Új hozzászólás Aktív témák

  • #31733248

    törölt tag

    válasz Topiccsendőr #113448 üzenetére

    Az nem idegengyűlölet, hogy nem afgánokkal, négerekkel, arabokkal, jobb esetben más, kelet-európai népekkel akarsz osztozni a hazádon. Németországban a lakosság több mint negyede migrációs hátterű, ez az arány ráadásul rohamosan nő. A németek évezredes időtávon nagyon jól elvoltak bevándorlók nélkül is és ez most sem lenne másképp. Akit nem tett teljesen hülyévé az ott folyó agymosás, az tökéletesen tisztában van ezzel.

    (#113469) z123456789

    Más a tapasztalatunk, mert én nem látom ezeket a száguldozó, egykerekező BMW-seket... A márka több autójára és motorjára viszont tényleg jellemző, hogy adnak egy nagy fokú stabilitásra épülő biztonságérzetet, úgy érzed, szinte bármit megtehetsz velük. Ilyen vezetni az X5-öt, az X6-ot, de a GS-t is. Nagyon sok mindent megold a gép helyetted, stabil marad, Te pedig nem is érzed igazán a sebességet. De az X méteres fékút akkor is X méteres fékút marad, oda kell figyelni, talán még jobban, mint egy intenzív sebességélményt adó modell esetén.

    Egyébként nem kis részben ez a bajom sok erősebb, mai autóval is. Régóta vannak sportos hobbiautóim, de manapság nagyon meg kell nézni, mit veszel, mert a legtöbb modell olyan steril, hogy nem ad igazi élményt. Márpedig ha ilyen modellt keresel, nem elsősorban a sebességet hajszolod, hanem az élményt. Bár ezt a legtöbben úgysem hiszik el, aztán jön az autóskártya harc, hogy a másik jobban megy... :N

Új hozzászólás Aktív témák