Hirdetés
Aktív témák
-
gkrisz78
tag
válasz StefanBraun #46950 üzenetére
Megkérdezhetem, hogy milyen vsel/frekvencia értékekkel és milyen governorral használod a 2.5.27-et? (Az elfogadható üzemidő miatt kérdezem.)
Xiaomi Mi A1 + Xiaomi Huami Amazfit Bip
-
supercharley
tag
Tud-e esetleg valaki megoldást a problémára, vagy másik hívásrögzítő programot ajánlani erre a romra?
Hát, ez nálam is így volt. Egyszer véletlenül ráakadtam egy frissebb változatra a MIUI féle hívásrögzítőből, és felraktam. Jóval több beállítási lehetősége is van, meg nekem azóta nem fagy.
Itt találod meg:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=28295194 -
skidrowkill
aktív tag
Sziasztok!
Ma a zsebembe volt a telefon és amikor kivettem láttam hogy "Minden hívás átirányítva"
kerestem a beállításokban de nem találtam hogy hapcsoljam ki.
valaki tudna segíteni?
WajkIUI multilang 2.5.27iPhone 5S™ 32 GB 9.2 I'm lovin it !!Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'
-
supercharley
tag
válasz supercharley #46952 üzenetére
Hát, ez nálam is így volt. Egyszer véletlenül ráakadtam egy frissebb változatra a MIUI féle hívásrögzítőből, és felraktam. Jóval több beállítási lehetősége is van, meg nekem azóta nem fagy.
Itt találod meg:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=28295194Bocsi, hülyeséget írtam, annak idején csak próbálkoztam vele hogy miként lehetne lecserélni erre a hangrögzítőt, de végül is nem sikerült.
-
fuze
őstag
quarx CM10 09.12-höz egy jó procibeállítást tudnátok ajánlatni? Kevés az 1 ghz. 1,1 vagy 1,2 lenne az igazi. Csak nem tudom milyen feszültségi értékeket adjak neki.
adms.hu | UI Designer
-
kymco
veterán
Van új wiui jb. 2.9.20
www.refujvaros.hu
-
ottobacsi
tag
válasz skidrowkill #46955 üzenetére
tárcsázó->menü gomb->beállítások->beállítások->hívással kapcsolatos beállítások
-
stojesz
tag
Sziasztok,
Egy hetet voltam Máltán és nem tudtam használni a GPS-t. A GPS Test program és a hárombetűs Motorolás változata sem talált műholdakat az esetek 90-95%-ában. Itthon látszólag minden jól működik, csak ott volt probléma. Újraindítás sem segített.
Nem mostanában fogok visszamenni és nem lesz szükségem rá, hogy ott navigáljon, de vajon mi lehetett a proléma? Találkoztatok már ilyennel?
Balázs
www.stojcsics.hu
-
vocalhost
tag
WhiteRabbit 1.7 ről fel szerettem volna tenni a WIUI legfrissebb verzióját (volt factory, meg cache / dalvik wipe) de a motorola logo után nem hajlandó tovább tölteni.
Tipp?
| - Motorola Defy(MB525) @ WhiteRabbit 1.7.1 -|
-
R19
senior tag
Linkelné nekem valaki az Auto Call Recorder telepítőjét, mert a Play szerint nem kompatibilis a Defyvel.
Állítólag ennek ellenére CM 7.2 romokkal működik.Köszi!
-
skidrowkill
aktív tag
melyik jobb a Wiui JB vagy a Quarx JB?
iPhone 5S™ 32 GB 9.2 I'm lovin it !!Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'
-
kisbarack
aktív tag
Sziasztok!
Csak érdeklődnék tőletek, hátha ti jobbak vagytok ebben a dologban.
Mint köztudott vagyunk páran akik elRomolták magukat szeretett Defy-jükön. Én is ebbe a lelkes kis csapatba tartozom. Szerencsére a kínai froyo segítség volt akkor és azóta is az. A kérdésem az volna hogy nem lehetne valami uton egy CEE 2.2.2-őt kicsit megbuherálni? Elérni hogy BL6-os legyen a kicsike?
Egyszer olvastam valahol hogy csak ki kell cserélni az SBF-ben a CG39.smg-t meg talán még valamelyiket és kész is a főzött BL-es SBF-ünk!
Erről valaki valamit?[ Szerkesztve ]
Defy/+, Lg F6, Xiaomi Redmi 3 pro, Huawei P 10, P30, P40 Pro
-
R19
senior tag
polcsa:
Csendeske:
x.pet:
Köszi a segítségeteket, valamelyik megoldás remélem jó lesz.
Most merült le a Defy, így csak holnap tudom kipróbálni. -
vocalhost
tag
válasz StefanBraun #46969 üzenetére
Közben megoldottam. Recovery ment, feltettem a WR 1.7 et majd az után újra a WIUI-t és jó lett.
De lenne is egy olyan kérdésem, hogy hogyan tudnám a naptárat kitenni lockscreenre? (névnapok kellenének) illetve az Időkép-nek van egy nagyon jó és pontos android alkalmazása, és ennek a widget-ét szeretném ismét kitenni valahogyan. Vagy az alapot, hogy folyamatosan jelezze a 36 órás előrejelzést illetve a jelenlegi időt valamelyik ablakban amelyikre kiteszem
-
Umbi
csendes tag
válasz supercharley #46952 üzenetére
Uh. Nagyon szépen köszönöm! Én is gondolkodtam valami hasonló megoldáson, de nem találtam frissítést.
Ó. Most olvastam tovább. Sebaj. Majd keresgélek másik hívásrögzítő progit, vagy kivárom az újabb Wiui kiadást.[ Szerkesztve ]
-
StefanBraun
aktív tag
-
vocalhost
tag
válasz StefanBraun #46975 üzenetére
Közben az időkép-et megoldottam, simán átsiklottam a widget-e felett, viszont a népnapok lockscreen-en való megjelenítését meg kellene valahogy oldani
-
StefanBraun
aktív tag
Akit érdekel kicsit leteszteltem és leírtam a saját véleményem újabb két rom-ról .A leírás a blogomban található . A két rom : az új Wiui 2.9.20 és Somi speed 10 .
-
somi52
őstag
válasz kisbarack #46971 üzenetére
néhéz eset sokáig szenvedtem vele mire az seat linux alatt kibirtam csomagolni hogy kiszedjem belőle az appokat és belerakjam a magyaritást ..a CG39.smg-t kelett szétszedni ebben van a system kőnytár az sfb ét pedig MotoAndroidDepackerMono.zippel lehet kicsomagolni csak az a baj ha cserégetek benne valamit az MD5 kiszurja telepitéskor erorral kidob
Sony Xperia E3 Defy Mokee Os Lezo CyanMobile Pikachu Miui
-
kymco
veterán
válasz skidrowkill #46970 üzenetére
Izlés kérdése, a wiui a quarx-ra épül. Nekem jobban bejön a eiui színvilága, de a quarx lockscreen-je jobban paraméterezhető. Mindkettőnek szűkös a defy memóriája.
www.refujvaros.hu
-
hodostamas
addikt
Ezentúl már app-on keresztül, gyorsabban elérhetőek a leírások Nem kell böngészőbe játszani.
-
fuze
őstag
Kezd tönkremenni a Defy gombja. Lehet ezt cserélni?
adms.hu | UI Designer
-
pillevas
csendes tag
válasz StefanBraun #46978 üzenetére
"Wajkiui 2.5.27 Ami tetszett : Gyors,stabil,rendkívülien jól személyreszabható felhasználói felület.Jól elrendezett átlátható menü.
És ami nem : hiányzik a töltés közbeni led opció kikapcsolás,illetve a szolgáltató nevének eltüntetése a statusbarról.(megfelelő programmal korrigálható)"A ledet hogyan lehet átállítani az érdekelne? És a statusbarba hogy lehet belenyúlni?
Gigabyte GA-H270N-WIFI; Intel Core i3-7100; Cougar QBX Kaze; Samsung Galaxy A40
-
vocalhost
tag
Ha új digitizer-t veszel akkor igen, mivel a teljes első panelt kicseréled. Olyan 15-20 font között lehet már rendelni.
UPDATE: Ja, hogy bekapcsoló.. Szedd szét és takarítsd ki, lehet csak retkes.Engem viszont még mindig érdekelne, hogy hogyan tudnék a WIUI lockscreen-re naptárat kitenni, pontosabban a névnapokat, illetve hogy hogyan tudnám lecserélni, vagy módosítani a hívás fogadást mivel meg tud ölni ez a húzd le és vedd fel dolog, mert hol le tudom húzni hol nem, illetve az hogy elutasítsam is elég érdekesen van megoldva. Olyasmi kellene nekem, hogyha jobbról húzom balra akkor felveszi, ha nemról jobbra akkor elutasítja
[ Szerkesztve ]
-
fuze
őstag
Ha már itt tartunk megjegyeznék egy furcsaságot.
Az egyik nap haveromnak a SE live with walkman telefonját kézbevéve egy furcsa különbségre lettem figyelmes. Az ő telefonján ha az ujjammal navigálok nem tapad meg az ujjam. Viszont a Defy-nek valahogy tapadósabb a kijelzője. Pedig meg van tisztítva.
Egyébként észrevettem mást is. Ha úgy fordítom a kijelzőt a napfény felé akkor olyan mintha ilyen göröngyös lenne a felülete. Ez máskor nem látszik, csak ha a kijelzőt elfektetve fordítom a fény felé.
adms.hu | UI Designer
-
kymco
veterán
Feltettem az új jb wiui-t. Ha a szabad memória kijelző widgetet nem rakom ki, és nem sokkol a narancs és piros indikátor színeivel a kevés memória miatt, akkor egész jó.
Az zavar, hogy a statusbar-on a T-Mobile H feliratot nem tudom leszedni. Van ötletetek erre?www.refujvaros.hu
-
chesterboy
aktív tag
válasz StefanBraun #46989 üzenetére
Ez a miui settings progi merre erheto el?
-
StefanBraun
aktív tag
válasz chesterboy #46995 üzenetére
Pontosabban két program kell a status bar alakításához.
Beírod guugliba ezt : MIUIsettings.apk és Signed no_Overscroll.v1.zip.Ezeket letöltöd.A zippet felteszed recovery ből az apk-t meg simán telepíted.Ezekután kapni fogsz egy miui settings beállítás opciót,illetve egy ikont.[ Szerkesztve ]
-
kymco
veterán
-
Plasticbomb
addikt
Hali!
Van valakinek elromlott, törött kijelzős defy-je? Ha igen, mennyiért válna meg tőle?
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest