Új hozzászólás Aktív témák

  • yodamastah

    őstag

    válasz KoVee84 #20335 üzenetére

    Én koptattam már rongyosra oldalt pár sc2 supercorsát. Ha jó a futómű akkor olyan 80-90 körig el lehet menni vele hungaroringen. A vége fele azonban már elég fosul tapad. Dunloppal 120 körig sikerült menni, és még a végén is 2:01et bírtam vele menni a ringen, azaz sokkal jobban tapad az élete vége felé mint pl a pirelli.

    Szóval a pirelliből általában sacc ilyen 40-50 köröseket látni, a Dunlopból meg simán 60-80 is lehet. Persze ez keverék és tempó fuggő. Mert nem ugyanúgy kopik a gumi 2:20nál mint 1:55nél. És egy soft Dunlop 30 kör alatt is szarrá tud menni.... NA meg nyilván van aki 8-10 kör után is ledobja, de ezek ritkák, és jóval drágábban adják oda a gumisok is.

    Általánosságban véve mindenesetre igaz, hogy utcára ezek mind teljesen jók. De ezek nem 95%-osak. Nekem kell az oldalt lévő gumi is.

    2005 óta én sem vettem csak egy darab új hátsót. És hát sokat elkoptattam a használtakból, a rekordom 1 hét alatt 3 hátsó. Szóval egyetértünk abban hogy jól leht tolni a használtakkal. Sőt jót tesz ha használttal tanulsz, mert korábban csúszik sokkal, és ha felraksz egy újat brutál jókat mész vele :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák