Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quadgame94
őstag
válasz gabikiraly2 #89150 üzenetére
Azt kell eldöntened, kell e HDR, mert akkor 50C805 jön csak szóba. Többi márka esetében ilyen méretben és árban nem igazán van ilyen képes TV. 55U7KQ már 250 felett van.
-
shaggy
aktív tag
válasz Quadgame94 #89151 üzenetére
Köszönöm és melyik éri meg jobban G2 vagy C3 esetleg G3 de az már 300 környékével drágább annyival szerintem nem tudhat többet.
-
Csabi1984
addikt
válasz Quadgame94 #89151 üzenetére
Szia
Jó párszor olvasom ezt "G2 magasabb max fényerőre képes és azt jobban tartja a hűtőborda miatt"
Ez alatt azt kell érteni, hogy ha az ember vesz egy C3-at akkor a film elkezd sötétedni mert a hűtés nem bírja ? -
gabikiraly2
aktív tag
válasz Quadgame94 #89152 üzenetére
A Hisense 55U8KQ kuponnal 240. Csak félek a gyatra szoftveres háttértől.....
Csend a lelke mindennek!
-
PuffyDog
tag
Sziasztok!
Nem találtam megfelelő topikot és egy pici segítségre lenne szükségem. Van egy ilyen kis antennám, ezekkel a csatlakozókkal.[kép]
Szükségem lenne egy koax hosszabbítóra. Viszont annyi félét látok. A képen a 2 csatlakozónak mi a neve?
SMA male, female kábel oké lenne a kettő közé?
Vagy RP SMA kellene?
Egy 5 méterrel odébb kellene elérnie a kis antennának.=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
TheMartin03
tag
Sziasztok!
Próbáltam olvasgatni, mielőtt idehányom a dolgomat, és úgy érzem, nagyjából helyben vagyok, de szeretném kikérni a véleményeteket, ha van szabad pár percetek, akkor tudnátok-e ajánlani modellt, vagy megerősíteni a féldöntésemben.
1. Tévére szánt összeg, forintban?
- Kb. 300k körül
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
Filmnézés, tévénézés, később konzolos játék is szóba jöhet
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
2,5 - 3 méter, 65"-ban gondolkodom, 49-t váltana
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
Teljesen változó
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
Szemből
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
Minnél több minden, annál jobb
De jelenleg Netflix, és Android a paletta leginkább
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
Szerintem semmi olyan extra igényem nincs, amik ezeken ne lennének
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
Előny a közép, de széles a TV állvány, valszeg ráférne oldalsó talpas is
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
TCL-t nézegettem az elvileges árérték arány miatt, ugyanakkor ez lenne az első TCL-m
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
Követelményeim nincsenek, de mindenféle parasztvakításnak örülök
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Szóba jöhet használt is, viszont nagy előnyt élvez az új.
TCL 65C745-re gondoltam ismerősi ajánlás és általános vélemények alapján, emellett max még a 805-re nyújtóznék ki, bár nem tudom mennyi lényegi különbség van a kettő között, kb 60e forinton kívül.
Azt hallottam, hogy a hangjuk nem erős, van egy kis könyvespolc 2.0-m, legvégső esetben arra lenne kötve filmezéskor, de később egy soundbartól sem határolódok el.
A hangon kívűl van olyasmi, amitől félni kéne TCL tv-k esetében?
Tudnátok ebben segíteni?
Más márkáktól sem zárkózom el, ugyanakkor tudom, hogy most erős ár-érték arányt képvisel a TCL
Köszönöm szépen! -
Quadgame94
őstag
válasz gabikiraly2 #89156 üzenetére
U8KQ eléggé jó képminőségre. Szoftvere zárt és fw-je elvileg jobb mint a TCL-nek, de itthon sokkal több TCL fogyott ezért lehet több is a negatív vélemény. Tudod nagyszámok törvénye.
-
Csabi1984
addikt
válasz Quadgame94 #89159 üzenetére
Mármint melyiknél ?
-
Czimby
addikt
válasz tigribigri #89148 üzenetére
Köszi, nincsenek nagy igények, akkor jó lesz ez is.
eMAG-on most kuponnal ráadásul 155 -> 125 a drágábbik, szóval egy árban vannak.
Kábel Tv + néha Youtube amit néznek majd rajta.
Esetleg Netflix télen.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
OldMike
őstag
válasz PuffyDog #89157 üzenetére
Szia! A képen "F" csatlakozók vannak, a dobozon a "female", a kábelen "male" csatlakozóval. A kábel másik végén milyen csatlakozó van?
A betoldáshoz valóban az SMA (ez ugyanaz, mint az "F") male/female kábelre van szükséged, de nem tudom hogy készen tudsz-e venni. Amennyiben nincs ilyen, akkor házilagosan is megoldható egy teljes szükséges hosszúságú koax kábellel, egy male "F" dugóval, valamint egy másik dugóval, ami olyan mint a mostani kábeled másik végén lévő. A lényeg hogy a dugókat a kábelre felcsavarva lehessen rögzíteni, hacsak nincs koax krimpelő fogód.42LM660S
-
PuffyDog
tag
válasz OldMike #89164 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm. Így már világos.
Igazából a képen látható csatlakozók mennek egymásba, a pici fekete doboz az erősítő, annak a másik fele megy a TV-be. Tehát, ami látszik a képen, nagyjából annak az ellenkezőjét szeretném megvenni, csak kábelben és legalább 5m hosszan. Alin nézelődtem, ekkora méretben néhány dollár az egész, csak sok helyen annyi féle van, plusz néhol WiFi antennát írnak.=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
se000
tag
válasz gabikiraly2 #89156 üzenetére
Szia. Merre láttál 240 ért?
-
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz gabikiraly2 #89167 üzenetére
Nekem úgy rémlik HBO nincs Hisense tv-n, mintha neked meg kellene.
ThinkPad
-
tigribigri
tag
válasz gabikiraly2 #89150 üzenetére
Ha bizalmatlan vagy a feltörekvő márkákkal (esetleges szoftveres gondok) akkor esetleg egy Samu QE50Q80C - t tudnék ajánlani, 225k-ért lehet már kapni.
-
Csabi1984
addikt
válasz Quadgame94 #89163 üzenetére
Látom a G2-höz nem mellékelnek talpat, azt külön is beszerezhető?
-
zseko
veterán
Üdv, nappalinkban megadta magát a tévé, így kellene oda másik.
Anyumék használnák, az irányelvük a 'minél olcsóbban', és ezt nehezen tudom felülírni hacsak például nem fizetném én az általuk gondolt áron felüli részt (annyira nem szeretném...)
A második megemlítendő dolog, hogy MediaMarkt-ban gondolkoznak, ami annyiban még talán előny is lenne, hogy a hitelkártyám miatt kamatmentes részletre is el tudják hozni.
És akkor még pár megemlítendő dolog:
- A mérete 55" - erre már legalább rá tudtam őket beszélni, kb. 4 méterről lenne nézve. Legtöbbször szinte szemből, asztalnál ebédkor viszont inkább oldalról ~2-2.5 méterről.
- Kis túlzással szinte éjjel-nappal megy a tévé, viszont van redőny, szóval egyrészt a sötétítés nem gond, másrészt nem is szokott teljesen felhúzva lenni - nyáron pedig pláne nem.
- Anyum már okos tévét szeretne, ami nekem is jó, mivel eddig le kellett tölteni neki a sorozatot amit nézni szeretett volna, pedig van mindenféle előfizetésem (Netflix, HBO Max, SkyShowtime, Disney, Prime Video) ahol megnézhette volna, ha lett volna hozzá okostévé.
- Ebből kifolyólag a Hisense ki is lett lőve, mivel azon a fele nem elérhető, ilyen Kivi, Ok., Peaq és hasonló hangzatos stb.-ket nem ismerem, TCL meg nincs is...
- Ja, és egyébként leginkább műholdas Digi adás menne rajta mint tévé, részben ebből kifolyólag ilyen DV, HDR és egyéb annyira - sőt egyáltalán - nem szempont.Megnéztem az MM weboldalát az elérhető tévékről, első körben 150e-ig (ennyire még talán rá tudom beszélni őket, hogy ne valami teljesen szemetet vegyünk), lényegében ezeket találtam:
SAMSUNG UE 55 AU7022KXXH 139999.-
LG 55UR73003LA 139999.-
SAMSUNG UE55CU7172UXXH159689.-149989.-
LG 55UR78003LK 149999.-Ha megelégedek kicsit kisebbel, akkor az 50"-ban ezek vannak még:
LG 50UR73003LA124899.-119999.-
LG 50UR78003LK 134999.-
SAMSUNG UE 50 AU7022KXXH 139999.- (érdekes hogy az 55" is ugyanennyi)
SAMSUNG UE50CU7172UXXH 144899.-
LG 50UR81003LJ 149899.-
SAMSUNG UE50CU7092UXXH154899.-149999.-Esetleg még LG 50NANO763QA 154999.-
Philipsből meg a legolcsóbb is már 170e, leárazással. PHILIPS 50PUS8118/12Van ezek között használható?
HR24.hu
-
tucsok.
senior tag
Sziasztok!
A kettő Samsung közül melyik lehet a jobb vétel?
1. Samsung UE65DU7172UXXH televízió, 163 cm, 4K Crystal UHD, Smart TV 2024 Emag ár kb. ~294ezer
2. Samsung UE65CU7172UXXH Smart LED Televízió, 165 cm, 4K, Crystal Ultra HD 2023 Emag ár kb. ~236ezer.Csak Samsung játszik tesómnak kellene esetleg másik Samsung led 65" javaslat?
Köszönöm szépen a segítséget!
"So say we all"
-
tigribigri
tag
Azt gondolom, ezek közül a Philips az ami még érdekes lehet mondjuk az ambilight miatt. A többi nagyon alap belépő, csodát ne várjunk tőlük...
Ha nem a Philips akkor valamelyik Samut javasolnám, mert a belépő szintű Lg-k nekem nagyon haloványnak tűnnek (gyenge kontraszt és fényerő). -
shaggy
aktív tag
válasz Quadgame94 #89159 üzenetére
köszönöm!
Igazából nem annyira világos a szoba meg ha úgy van redőny le és már sötét van ha csak a fényerővel tud többet. De gondolom azért van ott más is csak újabb modell, de nem tudom megéri nekem most a G2 500 környékén mozog a G3 730-740e nem tudom nekem megéri ennyivel többet adni érte. -
loslobos
tag
válasz TheMartin03 #89158 üzenetére
Szia
Mindkettő model jó. Nekem 55C805 tévém van,nagyon szeretem. A hangja egyébként nem rossz (sima hangszóró)
-
tucsok.
senior tag
válasz tigribigri #89173 üzenetére
Köszönöm szépen, akkor ez lesz. Belefér a keretbe.
"So say we all"
-
Quadgame94
őstag
válasz shaggy #89176 üzenetére
Persze érthető, sok pénz. Igazából a G2 egy sima WOLED, amire épül a B, C széria is. Annyi, hogy kapott egy hűtőbordát és kész. A G3 pedig MLA paneles és hatalmas ugrás előre. Igazi előrelépés. C4 idei modell nagyjából G2 szintjén van Szóval a G2 remek és jó árban is van! Nem fogsz csalódni.
-
zseko
veterán
válasz tigribigri #89174 üzenetére
Magamnak venném az ambilight miatt, anyumékat viszont inkább az ár érdekli. Gondoltam hogy nagyon alap mindegyik, így csodát nem várok. Legyen stabil, meg ne bűn lassú, bár legtöbbet valószínűleg úgyis a beltéri lesz használva. Ugye műholdas tv, így kb. szinte mindegy is a tuner meg csatornaváltás sebessége, mert nem a tévén lesznek a csatornák, hanem hdmi-n keresztül a beltériről.
A streaming szolgáltatók legyenek elérhetőek rajta.
Reméltem, hogy a focibajnokság miatt lesznek leárazások és akkor akartam rábeszélni őket cserére (múltkor is beírtam már ide mert a Telekomnál lettek volna jó áron tévék, csak mint kiderült akkor bukom a kapott extra előfizetés kedvezményt), csak hát most ment tönkre a tévé...[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
bmwm3
tag
Sziasztok!
Ritkán veszek TV-t, (legutóbb 2010 , jóöreg Samsung LCD, még mindig jó), nem is szoktam követni a trendeket, így találtam most itt 1-2 márkát, amit én nem nagyon ismertem, az egyik TCL, amit itt nagyon dicsértek.Kb 4 méterrel való TV-zéshez (főleg netflix) és gyerekeknek néha xbox kellene. Kb szemből nézzük, átlagos fényességű nappali, nincs extra igény.
Eddig Samsung Qleddel szemeztem, de a kérdés az, hogy tényleg annyival jobb-e a TCL, hogy megéri-e kb 100-as felárat:Jelöltjeim eddig
Samsung QE75Q60CAU (350k körül)
TCL 75C805 (450k körül)
(vagy bármi egyéb ebben a kategóriában?)
Mivel ismét hosszú távra tervezek, jó lenne megbízható minőségben (esetleg plusz garival)
Előre is nagyon köszi a segítséget! -
félisten
Azt a Philipset nem ajánlanám a TitanOS miatt, még bizonytalan, milyen streaming platformokat támogat.
Felsoroltak közül az LG 50NANO763QA 154999.- venném, VA paneles NANO jó lehet, vagy az olcsóbb 50"-osak is, ha ezt drágállod.
Sajna a felsorolt 55"-os LG-k mind olcsó IPS panelesek...
Ha Samsung, akkor valamelyik CU-s modell.
Szvsz leginkább TCL 50C645, most 145k HUF-értSzerintem azt döntsd el, hogy webOS, vagy TizenOS mellett teszed le a garast.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
tigribigri
tag
Az a helyzet, hogy a két készülék nem egy kategória, hogy úgy mondjam nem ugyanabban a ligában játszik. Mindkettő jó szerintem, csak kérdés mire akarod használni. Hogy megéri-e a TCL a felárat az szubjektív. Tulajdonképpen majd minden szempontból jobb a TCL (ugyebár ez már egy mini-led-es készülék). Kérdés kihasználod-e. Ha HDR tartalmat akarsz nézni, akkor nem kérdés, akkor megéri. Viszont vannak akik kínlódnak a TCL szoftveres problémáival... A TCL-re időnként elcsíphető 5 év garancia (nekem nem világos mikor adják, azt hallottam nagyobb cégeknél van ilyen viszont erről majd itt biztos lesz aki felvilágosít) viszont megint a TCL mellett szól. A döntés a tiéd ...
-
bmwm3
tag
válasz tigribigri #89184 üzenetére
Köszi! Laikusként hol találok leírást, hogy miben jobb a TCL? A sima árukeresős összehasonlítás nem nagyon hozz diffet, de gondolom az ördög a részletekben rejlik.
Mit takar az, hogy "kínlódnak szoftveres problémákkal"?
(De ha jól értem a Samsungra sincs panasz, csak az egyik simán jó, a másik nagyon jó? ) -
Quadgame94
őstag
Sehol. Mert ha nem tudod mit keress, vagyis, hogy miben jobb akkor a flatpanelshd oldal se mond neked sokat. A Q60C egy mezei LCD, LED háttérvilágítással, ami nem középen hanem a széleken helyezkedik el. Tehát még ez miatt is gyengébb a sima Direct LED-től. A C805 sok száz zónára van osztva és LED helyett mini LED háttérvilágítással bír. Sokkal magasabb a fényereje, kontrasztja is mérföldekkel jobb. Tudja valóban a HDR-t, a Q60C pedig nem csak marketing.
[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
válasz AxBattler #89183 üzenetére
Köszi. Nem én drágállom Én alapból a TCL 55C805-öt venném, de nem én döntök. Másrészt a hitelkártyámhoz kapcsolódó akció miatt a MediaMarkt talán a legjobb választás, ez van is itt a kisvárosban, ők viszont nem árulnak TCL-t.
Ahogy nézem az LG NANO-ra máig volt akció, úgyhogy ez valószínűleg már kimarad, viszont a felsoroltjaim közül nem mind érhető el itt, most tűnt fel
Jelenleg a Samsung UE55CU7172UXXH ami el is érhető, akciós is, és talán meg is oldható, így valószínűleg ez lesz. Hogy TizenOS vagy webOS szerintem majd mindegy lesz nekik, én a webOS -t ismerem kicsit, de amúgy a stream appok legyenek elérhetőek, meg ugye most a HBO Max-ból Max lesz, ezt hogy kezelik le (főleg a Samsung).
Még megkérdezem mennyi törlesztőt vállalnak be, aztán lehet megtámogatom valamennyivel, és akkor talán magasabb kategóriába lehet lépni.HR24.hu
-
tigribigri
tag
Nem tudok egy olyan oldalt mondani, ahol mindent megtalálsz, az infokat úgy kell gyűjtögetni, a gyártók nem igazán arról híresek, hogy mindent közreadnak.
De pl.:
https://www.displayspecifications.com/ oldal elég jó, vagy az rtings.com
El lehet csípni részletes közérthető teszteket, videókat is egyes típusokról.
A TCL ugye már mini-led-es. Sokkal nagyobb a fényerő, a kontraszt, van local dimming, nem edge ledes mint a Samu, 144Hz-es a panel stb. Hogy mi mit jelent azt egy rövid hozzaszólasban laikusnak elmagyarázni nehéz (sokat kell olvasni a témáról az interneten ).
A TCL szoftveres problémáiról lásd a TCL topikot. Érdemes beleolvasni, de nyilván minden márkánál előfordulnak hibák.
Nekem pl. van Samu Q60C-m. Jó készülék, de én nem nézek HDR tartalmat, arra nem alkalmas. Én azt gondolom a Samukról, hogy jók, de alapvetően túlárazottak, de sokan bíznak a tartósságban. Hogy ez igaz-e azt nyilván nem tudom, de szerintem általában minden márka megbízhatósága csökken napjainkban... -
Csabi1984
addikt
válasz Quadgame94 #89187 üzenetére
Mindegy de falra nem szeretném rakni csak azért kérdeztem
-
bmwm3
tag
válasz tigribigri #89189 üzenetére
Köszönöm (és Neked is, Quadgame94), sokat segítettetek, máris sokkal közelebb vagyok!
Esetleg még annyi kérdés, hogy ebben az ársávban, 75colban van-e még értelmes alternatíva? Akár másik Samsung, akár bármi más, amit javasoltok?
Köszi! -
shaggy
aktív tag
válasz Quadgame94 #89179 üzenetére
Köszi a választ. Elültetted a bogarat a G3 kapcsán, de ennyit nem akartam aldozni egy tévére. Lehet várok egy kicsit bő egy hónap és kezdődik a foci eb hátha lesz valami jó kis akció rá.
Amugy itt a hardveraprón is ahogy néztem arultak [link]
Gondolom azért boltbe jobban megéri a 3 ev gari miatt -
veterán
Sziasztok,
idős szüleimnek keresek TV-t, lehetőleg LG-t. Egy 43UR7800-at már visszavittem, mert oldalról nézve elfogadhatatlanul kifakulnak a színek. MM-ben megnéztem EZT és EZT, jónak tűntek, de azt írják a vevők az árukeresői visszajelzésekben, hogy ezeknél is ugyanez a helyzet. Gondolom nem IPS panel van bennük. A régi TV-jük és ami nekem itthon van 3, IPS panelesek és nincs velük ilyen gond.
Mit ajánlotok? 150e Ft körül szánunk rá, alap TV-nézésre lesz használva 70 éves házaspárnak.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
tigribigri
tag
A 75C645 az kb. az a kategória mint a Q60C, csak annyiból jobb, hogy direct led-es. Ezért mondtam, hogy a Samu túlárazott, mert ez a TCL csak 300k, a Samu 350k-val szemben. Itt is az a kérdés, hogy van aki hisz a márkában, van aki meg nem...
Van még pl. a Hisense 75U7KQ, az 420k és a Q60C-nél jobb, C805-nél gyengébb. -
tigribigri
tag
válasz SeniorTilla #89194 üzenetére
Az Lg-nél én pont azt nem szeretem, hogy általában gyenge kontraszttal és fényerővel rendelkező IPS paneljaik vannak (legalábbis közepes árkategóriában) és még ezeknél a belépő szintű modelleknél nincs qdot, meg local dimming, hogy ezt ellensúlyozza legalább. Mondjuk nekem megvan az a rossz szokásom, hogy szemből szoktam nézni a TV-t és nem oldalról
A viccet félretéve, én úgy látom, de nem vagyok biztos benne, hogy az első linken amit írtál az 50"-os méret az VA panel, a második link ugyanaz a típus csak 43", de az IPS panel.
LG-ből nem tudnék ajánlani, de pl. egy TCL 50C645 az most 145k HUF.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz tigribigri #89196 üzenetére
A nappaliban és a hálóban én is szemből nézem, de a 70+os Nagypapáékkal nem tudok mit kezdeni, ők nézik innen-onnan is ilyen a szoba kialakítása.
Már nézelődök a használtpiacon, mert úgy tűnik, ebben az árban - arégijódógókbó' már nemmarattsemmi -
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
jesszjessz
tag
Sziasztok, olcsóbb kategóriában találni olyan tv-t, ami 144hz-es panellal van szerelve? Mondjuk 200 ezerig.
-
tigribigri
tag
válasz jesszjessz #89198 üzenetére
Szerintem nemigazán. Milyen méretben?
-
zeee
senior tag
Valaki esetleg tudja hogy lehet Hitachi android tv-n beállítani azt hogy standby módban ne adjon feszültséget az usb port?
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Farming Simulator 25
- Spórolós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Politika
- További aktív témák...