Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz lsc #9504 üzenetére

    Aki akarja csinálja, erre nehéz mit mondani, talán valahol lehet kezeltetni. Mindenki addig játszik, amíg meg nem égeti magát. Ha nincs pénzed nyári gumira, akkor ne használd az autód. :P
    Azt látom, hogy nem vagy az alapvető dolgokkal tisztában, valószínűleg azt sem tudod, mik a fő különbségek a téli és a nyári gumik között. Ezért is komolytalan, hogy próbálod megmondani az okosat.

    Az nem vitatható(mert fizika), hogy nyáron a melegben sokkal az optimális hőmérséklete fölé emelkedik a téli keverék, így csökkenhet a sebességindex amit a gumi tartósan el tud viselni. Ennek eredménye egy durrdefekt.

    De ha gondolod mutatok képeket barátom volt autójáról is. Hiába mondtam neki, hogy ne használja a téli gumit egész nyáron, megtette. És nem kímélte, radírozta rendesen. Aztán egy téli napon egy körforgó előtti kanyarban 50-nél a hátsó guminak(SOTTO ZERO) levált az oldalfala. Árok, borulás, totálkár. Utólag meg lett állapítva, hogy az abroncs meghalt. A másik hátsónak, és a bal elsőnek is ugyan ez volt a baja. Egyszerűen annyira megviselte őket a nyári használat, hogy megadta magát. Ennyit az urban legendről.

    mmcc02: Urban legend mi? ;] Biztos kilőtte a vadász. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák