Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    válasz BlackPriest #112956 üzenetére

    nekem tökmindegy mit raksz a motorra. ha a zsaruk veszik el as rendszámod, akkor én szóltam, ha elütsz, a hulládat is perelni fogom.

    ...hasztakva. :DDD

    nahát, egy távolkeleti motor kiegészítőjén nincs e jel? nemár, ez lehetetlen.
    Utángyártott Vicma karokon sincsen egy deka jelölés ez nem a származáson múlik.

    Ellenben addig játszották itt ott a nagy bürokratikus mindent is büntetünk ha nem E-s játékot, hogy a kicsinykínai barátaink már az indexekbe is elkezdték nyomni az E jelzéseket...

    A bevizsgált dobozzal kapcsolatban meg nézd meg a Givi meddig garantálja, hogy a doboz a motoron marad. (Tempó + súly) Ha jól rémlik E55N Maxia volt talán igazán mókás amikor ott volt a használatiban, hogy maximális sebesség 120 km/h és maximális terhelhetőség 10 vagy 12kg.

    Pökhendi pedig nem voltam, ha arrogáns és pökhendi akarnék lenni akkor nem pazarolnék karaktert 3 sornál hosszabb hsz.re...
    De egy olyan bolt által kiadott cikk akik régen Motoros barát árakkal reklámozták magukat majd már röhögtek rajtuk, hogy a nagyobb márkák áraiban akarnak néhol versenyezni kétes minőségben majd erre mottót cseréltek remélem érezzük komolytalan. :)

    Ezek az E jel akciók sem a motoros kiegészítők miatt vannak. Pusztán a Tát és közelében élőknek már a púpjuk is tele van a hétvégi Racserekkel és Kanyarképzésesekkel akik pályára nem mennek ki de ott mindabban a 9 kanyarban MM-nek érzik magukat. (Bocs, egyenesben mert az ezresnek csak ott merik megkenni...)

    [ Szerkesztve ]

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák