-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bitpalace
senior tag
válasz quailstorm #43372 üzenetére
Nekem a 3.5 jack az mellékes. A fő célpont az, hogy csak másodlagos telefont keresek, és kihangosítva brutálisan szóljon, lehet az nokia vagy sony teljesen mindegy mert csak zenélésre lenne használva
-
Bitpalace
senior tag
Ez a Nokia x2-05 tényleg ennyire odaverné az xpress telefonokat? Pedig én úgy tudtam, hogy azok lettek zenére készítve.
Esetleg ez mennyire lehet jó választás? Nokia 6233
-
Bitpalace
senior tag
sziasztok!
Második telefonnak szeretnék venni valami használt telefont. A lényeg az, hogy Xpress, tehát zenetelefon legyen. Melyiket ajánlanátok közülük? Melyik szól a legjobban, vagy melyik a legmegbízhatóbb készülék...stb
(Én kinéztem az 5130-t de még nézelődök) -
Bitpalace
senior tag
sziasztok!
Annyit szeretnék kérdezni, hogy a Nokia 5130-as készüléket lehet valamilyen módon függetleníteni?
Üdv!
-
Bitpalace
senior tag
na jó csak olvasom h romokat főznek meg alapból nincs rendszegazdai jogosultságod a robot használatához, nekem ez még nagyon új, mert nálam a mama szokott főzni finom disznópörköltöt, meg ha egy telefont megveszek had én legyek már a gazda
-
Bitpalace
senior tag
Igen, csak nem akartam itt vitát nyitni srácok... Én csak leírtam hogy miket olvastam, de ahány blog annyi féle írás...
Arc S is jó csak az is meg a droid is annyira néptelefon akár csak az iphone. WP meg nem mindenkinek van és támogatni azzal a nokiát, hogy hátha megint kihoznak valami nagy alkotást. És hát mondjuk ki hogy az ilyen készülékeknél meg igen hízelgő hogy adnak töltőt!
De nyomkodtam már WP-t meg droidod családban, de nekem tényleg csak annyi bajom van a WP-el, hogy nincs annyi minden program játék rá mint droidra. Dde én mindig is nokiás voltam és a navi az hízelgő.
Nem tudom mi legyen -
Bitpalace
senior tag
nah akkor:
HTC One V
Samsung Galaxy Ace 2
Nokia Lumina 800 (ehhez most t-nél adnak hordozható töltőt ami nem egy hátrány!)
és mennyire jó a W 7.5 mango?Ez a 3 készülék maradt. Nekem a kijelző mérete nagyon nem foglalkoztat, a lényeg hogy szép legyen. Ezek közül meg a luminának van csak amoled kijelzője. Egyedül ő is kapta meg a 3 közül az ajánlott plecsnit mobilarénától. Megmondom őszintén bele mernék csapni a WP-be, mert az lesz a jövő (nokia nem hülye nem adja be a derekát a droidnak) gépek tabletek is jön majd a Win8 és a nokia is akarja majd hozni, csak ettől félek, hogy a mostani készülékeket nem lehet majd frissíteni. De persze nem tudom.
Tehát egy pár érvvel tudnátok segíteni végső döntésemben?
[ Szerkesztve ]
-
Bitpalace
senior tag
bocsi nem fértem bele.
Csak nem szeretném hogy ha megveszem, akkor ne legyen azaz érzésem, hogy megbántam. Remélem értitek
-
Bitpalace
senior tag
tehát... akkor t-nél 2 éves hűséggel médimánia S csomagban 50-55k közötti értékben van vetélytársa a htc one V-nek?
csak biztosra akarok menni.
[ Szerkesztve ]
-
Bitpalace
senior tag
válasz mercenaire #40660 üzenetére
én is így vagyok vele. Azért egy htc mégis csak htc. remélem nem csalódok benne
-
Bitpalace
senior tag
valaki tud mondani pár szót a lumina 900-rol?
Mert elég jónak tűnik főleg ha kijön majd rá az új win. Akkor már felveszi a versenyt a droiddal nem? -
Bitpalace
senior tag
sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, telefon vásárlásban. A gond az hogy T függő vagyok meg ott van akcióm ezért onnan kell választanom. Feltételnek annyi hogy 2éves hűséggel max 70k legyen a keret, és igazából htc, nokia, samsung, sony amik közül nézelődtem. De kérnélek titeket is hogy nézzétek meg a listát melyiket lenne érdemes megvenni ami viszonylag új és jövőbe nézve sem fog butulni?
Mert pl néztem nokiát ami win. és most nagyon le vannak húzva, de azt olvastam, hogy majd jön rájuk is a win8 és hogy azzal ütni fognak.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Path of Exile 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Autós topik
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Nők, nőügyek (18+)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről