Új hozzászólás Aktív témák

  • stifi

    senior tag

    válasz zsoltee10 #12714 üzenetére

    amelyik tulaj nem vállalja be hogy egy független szerviz átvizsgálja, attól nem vennék motort, szóval közöttünk nem jönne létre a biznisz akkor sem ha a garázsból árulnád a szalonállapotú motorokat.

    ahova én vittem a kiszemelt motort ott szétszedték és összerakták az egészet 40 perc alatt, mentek vele próbakört, még egykerekezés is volt aminek a tulaj kurvára nem örült, de ez is segített meghozni a döntést végül.. 3 szerelő kereste a legapróbb hibát is a motoron, és végül nem találtak semmit.

    nekem inkább az elképzelhetetlen hogy megyek megnézni a motort és viszek szerszámkészletet, majd szétszedem a tulaj udvarán hogy átnézzem :D
    itt adtak munkalapot, állapotfelmérő lapot, számlát és természetesen (ahogy a szervizekben szokás) összerakták ahogy volt és próbakörre vitték. ilyet civilként nem csinálsz, én se adnám oda senkinek, és nem hagynám hogy szétszedje.. de ha szerviz csinálja, felőlem oké... ezt csinálják minden nap, én is és az eladó is megbízhat egy szervizben ha nincs takargatnivalója.

    új motor vásárlásánál a kockázatot lehetetlen kiiktatni, de minimalizálni kell. szerintem erre a legjobb és legolcsóbb/leggyorsabb megoldás egy márkaszervizes állapotfelmérés 1 óra munkadíjért. ugyanis én nem értek a motorokhoz, hogy el tudjam dönteni nem-e valami halott állatot akarnak milliókért rámsózni...

    Nincs időm kedvesnek lenni!

Új hozzászólás Aktív témák