Új hozzászólás Aktív témák

  • Neck

    veterán

    válasz #86322688 #45800 üzenetére

    Tényleg? Na ne mondd :Y
    Jó lenne, ha leszállnál a magas lóról, és linkelnél egy cikket, egy videót, egy összehasonlítást, ami demonstrálja azt, amit írsz.

    Az A6000 2014-es gép, akkoriban a világ leggyorsabb PDAF rendszerével reklámozták. Most is a legjobbak között van a fókuszsebessége. Tele van a YouTube videókkal, hogy miért váltottak APS-C Canonról Sony A6XXX-re. Egyik sem említi, hogy lassabb lenne a fókusza a Canonnál, de legalább a hibrid fókuszrendszernek köszönhetően pontosabb ;)

    Szerk:
    Ha meg a boot speedre gondolsz, én úgy használom az A6000-t, hogy lemegy energiatakarékosba, és ott lóg a nyakamban. Ha szükség van rá, megnyomom az expo gombot egyszer, és kb 1 másodperc alatt "éber" a gép, kb ennyi kell ahhoz, hogy kitolja a kitobit a powerzoom. A fix 50-es obi esetében még gyorsabb. Nem hinném, hogy ettől a Canon gyorsabb lenne.

    Azonos árketegóriában egyszerűen nem látok indokot, mitől lenne jobb a Canon, de majd jössz te, és mindjárt felhomályosítasz minket.

    [ Szerkesztve ]

    An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"

Új hozzászólás Aktív témák