Hirdetés
Aktív témák
-
bibliator
aktív tag
-
Biqci
aktív tag
válasz StefanBraun #46492 üzenetére
Én a fóliát kivágtam az érzékelőnél mert a sötét kijelző engem is elért. Egy jó ideig nem is volt gond, de érdekes módon egy ideje újra előfordul. Van amikor az érzékelő megtörlése segít, de néha csak az akksi ki...
"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
szabof1
őstag
válasz kacsaa14 #46480 üzenetére
1. Akksi ki-be után sem indul?
2. Újra wipe-ok után sem?
3. Ha van kék led, CWM-ben rakd újra a főzött romot.
4. Ha nem tudsz belépni a Custom Recoverybe, akkor kezd újra gyári rom telepítéssel.A leírásaim linkjeit megtalálod a LOGOUT blogomban.
-
szabof1
őstag
válasz pockhome #46495 üzenetére
Csináld a második hozzászólás szerint v2.3-as 2ndInittel!
Bocs a dupla miatt.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz kanyazsombor #46506 üzenetére
így van BASIS CM7.2 von maniac103 07.09
[ Szerkesztve ]
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
G-Vas
csendes tag
Sziasztok!
CyanogenMod 7.2-t raktam Defy-re, minden működik rajta, kivéve a telefonálást. Alapból 2.1 volt rajta, ezt frissítettem 2.2-re az sbf módszerrel, és erre raktam rá a cyanogen mod-ot.
Az lenne a kérdésem, hogy valahogy visszatérhetek a 2.2.re? Vagy mit tehetek, hogy lehessen vele telefonálni? -
szabof1
őstag
Ja persze! Neked már Defy+ romod van.
Ezt nem tudod rootolni?
Ezt a leírást végigcsináltad már? Downgrade elhibázott 2.3-as SBF telepítés után 2.2 -
nagyúr
válasz kanyazsombor #46506 üzenetére
Hoppá, ezt eléggé benéztem. Kösz!
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
StefanBraun
aktív tag
Sziasztok!
Pár órája nyüstölöm White Rabbit 1.7 et.Eddig azt kell mondjam nagyon jónak tűnik így elsőre.Elég sok funkciót kipróbáltam,mindent állítgattam eddig semmi hiba nemjelentkezett.Egyetlen egy lényegtelen dolgot véltem felfedezni de ez tényleg szinte lényegtelen.Ha bekapcsolom hogy a képernyőzárnak legyen hangja akkor valóban van hang de nagyon halk.Eddig wiui val nagyon megvoltam és vagyok is elégedve de úgyérzem ez a wr 1.7 rom mégis kicsit jobb így első érzetre gyorsabb és jobban finomhangolható.Remélem a sebessége és a stabilítása a későbbiekben is rendben lesz. Az akkuidőről majd még beszámolok ha valakit érdekelne de ugye az pár nap még mire kiderül.
[ Szerkesztve ]
-
Nyiaz
aktív tag
Jelentem Quarx cm10 hibátlan. 09.12-es.
[ Szerkesztve ]
-
Halo
senior tag
+1
Eleddig nálam is rendben minden. Több lett a szabad ram is: olyan 160-200 körül saccolom, nálam kevesebb, a SwiftKey lezabál 36mbot eleve...
Néha eldobja a billentyűzet beállításoknál a SwiftKeyt.
SMS hangnál meg van úgy, bizonyos emberektől más-más hangjelzés érkezik.
Ezek eddig az apróságok, lehet full wipepal nem ez lenne a helyzet.Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
devpernull
tag
Tegnap én is próbálgattam ezt a CM10 verziót, de nem igazán győzött meg. A jelly bean-t pont azzal reklámozták, hogy végre olyan sima futású lesz az android, mint az ios. Hát nálam meg pont hogy olyan kelletlen, döcögős lett minden. Minden program, a tárcsázó, a menük egy kis várakozás után indultak csak, talán a kevés szabad memória (max 120MB) miatt? Vagy 1000 fölé kéne húzni a procit?
Amúgy minden működött nálam, gps, wifi, telefon, fényképező, de a videofelvétel még mindig szaggatott, hibás, másik programmal is. Szóval szép, meg ügyes munka, riszpekt a készítőnek, de vagy még reszelgetni kell, vagy kevés ehhez a rendszerhez a Defy-ben a "vas".
Valaki röviden leírná nekem, hogy miben nyújt többet a 4.1 android a 2.3-hoz képest? Igazából a csinos külső alatt nem találtam nagy különbséget -
kano
nagyúr
válasz StefanBraun #46517 üzenetére
Engem nagyon érdekel az akku idő is, bár csodát nem várok.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Tökmindegy
senior tag
válasz devpernull #46521 üzenetére
Tökéletes az új CM 10 . Bár én 1100 ra húztam a procit meg a minimumon is emeltem,de nagyon sima ,gördülékeny. Minden működik , az aksi idő az is nagyon jó ,nálam másfél napot kényelmesen kibír normális használat mellett,telefonálás,netezés stb.
Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
devpernull
tag
válasz Tökmindegy #46523 üzenetére
Leírnád a proci beállításokat, amit használtál? Valami memória optimalizáló fut a gépen? Soc, vagy Bayer? Videó felvétel ment nálad?
-
Tökmindegy
senior tag
válasz devpernull #46524 üzenetére
400 ,700,1100.
Semmi memória optimalizáció,nem használok ilyeneket. Amúgy soc os, videó az működik. Mondom minden rendben van vele,már az ezelőttiekkel sem volt baj ,talán a 4 el ezelőtti volt necces.Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
Halo
senior tag
a kvázi hibátlant nem mondtam - néha persze döcög, néha gondolkodik, de sokkal szmútabb, mint volt eleinte - a július végihez képest.
keress vissza a hsz-eimre, írtam, mikor mennyi szabad memória volt - s mivel tudom beállításokból "tuningolni".a számléptetést ki kell tapasztalni - poweramp-ot használok, és néha rá kell érezni, hogy mikor, hogyan nyomod a duplát, hogy váltson számot.
antutu nálam nem fut le - ill. lefut, de... kap 1189 pontot, és csak az első 3 érték kap eredményt, a többi nem... engem ugyan nem zavar, hiszen működik a teló, csak furcsa...
lehet full wipe ezt is megoldaná, mint az sms-értesítési "hangbakit".a wifi jel talán gyengébb egy kicsit - vagy lehet, csak kevesebbet mutat.
tethering állítólag működik - fent van nálam a barnapolip is - de eddig nem próbáltam se a gyári megosztást, se a sajátját.a hangosbemondós-parasztvakítós guglikereső működik rendesen, csakúgy mint a Chrome, ami piiiicit lassúcska néha - vannak oldalak, mikor automatice elindítja az alap böngészőt... ilyen pl: az origo. beírod a linket, chrome bezár, alap browser indul...
(ha valaki tudja, ezt jelenthetné Q-nak, hátha tud vele valamit kezelni)
a böngészőben hiányzik a hangerőgombos léptetésgapps szükséges - anélkül nincs szinte semmid. sőt - ami gyengesége alapból nincs hangrögzítő/diktafon... vagy nem leltem - de a miuisat is belinkeltem korábban, az simán feltelepül, muxik.
fényképek: érzetre mintha sötétebbeket készítene picivel - alap fénykép progi. a videofelvételnél röcög a kép - a prewievben, visszajátszásban nem - ezen rajta a srác.
nagyjából ennyi van világos téma is - majd meglesem, mert kezd elég lenni a sötétségből - ennyiben a m/wiui vonal jobb - hiányzik a miui "kapcsolótáblázata", de a CMX sajátjával megbékéltem már.
jó, hogy vannak spec defys cuccok benne: pl. gombok fényerejének változtatása, most pedig bekerült a parasztos-polipos tízujjas kufordított bundakesztyű ápsün is...bocs lépek alszani inkább, így iccaka után, mert csak átmegyek alfá(b)ba...
összességében - kompromisszumok azért vannak... picivel nehezebben indulnak a dolgok talán, de már jóval fürgébben, mint volt - úgy fogalmaznám, 10 napról 10 napra jobb lesz a dolog. Majd megnézem úgy, hogy kilövöm a memóriavisszafogást, majd szólok mit tapasztalok. (ha belefutsz a telepítés során valami macerába, akkor szívás... csak szidni fogod magad, miért dobtál el egy működő rendszert - viszont ugye ehhez meg kell enni a pudingtotot.)
Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
8904
csendes tag
válasz StefanBraun #46517 üzenetére
Az alapértelmezett install-on mentél végig, vagy tweek mentesen?
-
kymco
veterán
Köszi a sok infót. Már fenn csücsül az új quarx. Nekem még nem az igazi, mindjárt rakom vissza a nandroidos 2.5.27-et. De tényleg alakul. A wiui fürgesége után nekem ez nagyon döcögős még, bár látom, hogy azért gyorsult a korábbi változatokhoz képest. Zavar, hogy elfelejti a swipe-ot.
A chrome hiba kezdettől fogva jelen van, a wiui 4 is örökölte, ezért én nem chrome-ozom.
Baromi bén, hogy a chrome-ban egy linkre kattintva a gyári böngésző nyílik meg.
Egy dolog hiányzik nekem a quarx 10-ből, az a képernyőzár. Nagyon tetszik, hogy buherálás nélkül tudok kitenni alkalmazásokat, és egyéb infókat. Persze a miui témákban lehet keresni hasonlót, és lehet buherálni az mtz-t de az már nem ugyanaz....[ Szerkesztve ]
www.refujvaros.hu
-
::Trunks::
senior tag
Sziasztok. újra szeretnék felrakni egy CM10-et ,de bekapcsolásnál nem villantja meg a kék ledet,hogy be tudjak lépni a menüjébe. Ilyenkor mi van?
Ha a bootloaderbe lépek be,akkor sem jut el az android figuráig,ez miért van?
[ Szerkesztve ]
::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
-
kymco
veterán
-
kymco
veterán
-
-
ruan
tag
Sziasztok,
Cynogen mod 7.2-t használok, csak 1 valami hiányzik a régi gyári ROM-ból
az ébresztőóra
Valaki tudja hogy át lehet másolni, és ha igen hogyan?
köszi-= StarIICraft =- Hell, it's about time!
-
kymco
veterán
-
szabof1
őstag
válasz ::Trunks:: #46530 üzenetére
Fel kell készülni rá. Rootolás után telepíteni kell a 2ndinit programot és azzal a Bootmenu-t (és azzal együtt a Custom Recoveryt). Ez után lesz kék leded.
Leírások:
1. Motorola Defy: Felkészülés a CM7 illetve a MIUI telepítésére
2. Motorola Defy és Defy+: A CM9 és a CM10 telepítése kezdőknek -
pillevas
csendes tag
válasz schokolite #46450 üzenetére
Nekem még 2.2 alatt volt ilyen. De 2.3nál már csak 1-2mp elsötétülés de utána előjön.
Gigabyte GA-H270N-WIFI; Intel Core i3-7100; Cougar QBX Kaze; Samsung Galaxy A40
-
8904
csendes tag
válasz StefanBraun #46539 üzenetére
csak arra gondoltam amikor az ember semmit nem módosít az aroma által "felajánlott" beállításokból, csak next, next, next.
-
pillevas
csendes tag
-
wiggen123
senior tag
Szerintetek megéri a sima Defy, hogy valamikor 3.x-es kernelt tegyenek rá, vagy ez már elképzelhetetlen? Ne adj isten JB 3.1.10 kernel?
Minden custom rom Froyo vagy GB kernelt használ ahogy nézem, lehet nem is megoldható az újabb kernel használata?
Sometimes you win, sometimes you learn.
-
pallacko
tag
válasz pillevas #46544 üzenetére
Szia. Anno volt egy Airis PDA -m, ami windows 6.1 -s volt, 1500 -s akkuval. Azt töltötte az általad is vázolt 4db ceruzaelemes okosság.
Döfyke akksiját meg sem mozdítja. Nokiát tölti, tehát a hiba nem a töltőben van. Ötlet?[ Szerkesztve ]
iPhone 8+, iPhone X, iPad Air 2019, Apple watch S4, GitUp Git2P sportkamera, DJI Osmo Pocket
-
pockhome
senior tag
szóval nem tudja valaki hogy ha egy bayer piros ledes kamerával rendelkező defyre tettem a wajkIUI 2.5.27-es szoftvert és azt írja hogy 1GHz a cpu-m
akkor ez most overclock, vagy mi?
és azt olvastam hogy ez a kamera képes lenne a HD (vagy VGA-nál jobb) minőségű videó felvételére.
ez milyen szoftverrel megy?Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
szabof1
őstag
válasz ::Trunks:: #46541 üzenetére
Naná, hogy eltűnt.
Gyári rom telepítés után újra kell telepíteni a Custom Recoveryt. -
Sajátos
csendes tag
válasz wiggen123 #46545 üzenetére
Jót derültem a kerdeseiden, azonban, hogy valaszoljak is, a Defy mar semmit nem fog megerni, egyreszt, mert a hardvere mar sajnos gyenge, illetve bar a Motorola megtehette volna, de elvetette a bootloader nyitast. Az, hogy ilyen nagy felhajtas van a telo korul, az csak is annak koszonheto, hogy van par ember, gondolok itt Q. es E.-ra akik lehetove tettek, hogy a Defy megerje a Froyot es a JB-et egyarant. De sajnos az ido mar eljart felette.
Szoval a Defyn csak annyi valtozas lesz, amennyit a userek kihoznak belole, a Motorolaek meg lesesz_rjak, inkabb kihoztak a Defy+-t csak azert, hogy ujabb Android verziot kapjon a Defy sorozat, persze uzletileg jo, gondolom en, de az is biztos, hogy ha lehetosegem engedi a Nexus S lesz a kovetkezo telom.
-
kano
nagyúr
válasz pockhome #46547 üzenetére
De tudja. Igen ez a rom 1GHz-n megy.
A 720p videot csak a Defy+ romok tudják.[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest