Új hozzászólás Aktív témák

  • TommyGun

    őstag

    válasz csongi #37062 üzenetére

    A probléma az, hogy nem gyerekjáték szétszedni, munkadíjban annyi mintha ott lenne a felújítószett (szíj, görgők, fogaskerekek etc) meg a tököm tudja még mi csak nem szereled be, szal nem 5 perces meló, mindezt azért hogy megtudd milyen állapotban van a váltó szíj/meghajtás miegymás. Mivel használt motor és nem tudni az előéletét ugye ez lutri. Egy ilyen váltó felújítás nem 2ft sajnos. HA valós benne a kilométer elvileg még 25-40e van benne, ha nem szaggatod a gázkart állandóan, meg ez ugye azon is múlik ki hogy használta előtte. Külföldre egyelőre nem tervezek menni vele, itthon is rohadt sok hely van amit meg akarok nézni. Külföldi túrázásra már vennék egy rendes nagy túragépet. Mondjuk egy Paneuropant, az a kövi tervem majd pár év múlva. Mondjuk ha lenne egy null kilóméteres burgium azzal se mennék külföldre, egyelőre nem vonzz.
    De nem is a lényeg, bármi más is történhet, vhogy haza kell hozni a gépet, vagy legalább egy korrekt szevízig eljuttatni.

    [ Szerkesztve ]

    "Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."

Új hozzászólás Aktív témák