Új hozzászólás Aktív témák

  • tutis

    őstag

    válasz stifi #13357 üzenetére

    Minden tiszteletem a tiéd, de:
    Ilyeneket ne írj le hogy egyik körbemotorozza a másikat. Ez motorverseny, ahol előzni kell. Csak egy db első helyezett van. Rengeteg versenyzőt előztek már meg az utolsó körben. Akkor akiket megelőztek az utolsó körben nincsen stílusuk? Nevicceljünkmá :)
    A MotoGP-ben induló összes pilóta világklasszis. Név nélkül. Nem kell kiemelni egyiket se. Ha jó motoron ülnek nyernek, ha nem passzol a technika, akkor csak kullognak a sor végén. Lásd a 100x inkábbat.
    Ahogy észrevettem, (és ez most kicsit sarkítás) van aki Rossit szereti, és van aki a Motogp-t :)
    Persze általában mindenki leteszi a voksát egy pilóta mellett, de ettől még látni kell hogy a többi pilóta is mekkora ász. Lorenzóról: Látni kell a munkásságát, megbízható teljesítményét, az idei évét úgy tolja mint egy gép aki nem ismer könyörületet. Az eredményei igazolják. Ha megnyeri a vb-t, akkor kétség nem fér hozzá hogy megérdemli..
    Rossi előzéseiről amit mondjuk az összes rajongó fel szokott hozni hogy húde Rossi milyen zsírkirály meg stílusos meg hasonló: Annyi előzésről maradsz le amit el se tudsz képzelni. Ha megnézed a hátsó traktust alig mutatják. De azt is bírtam mindig is a közvetítésekben, hogy Rossi előz: húhahú, örömbódóttá, pezsgőbontás, népünnepély, terhes nők megszülnek, szűz nők terhesek lesznek, és minden földi csudijó, üvöltsünk örömünkben!
    Más előz: A megelőzte B-t, helyet cseréltek a sorrendben...
    Szóval ezzel csak azt mondom túl nagy fenék van kerítve bizonyos pilótáknak, és túl kevés másoknak.
    Persze senki érdemeit nem vitatom, de nem is emelném ki mint minden körülmények közötti legjobbnak. Ott van most a Bautista Dovi befutó, Bau nyerte a kettejük csatáját. Akkor most Ő a jobb pilóta? :) Ha következő futamon Dovi végez Bau előtt akkor ki lesz a jobb? Szóval ezeket a ki a jobb pilóta dolgokat csak szubjektíven lehet kezelni. Persze a sok érem azért valakit jobban igazol, de míg csontra nem ugyanolyan motoron fognak ülni, addig minden ilyen vélemény szubjektív lesz.. Mint pl a motorok összehasonlító tesztje. 5 újságíró összeáll és megnézik nekik melyik motor tetszik jobban, és kikiáltják győztesnek.. Nézz meg youtube-on pár ilyen összehasonlító videót. Pl 1000-es sportmotorokét.. Megsúgom, nem mindig a BMW fog nyerni, sőt..Ahány vidi annyi győztes.. Szóval ezek mind szubjektívek, mint az hogy ki a legjobb pilóta..

    http://www.youtube.com/tutisgsxr

Új hozzászólás Aktív témák