Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• csabsz13

aktív tag

sziasztok!

segítséget kérnék NAS kiválasztáshoz. olvastam már pár tesztet, nagyjából a saját igényeimet tudom, de amúgy jó lenne, ha hozzáértők is megmondanák a tutit :K

szóval:
    -1 GB RAM (vagy az 512 MB-os modellek nem fognak 1-2 éven belül elavulni?)
    -processzor: a lehető leggyorsabb legyen, ezzel ne legyen gond - itt bármennyit hajlandó vagyok rá áldozni
    -2 HDD férőhelyes elég lenne (max 4+4 TB) 2.5" vagy 3.5" mindegy
    -gigabites kapcsolat legyen
    -USB3 legyen
    -HDMI legyen (? ezt csak félve írom ide, de úgy rémlik, hogy van olyan NAS, ami ugye lejátszóként is működik - ha mondjuk ez lemarad, nem gond, mert van egy tuti eszközöm erre, így max azt is megtartom. de ha csökkenteni lehetne a dobozok számát, az szuper lenne)
    -nincsenek nagy igények a szoftverrel kapcsolatban: tablet, PC és ha nincs saját HDMI kimenet, akkor médialejátszó elérhesse könnyen (tablet az wifi-n a többi LAN)
    -felhőbe mentés, backup, ilyesmi nem szempont - ha van, akkor jó, ha van de nehézkes - vagy nincs is, az sem számít
    -interneten keresztül kívülről elérhető lenne egyszerűen, az egy nagy jópont lenne

értékhatár 89.999 HUF ;)

köszönöm előre is!

AMD Ryzen 2600x 3.6GHz - BE QUIET! Shadow Rock Slim - MSI B450 Tomahawk - KINGSTON HyperX Predator 32GB DDR4 3200MHz - ZOTAC RTX2070 AMP! EXTREME - FSP Aurum Gold 550M - Bitfenix Merc Alpha

Új hozzászólás Aktív témák