Új hozzászólás Aktív témák

  • #25954560

    törölt tag

    válasz Daywalker #14818 üzenetére

    nemnem, egyetertunk. csak megirtam hogy megy az ideiglenes kivonatas, mert az en szornyecskeim pontosan igy vannak most kivonva.
    bizonytalan cuccot en is csak nagyonolcson vennek es ha tudnam h van ra rengeteg idom. pl egy lepukkant '66-os mustang az ilyesmi lenne :D

    egyebkent ket dolog:
    1.) a thundercat gyenge. alul nincs ereje, felul pedig nem eleg eros. ebbol csak annyi kovetkezik, hogy nem a nekem valo motort vettem :D viszont cserebe kenyelmes, egeszen jo a futomuve es befer a nyereg ala a kotelezo szerszamkeszlet+defektjavito spray kombo. jo esellyel megbizhato is es jo a szelvedelme. az ules kicsit puha, de ez kovetkezhet a korabol is.

    2.) a hjc rps-10 mugello buko rendelkezik par fura tulajdonsaggal, amik telesen szubjektiv velemenyem alapjan joval hatrebb soroljak, mint az elagott arai rx-7-emet. pl rettentoen dizajnos h a plexi aljaban van egy tores, talan h jobban cuppanjon a sisakhoz (vagy mittomenmiert). na ez a millimeteres sav a plexi aljatol kb 4mm-nyire elkepesztoen zavar. ha veletlenul lepillantok a muszerekre v a visszapillantoba, akkor ott van a latomezomben es az a resz gyakorlatilag hasznalhatatlan. nem teljesen felhajtott plexinel pedig meg zavarobb.
    hiaba van majdnem ugyanolyan ketgyurus csatja a hjc-nek, mint az arai-nak, nem ugyanaz. az arai-t konnyebb kezelni sokkal. a hjc egyaltalan nem csendesebb. cserebe felhajtott plexivel sokkal rosszabb vele menni, sokkal erosebben eri a szel az arcomat. a szellozese mindkettonek rendben van. a hjc-nek van bogarvedo haloja az allreszen, ami elony gondolom. en kiszedtem, mert nem tudom rendesen kezbevenni a bukot :) viszont az orr-resznel levo gumi legterelo az arai-ban ugyesebben van rogzitve, nehezebben jon ki.
    szoval lehet h a hjc korszerubb anyagu es jobban vigyaz a fejemre esesnel, ennek orulok. de az araival jobb volt egyuttelni a mindennapokban. jo valasztas volt a hjc igy kedvezmennyel, de mar latom sajat tapasztalatbol h miert annyival dragabb az arai :D

Új hozzászólás Aktív témák