Hirdetés
Aktív témák
-
pillevas
csendes tag
Off: Tud valami arra megoldást hogy ha az IGO 8.4.3.179971 verzióját használom a lent említett ROMmal. Probléma: Kikapcsolom az adatforgalmat (felső menüben), de ha leindítom a progit még is felkúszik netre sőt engedi a többi programot is netezni Ez külföldön gond lehet
Gigabyte GA-H270N-WIFI; Intel Core i3-7100; Cougar QBX Kaze; Samsung Galaxy A40
-
cabal
tag
Hi!
Nekem is megrepedtek a telefon elő- és hátlapját összetartó fülek. Érdemes futni pár kört a garancia körül (2011. januári a telefon) vagy rendeljek rögtön ebay-ről cuccost, esetleg van valaki, aki jó áron vállal ház cserét? (Ha ez esetben nem kell várnom heteket.)
Ha ebay, akkor ismer valaki még ma is működő megbízható kereskedőt? Az onnan származó készülékház szintén GorillaGlass-os?Köszi a válaszokat!
''A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.'' /Hofi/
-
fuze
őstag
Feketeség elleni gyógyír:
MIUIv4 téma CM10-es rendszerekre Szerintem nagyon zsír
Úgy látom igényesen le van tervezve. Talán a statusbaron felül kicsit sok a narancssárga, de az még belefér
[ Szerkesztve ]
adms.hu | UI Designer
-
defygaben77
tag
Ha esztétikailag nem zavar, szerintem ne cseréld (cseréltesd)! Nekem anno szervízben, garanciában, külön kérés nélkül cserélték. Azóta újra megrepedt a 6-ból 5! Nem esett le, tehát nem attól. Egyszerűen szerintem előbb-utóbb megrepednek. Viszont semmi működésbeli gondot nem okoz, a vízállóság is megmarad, teszteltem!
Iphone15, Apple Watch 7 cellular, Airpods Pro
-
p00h
tag
Nemtom jó helyen kérdezem e, de másnak volt olyan problémája h whiterabbit alatt fagynak a játékok? Friss bootolás után hibátlanul mennek, de ha már eltelik pár óra, vagy már egyszer futtattam 1 játékot, akkor úgy kell elképzelni h töltőképernyőnél teljesen meghal, semmire nem reagál akksi kiszedés segít. Néha betölti menüt, első pályát, de már a menü is rettenetesen akadozik, a hang csak darabosan jön, vagy a kép hal meg de zene van. Egyszer-kétszer launcher is lefagy tőle. Eleinte azt hittem azzal van a baj, de másik launcherrel is fennáll. Cut the rope experiments és Angry Birds Spacenél tapasztaltam. Egyszer újraraktam romot, de nem segített. Lehet agresszív progikilővési beállítás v másik alaptweak okozza? Emlékszem telepítésnél kiírt vmit h egyes usereknek gondot okozhat az alábbi tweak, de már nemtom mi volt.
zöldlencsés sima defy!
Kössz előre is!
Üdv[ Szerkesztve ]
-
Davebowman
senior tag
Mennyivel jobb a WR1.7 mint az 1.6? Mivel tud többet?
Eladó/Csere: Xiaomi AX3600
-
unyadavid
senior tag
Kicserélték a telómon az előlapot és most volt, hogy egy lemosás után (csap alatt, majd megtörlöm) bepárásodott a kijelző aljánál majd egy pár óra múlva ez eltűnt. (az előző előlapnál ilyen nem fordult elő) Ez mitől lehetett?
-
pandor
tag
A párom már egy ideje a Defy hálózati töltőjével tölti az Amazon Kindle olvasóját. A Kindle-t egyébként csak USB-n lehet tölteni számítógépről, azaz USB-szabvány szerinti áramot vár. Megfelel ennek a Defy adaptere (amibe ugye szintén USB kábel illeszkedik)?
Köszönöm a segítséget (mielőtt még leamortizálnám az olvasót)
-
kano
nagyúr
válasz pandor #46821 üzenetére
Igazából itt a feszültség a lényeg (hogy 5V legyen mindkettő). Van egy mA érték amit a Kindle fel tud venni (amivel tölteni lehet), de nagyobb mA értékkel nem tudod tölteni hiába 6A-es a töltőd. Elviekben a töltő áramot az elektronika szabályozza. Nyilván kisebb lehet bizonyos határon belül.
Persze, ha mindig max-on tölti az ember elképzelhető, hogy az akksi előbb elfárad, de ez gyakorlatilag lényegtelen.[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
pandor
tag
Másképp fogalmazva a kérdést: a szabvány Defy adapter USB kimenetén ugyanolyan áram (feszültség/erősség) jelenik meg mint egy akármilyen asztali-szg/laptop szabvány USB kimenetén?
Ha jól értem válaszodból, a feszültség azonos az erősség nem feltétlenül, de ezt a fogadó eszköz (Kindle) kezeli. Azaz, használható a Defy adapter Kindlte töltéséhez...
-
kano
nagyúr
válasz pandor #46823 üzenetére
A Kindle-t nem ismerem (kimenet szempontjából), de ha az is 5V-os akkor elvileg nem lehet gondja. Azt találtam neten, hogy egy USB portnak a max áramleadása 500 mA. A Defy töltője pedig 850mA-es, de elvileg a Kindleben a maximális töltőáramot elektronika fogja szabályozni, így nem lehet baja.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
evitiguF
senior tag
Üdv!
feltettem a CM10-et a Defy-mre, most tesztelgetem pár napig, de máris belefutottam egy problémába:
Usb-vel ha összekötöm a géppel, nem látja a memóriakártyát. Először az USB debuggingot sem tudtam ki/be kapcsolni, egy reboot megoldotta ezt a problémát, de így sem látja a gép
van egy olyan opció, hogy usb kapcsolat során hogyan kezelje a memóriakártyát. MTP, PTP Mass Storage, itt hiába pipálok ki akármit, nem jegyzi meg a beállítást.
Próbáltam azt is, hogy megformáztam az sd kártyát, de nem segített. Valakinek ötlet? -
pandor
tag
Köszönöm a válaszokat. Én az alábbit találtam az Amazon töltőjéről, eszerint azonos a Defy és az Amazon töltője.
Amazon's charger may cost a couple of dollars more than a generic but it comes with Amazon's logo and some peace of mind. For anyone going 'generic', here are the Amazon adapter's specs:
INPUT (AC): 100-240V, 50/60Hz
OUTPUT (DC): 4.9V, 0.85A -
kano
nagyúr
válasz pandor #46826 üzenetére
Igen, akkor a Defy-jé tökéletes lesz ehhez.
-
Dino69
aktív tag
Én nem is értem miért erőltetitek annyira a CM10-et. Nekem is tetszene a design, meg úgy minden miatt, de se a telefon nem bírja normálisan, se a rom még nincs normális állapotban.
Már annyi mindent próbáltam én is, mert persze izgat a high-tech kinézet, de elfogadtam hogy a telefon nem az...
Most jelenleg WR 1.7 van fent, ami eddig hibátlanul üzemel, leszámítva hogy ebben is szétfagy a wifim. De mindegyik romnál szétfagyott, így már nem erőltetem -
buszospeter
tag
Sziasztok!
WR 1.7 van jelenleg a defyn és azt a furfangot produkálja, hogy ha beállítok egy egyedi csengőhangot egy contacthoz akkor csak egyszer játsza le.
Pontosabban:
pl. egy 5mp hosszú dallamot NEM ismétel egészen addig amíg aztán átkapcsol hangpostára hanem csak egyszer szól és utána csak rezeg.Ötlet, hogy ez mitől lehet?
Üdv
buszospeter_____Üdv, buszospeter_____
-
evitiguF
senior tag
CM10ről vissza lehet állni wr1.7re ugye?
[ Szerkesztve ]
-
szabof1
őstag
Problémás esetben legjobb a gyári romról elindulni. Tedd fel pl. a 2.2 CEE sbf-et (felkészüléses leírás).
Közben olvasom, hogy már felraktál egy gyári romot.
[ Szerkesztve ]
-
somi52
őstag
válasz Heimdallr75 #46834 üzenetére
Hát igen fordìtva kellett volna ìrni beàllìtàsok törlése
Sony Xperia E3 Defy Mokee Os Lezo CyanMobile Pikachu Miui
-
feketepeti
aktív tag
válasz pandor #46823 üzenetére
Az USB töltők tetszőlegesen keverhetők, használhatók, egy rendesen megszerkesztett eszköznek, nem lehet baja egyiktől sem, legfeljebb egy nagyobb kapacitású, nagyobb töltőáramra tervezett eszköz, lassabban fog feltöltődni, ha kisebb a töltőáram.
Az USB portok 500mA-t tudnak meghajtani, ennél a legtöbb telefon, pláne tablet töltője erősebb, 800-2000mA.
De egy 2000mA-es töltőre is rá lehet dugni nyugodtan a Defy-t is, nem fog 2A-el töltődni.
A gyengébb töltőáram annyiban lehet kedvező hatással az élettartamra, hogy kevésbé melegszik tőle az akksi a töltés során, márpedig a Lithium akksik egyik legnagyobb ellensége a meleg.
-
szepsuti
aktív tag
sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Wiui 2.5.27-et szeretném feltenni a telefonomra,de nem sikerül. Amint feltelepítem, újraindul a telefon, M logoig eljut, és 2-3 másodpercen belül errort dob. Ezt eljátszotta velem először. Még sosem cseréltem ROM-ot rajta, ez az első alkalom. Előzőleg csak rootolva volt a telefon és magyar nyelvű CM mod-ot tettem a gyári szoftverre.
Miután megkaptam az errort, feltettem egy német tmobile romot, gyárit, rsd-vel. Megnyugodtam, hogy működik. Majd ezt a romot:
DEFYPLUS_U3_4.5.1-134_DFP-231_CEE_ROOTED_No_Signedújra feltettem a custom recovery-t, hogy telepíteni tudjam a WIUI-t(zip fájlból). Meg is történt, de ugyanúgy error fogadott.
err a5,70,00,00,23
minden rom telepítése előtt megvolt a wipe természetesen. Nem tudom mit hibázok el, a leírások alapján csináltam mindent.Segítségeteket köszönöm!
Most visszatettem a CEE-t, hogy használni tudjam.
[ Szerkesztve ]
-
pallacko
tag
válasz defygaben77 #46842 üzenetére
Szia
Igen ennek a hozzászólásnak a legvége is erről tanuskodik, Imisi hozzászólásában:
[Ceruzaakku][ Szerkesztve ]
iPhone 8+, iPhone X, iPad Air 2019, Apple watch S4, GitUp Git2P sportkamera, DJI Osmo Pocket
-
sesshou
senior tag
Az mit jelent hogyha kb 80-85% ig feltölt az aksim defy+ban és aztán óránként max 1-2 százalék persze annyi idő alatt merül is annyit hogy így max 86% ig tölt fel a telefon.
-
pillevas
csendes tag
válasz unyadavid #46817 üzenetére
Ugyan ez volt nekem is. mondjuk nekem kicsit többet volt vízben És egy elég nagy folt volt a kijelző alatt. Azóta óvatosabb vagyok. Én levetem a hátlapot és a meleg kocsiban hagytam kiszáradni. Talán segít.
Gigabyte GA-H270N-WIFI; Intel Core i3-7100; Cougar QBX Kaze; Samsung Galaxy A40
-
pillevas
csendes tag
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest