, lengő villa. Én kb 3-4ekm-t tisztítom. Mol teflnos esetleg Valvoline spray a jó.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz -Mosquito- #68832 üzenetére
Befújás után nem árt várni is.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
-Mosquito-
őstag
válasz FIREBLADE78 #68833 üzenetére
Mennyi időt?
-
Horvi
őstag
válasz -Mosquito- #68836 üzenetére
Elvileg egy negyed órát. Nekem legalábbis ez van a flakonon mint használati utasítás.
-
emre
veterán
válasz runner 125 #68834 üzenetére
Azért nem annyira beteg a csóka, elment márciusban motorral melózni, mire végzett leesett pár centi.
Idézem: "El nem hóban mentem, annyira meg nem dob fel a meló, h maradjak"
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
-Mosquito-
őstag
Én ezt tudom és ha esik az eső megállsz fújsz, majd menni kell, akko mi van? Semmi, lehet megint fújni kell a következő megállónál. Nálam kb 2 óra a lánc tisztítás, akkor csinálom amikor már nem megyek aznap sehova sem, így fél napja van ekkor.
-
Horvi
őstag
válasz -Mosquito- #68839 üzenetére
Jhaa ennyire nem foglalkoztatott a téma mert én is otthon szoktam csinálni pucolás ápolás egybekötve. 1-2 órás elfoglaltság ahogy te is említetted
Meg olyan hosszú túrára nem mentem még ahol kell annyit megyek, hogy kelljen.Hello darkness, my old friend...
-
törölt tag
válasz runner 125 #68834 üzenetére
Tényleg? Szerinted a motoros futárok nem dolgoznak télen?
-
Khaosz55
addikt
Sziasztok,
cordura nadrágot és kabátot ki lehet mosni ?Ha igen akkor mivel és hogyan. Gondlom mosógép nem ajánlatos. Van rajta extra kímélő program.
Valami mosószer+ öblítő is kell ? Áztatásos mosásra gondoltam még.
-
BoB
veterán
válasz PoLizei #68843 üzenetére
Te kevered a Cordura-t a gore-tex -el. Előbbi ellenálló a külső behatásoknak. Ez nem vízálló, egyszerű erős nylon anyag.
A gore-tex az amire nagyon figyelni mert vízálló de ugyanakkor lélegző.
[ Szerkesztve ]
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
Shad0w
senior tag
válasz V.Stryker #68808 üzenetére
Kakucson és Euroringen is karszalagot adnak. Szal bárhova elmehetsz és visszajöhetsz közben.
Nem akartam, de megosztom akkor az idei első Kakucsos meneteimet, hátha erőt ad itt a vacillálóknak:
egyik, másik.
Igen, lassú vagyok. Igen, nem ülök ki. Igen, gopro hero 4 black mellkas hámmal. Igen, a youtube-on sokkal rosszabbul néz ki a felvétel.Kakucson most 4000 Ft 4-től 6-ig hétköznap. Szerintem elsőre ez bőven elég, hogy kiderüljön akar-e az ember pályázni vagy sem.
-
tboldi
nagyúr
Vizsgaigazolás elhozva, hétfőn megyek az ocsmányirodába, aztán ha megjött az új kártyácska, megyek BMW-ket tesztelni, főleg az R1200RS-t és GS-t. Ha valakit érdekel, leírom majd a tapasztalataimat.
szerk.: Az F800R-re is kíváncsi lennék, de azt valamiért most nem tudnak szerezni a győriek.
(#68848) Xaels: Oké. A mostani ezerkettes GS full feketében, küllős kerekekkel és LED-es lámpákkal qrva szép.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- BestBuy topik
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Autós topik
- PlayStation 5
- Crypto Trade
- PlayStation 1 / 2
- 13 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolóval bővült a Kenginston kínálata
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs