Új hozzászólás Aktív témák

  • Topiccsendőr

    addikt

    válasz etnies #116665 üzenetére

    nehany elemet nagyon viccesnek talalok, peldaul a bevezetot.
    A kisgyerekes csaladokat veszelyezteti a technikai sport :D a kisgyerekes csaladok is veszelyeztetnek kb mindent, foleg, ha egyszerre sokan jelennek meg ott. Ugyanugy, mint az endurosok. Pl allatokat simogatni, es veletlenul a simogatasert folytatott harcban eltorik az egyik kisallat nyaka, vagy beesik akisgyermek a gorillakhoz. Ilyen horror bevezetot en is tudnek irni, mint latjuk. Azon kivul szegeny endurosok a kifeszitett drotok miatt is veszelyben vannak, amit remelem valami illegalis szarvgyujtesnek raknak ki, az ozeknek, nem azert, hogy lefejezzenek embereket. Remeljuk a legjobbakat.
    A kozhangulat amugy is a terepmotoros ellen van hangolva. igy ha egy ilyen cikket elolvas valaki, azonnal nyul a kaszaert, hogy kiegyenesitse, es rohanjon az erdobe. Ha kerdore vonod, miert, akkor jonnek a valaszok, hogy: talajerozio, a madarak koltesi szokasainak megzavarasa, ami azert erthetetlen szamomra, mert azert a csaladoknal is van mit szamonkerni a rengeteg szemet otthagyasaval, meg hogy kb a vilag az roluk szol, senki mas ne oromkodjon ott a kornyeken, ami hangos, mert marcika megijedt a multkor is egy ketutemu robogotol. Az esetet mar jelentettek is az onkormanyzatnal, a polgarmesternek irt levelben, hogy marcika miatt jo lenne, ha be lenne tiltva a robogozas. Ha orszagosan nem megy, akkor veluk vegulis lehet egyezkedni, legyen csak a keruletben betiltva.
    Szoval az elobbi viccet tegyuk felre, kerem akinek van gyermeke, es nem ilyen, az ne haborodjon fel. Amit ezzel mondani akartam hogy ha ennyire fontos az erdo mindenkinek, es nem csak egy hazmesterkedes az alapja az egesznek, akkor esetleg tenni kene valamit a klimavaltozas ellen, ugyanis a lucerdok veget jelenti jelenleg is, es kovetkeznek a bukkosok. Aztan ha nem csak ilyen fasz feluletes informaciot olvasgatnank, hogy felhaborodjunk a motorosokon, esetleg megtudtuk volna, hogy a Zemplen kozepen a bukki nemezeti parkban 180 eves erdot vagtak ki. Erdekes, valahogy nem jottek az emberek a talajerozioval.
    Objektiven kellene nezni. Lehet ezt csinalni, hogy minden legyen betiltva, csak ha van egy igeny, amire nem valaszolunk, nem alakitunk ki helyeket ilyen celra, akkor abbol az lesz, hogy rendszam nelkul fognak menni emberek barhol, aztan azzal senki nem tud semmit csinalni.
    Nem az erdoben motorozast partolom, ha esetleg felreertheto volt, csak maga a jelenseg egyaltalan nem az erdok vedelmerol szol.

    Nem menekülsz a csendőrség elől.

Új hozzászólás Aktív témák