Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    válasz Topiccsendőr #116549 üzenetére

    Köszi, ezt így értem. De akkor pontosan mitől paralleltwin a paralleltwin? Nem az lenne a lényeg, hogy eltérő ütemet végeznek de egyszerre mozognak a dugók? Na ez csak 360 fokosnál teljesül de a CB többek közt és több Enfieldnél is látok 180 fokos ékelést parallelnek nevezve. Most akkor mi van? Mikor sima sor2 és mikor parallel? :D

    @tboy93: Nincs mit, azért vedd figyelembe, hogy a legfiatalabb CB is lassan 20 éves. (~16) Engedd el az évjáratot és állapotot keress. Vagy CBF, ugyan az a blokk csak eltérő karbival és körítéssel. Modell frissítés keretében anno kapott ABS-eszt is.
    Alapvetően eléggé(nagyon) megbízható gépek amíg nem szarják le őket teljes mértékig, nem véletlenül szerepelnek az ajánlott A2-es motorok között újra meg újra folytott motorként.

    Face csoportban többen szeretnének lassan váltani, nagyon szép vasak is várják az új tulajt érdemes körül nézned. Főleg mivel a legtöbb eladni akarná, nem hirdetgetni.

    [ Szerkesztve ]

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák