Új hozzászólás Aktív témák

  • Amazonas

    senior tag

    válasz wwenigma #53112 üzenetére

    Nem kötekedésképpen, de azért az általad linkelt Amazon-os review-k nagy része szerintem szimplán vásárlói balf*szság, nem egyértelműen a termék hibája:
    - az hogy valakinek 250 MB/s-on megy, az egyértelműen SATA2-es kábelre vagy csatlakozóra utal. Kipróbálta ugyan 3 különböző lapon, de azt nem tudjuk, hogy azok SATA3-as lapok voltak-e.
    - File Explorer-ben látszik a meghajtó, de Acronis és a "stand-alone cloning unit" (jelentsen ez bármit) nem látja. Ezt sem mondanám egyértelműen a termék hibájának, hanem inkább valami szoftveres beállítás, vagy éppen egy verzió-frissités is megoldhatja, mert viszonylag új termékről van szó. Ebből gondolom, hogy nem feltétlenül a legfrissebbel nézhette: "Crucial did not provide the Acronis software. Could not obtain from their website. Had a copy from another project.
    - egyikük azt írja, hogy failed a drive, de azért a régebbi Mac-én jól megy. Most akkor? :F
    - "A csomagoláson sérült volt a címke." - Ha átveszek valamit, ez az első, amit ellenőrzök. Forgalmazó/bolt hiba, de azért lehúzza a terméket. No comment.

    Végezetül: ahogy látom, elég sok hozzászólás után a gyártó Customer Service-e legalább veszi a fáradságot és reagál, hogy a kedves vásárló vegye fel velük a kapcsolatot.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák