Új hozzászólás Aktív témák

  • Lameh

    csendes újonc

    Sziasztok!

    Adtatok hasznos tanácsokat és sokat olvastam ezt és az OLED topicot is vissza, közben sógorom vett egy LG 75QNED913QE-t... háát... visszaküldte, mert nagyon nem volt homogén a képe. Kiderült elég a 65 col is és akkor már LG 65C3... mindegyik sávos volt illetve az egyiken volt két halott pixelsor is, összesen hármat kellett visszaküldenie... :F :(
    Végül Samu 65S90C lett, nagyon szép a képe és nincs sávosodás se, mint a C3-nál, minden szuper volt egészen az első tisztításig. Ultra óvatosan, az előírtnak megfelelően tisztította, mint minden tv-jét nagy odafigyeléssel, de az antiglare réteg így is megsérül (karcosodik). Több fórum is ír erről a problémáról a Samu csúcs OLED-eknél, ti nem tapasztaltátok esetleg nem találtam az OLED topikban sem?!

    Két példa ezzel kapcs. külföldi fórumokon:
    https://eu.community.samsung.com/t5/tv/anti-glare-coating-off-oled-tv-55s90c/td-p/8676713
    [link]

    https://www.reddit.com/r/OLED_Gaming/comments/190z2hg/s90c_unbelievably_pos_antiglare_film_makes_it/?rdt=61946
    [link]

    Ez a probléma fennáll az S95-ösöknél is ugyanúgy, nem tudjátok esetleg vagy ott más anti-glare bevonatot használtak? A 2024-es modelleknél állítólag ezt a sérülékenységet már javították, erről esetleg tudtok bővebbet?

    A fentiek alapján jelenleg magamnak LG 77G3 vs Samu 77S95C között vacillálva várom róluk a további információkat/tapasztalatokat, illetve hogy melyiket fogják jobban leakciózni valamikor egy EB-s vagy más promóció keretében.

Új hozzászólás Aktív témák