Új hozzászólás Aktív témák

  • Shin Chen

    tag

    válasz canniball #122622 üzenetére

    Fogalmazok másképp: Ha a szélzaj ellen füldugót használsz, a motorod miért legyen 'a kelleténél sokkal' hangosabb? A gyalogosok, vagy szegény paraszt aki az ágyában alszik teszem azt szombat délután 2-kor nem fog füldugót használni.

    Csak próbálok a mértékletesség felé fordulni, az ésszerűséget keresni, hogy az élmény faktor ne vesszen el, mégis a zaj ne legyen észrevehető. Most kezdek motorozni és pont most tiltanák be a szabad motorozást? Nekem úgy tűnik ez az eredeti szellemiséggel homlok egyenest meg...

    Valaki aki jobban ért németül tolmácsolná a beszélgetést a két fél között a linkelt (#122620) videóban?~28 percnél
    Nekem úgy jön le, hogy a koma azt mondja sokan direkt full gázzal mennek , és bizonyos szakaszokon az lakók már nem bírják. Illetve mi tartja vissza őket, hogy másokat ne zaklassanak?
    Itt valami nem ment át, mert a srác hebeg habog, és annyit tud válaszolni, hogy akkor úgy érezné, ő van korlátozva azzal, hogy nem használhatja a motorját szabadon?... Mi van? :F
    -
    Szerintem ez egyszerű iskolapéldája a dolognak:
    A legtöbb motor normál használat mellett nem zavaróan zajos (pillanatra tegyük félre a gyári dobos sportmotorokat 1+literes nagymotorokat a 100+db miatt ).
    Viszont itt jön a csavar: vannak motorok amiken nem gyári vagy herélt dobokal szereltek, és vannak olyan motorosok akik előszeretettel túráztatják a gépet ezzel is felhívva magukra a figyelmet.
    Nem kell ehhez motorra ülni, sok ember egyébként is szereti felkelteni mások figyelmét, de mivel jelen esetben a motoros közösség tagjáról beszélünk, nagyobb 'médiaértékű' a felháborodás.
    Nem hiszem, hogy bárkinek jólesne, ha más 'gorillamelldöngetése' miatt vonnák felelősségre.
    Talán nem ide tartozik, de a munkahelyemen egyes kollegáimmal akikkel jóban voltam megromlott a kapcsolatom mióta motorra ültem, mint kiderült anno volt egy kolléga aki öregbítette a 'tahó motoros' címet. Amióta néha dohányzom is, van aki hozzám se szól... Ennyit a társadalmi elfogadásról :DDD .

    -
    Sajnos Hamari Berkenye voltam, mert füldugós tapasztalat nélkül fogalmaztam véleményt, de újévre nekem is be van tervezve a költségvetésbe egy pro szett.
    Eddig sima agybadugós fülhallgató volt 'ideiglenesen', de most már egyre inkább nyomja a dobhártyám...

    Bocs ha hosszú lett...

    "A tudomány az vagy hülyeség, vagy az elit trükkös módszere az egyszerű emberek átverésére."

Új hozzászólás Aktív témák