Új hozzászólás Aktív témák

  • kugyu21

    senior tag

    válasz sanyixXx #4584 üzenetére

    Normál esetben, én a kompaktomnak is az optikai keresőjét használtam (ennek még van az is, és főleg az utóbbi időkben, amikorra a nyakban lóbálástól annyira összekarcolódott az LCD, hogy elég nehezen volt már látható), azonban különleges körülmények között az ellenőrzésnek ez a lehetősége nagyon jó volt.
    Értem én, hogy a DSLR-nél ugyanezt utólag lehet elvégezni, de ... bár még nincs ebben tapsztalatom, nehéz elképzelnem, hogy gyorsabb a szemem elé venni, lőni, leengedni, ellenőrizni, módosítani a beállítást, felemelni, lőni, leengedni, ellenőrizni és aztán ugyanezt a ciklust esetleg még többször elvégezni, ahelyett hogy magam elé tartva a korrekciót csavargatva, oda-vissza állítással könnyen összehasonlítva kiválasztani a legmegfelelőbbet és aztán továbbnyomni a félig nyomott állapotot.
    De majd kipróbálom.
    Nekem logikusnak tünt, amikor a DSLR-eket elkezdték LV-vel ellátni (még nem volt video felvételi lehetőség), hogy az LV azt a funkciós lássa el, mint a kompaktok LCD-je, ha már az árak csökkentésével a kompaktot használók köréből vevőket kívánnak átcsábítani a DSLR vásárlók közé.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák