Új hozzászólás Aktív témák

  • Delfi

    tag

    válasz Alex91 #21134 üzenetére

    Utánanézni? Hol? Még ebben az elvileg _szakmai_ topikban sem kaptam egyetlen értékelhető információt sem. A Gizi néni rajzszakkörében is pont ennyi KONKRÉTUMOT tudtak volna adni, mint itt. Tisztára olyan, mintha itt senki sem használna NAS-t. A topik gazdája is csak belökött egy nyavajgást a linkelésről, de egy árva szót sem tudott hozzátenni a témához, miközben -logikusan- neki kellene a legtöbbet tudnia, hiszen ez egy információs topik, amit direkt erre a célra nyitott.

    Tőled kaptam egymással teljesen szembemenő információkat, közben már kisregényt írtam arról, hogy mit és miért szeretnék csinálni, de csak általánosságokat kaptam vissza. Több napnyi kérdezősködés után pontosan ugyanannyi információm van mint a kezdetekben.
    Tényleg nincs egyetlen olyan ember sem, aki látott már működés közben egy ds216+II-öt? Akinek van tapasztalata róla, hogy melyek a korlátai, mit lehet vele csinálni és mit nem? A ds715 egy 2 éves kontsrukció, még sincs vele senkinek sem tapasztalata? Furcsa ez nekem nagyon. :(

Új hozzászólás Aktív témák