Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nintendo Switch
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elite: Dangerous
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- EAFC 25
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megint ez a mindenki helikopter csak én vagyok normális stílus
Nem tudom hol merre mennyi ideig, de a mi teljes rokonságunk pölö évekig élt a sereg üzemanyagából. Ez igaz volt a Már leselejtezett gépparkra is. Ugyanúgy ahogy IT-s ként az ember könnyen a műszaki zászlóalj karbantartóinál találta magát mondván: ha boldogul egy számítógéppel, akkor a gépjármű karbantartás sem okoz nagy problémát.
Viszont megint - sokadjára - kénytelen vagyok megjegyezni hogy én egy hülye-hazug-rizsagép vagyok, mindenki más pedig az én Mesterem
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
lsc
nagyúr
válasz Kornel #25497 üzenetére
Ha tudnál valamit nem írnál zöldséget, messze nem kell két lábbal taposni egy megszűnt szervós féket, de írjad csak, még mindig hét eleje van.
Mod (#25502) bitpork: de a mi teljes rokonságunk pölö évekig élt a sereg üzemanyagából. Igen erre büszke lehetsz, és ettől már autószerelő mester lettél, a sok hülye mint én is meg tanulta/csinálta évekig.
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
moszka
tag
De kell.
B6 Passattal *tapasztalatom is van. lejtőn lefelé állítsd le és próbálj meg azután megállni mondjuk 100-ról, hogy teljesen elment a rásegítés. lehet, hogy előbb fog a lábad vagy a fékpedál letörni mint a kerék blokkolni*direkt állítottam le a motort.
[ Szerkesztve ]
kőbalta
-
Kornel
veterán
mérek egy fékút különbséget(motor on/off) a kedvedért, valahol keresek hétvégén egy üres utat, vagy egy kressz pályát.
(#25505) moszka: erről van szó. vontatták a ladámat anno (21061) gyújtáselosztó miatt, és 50-el majdnem belementem a vontató kocsiba, mert ugye nem volt szervó, de biztos rosszul éreztem, hogy a kocsi nem akar megállni.
[ Szerkesztve ]
-
lsc
nagyúr
válasz moszka #25505 üzenetére
Fékezni miért kell blokkolóra? Az előbb az egyik kollégádnak épp ez volt a baja, hogy akkor nincs abs? Most akkor mi van?
Mod kornelka: Mérj, ha ugyanakkora féknyomást állítasz elő akkor a fékútnak is egyformának kell lennie, de természetesen a pedálerő nem lesz ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
moszka
tag
Nem kell.
De nem volt egy könnyű mutatvány megállni.kőbalta
-
Nem írtam én sehol hogy autószerelő mester lettem! Ne adj a számba olyat amit nem mondtam.
És lehet h csúnyán végezte volna az aki be akarja köpni a maradék 2x embert aki lop....
És most lovagolhatsz ezen, lelked rajta.Viszont Tiszaszigetnél volt anno egy érdekes százados a lokátorosoknál. A marha , helyi lévén, doszt részeg volt. És ha nagyon berúgott, akkor egy villanykörtét a szájába vett és amennyire bírt beleállt a lokátor mozgásterébe. Vicces volt hogy felvillanyozta magát. Sajnos ideje korán meghalt daganatos betegségben .
-
Tökmindegy
senior tag
No most megint eltértünk a tárgytól,és vagdalkozik mindenki.
Én készséggel elfogadom,mert tény ,hogy nem szűnik meg semmi de azt azért te is beláthatod,hogy nem állsz meg ugyanakkora távolságon szervó nélkül,mint szervóval. Persze ugyanazon járműről beszélünk. Ha másért nem ,egyszerűen nincs az embernek fogalma ,tapasztalata ,hogy mekkora erőt kelljen kifejtenie ,de az is tény,hogy vannak mint más is mondta olyan autók ahol szinte irreálisan nagy erőt kell bevetni.Olvastam amit írtál. De hogyan állítod elő az ugyanakkora féknyomást ha fingod sincs róla mennyire is kell taposni azt a qva pedált lévén ugyanezt ezeddig szervó rásegítésével végezted. Ne azon lovagolj ,hogy meg lehet csinálni mert persze ,hogy meg ,de te is tudod ,meg más is ,hogy ez nem ilyen egyszerű.
[ Szerkesztve ]
Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
lsc
nagyúr
-
Dare2Live
félisten
"Itt senki nem höbörgött, és ha visszanézed a hsz-eket senki nem értett veled egyet ebben az örületes baromságban"
Mondaton belül mondasz ellent saját magadnak...
"Azért ilyen nagy hülyeséget ritkán lehet olvasni, mint amit leirtál. Itt nem megértés nem értés kérdésköréről van szó, hanem arról, hogy fillérbaszás révén veszélyezteted magadat (ami nem is érdekel különösebben), és másokat is."
Ezt szimplán visszautasítom.
"Csak arra szeretnélek kérni, hogy miközben játszod a hülye játékaidat (és közben spórolsz nem egészen 19,67 forintot), legalább 5km-es távolságot tarts tőlem és a többi NORMÁLISAN közlekedőtől, Köszi"
Höbölgés újabb rész. btw Nem fogok. Nem tetszik ne menj az utcára.
"A magyarázkodásra meg a kiegészitésre nincs szükség, amikor te is tisztában vagy vele, hogy mit csinálsz."
Nem magyarázkodok.
"s örülsz neki, miközben a fék nélküli kocsidban gurulsz..."
Mégegyszer leírom lassabban hátha: Nem fék nélküli kocsiban gurulok. Ha nem baj nem idézem magam úújra ha eddig nem értetted meg ezután se fogod felfogni.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
válasz Tökmindegy #25511 üzenetére
"Én készséggel elfogadom,mert tény ,hogy nem szűnik meg semmi de azt azért te is beláthatod,hogy nem állsz meg ugyanakkora távolságon szervó nélkül,mint szervóval."
Tényleg mégeyszer hátha összejön idézem magamat: "Míg azonban a pirosnál való leállítgatás + motorfék használata nem balesetveszélyes, addig ez az tud lenni, uis pl Yarisnál pl 3-4 teljes fékezésre van lehetőség utána elmegy a szervó.""
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Az csak egy apró érdekesség volt, na már na, az is baj ha sztorizok?! És még az is lehet h meg kell kövesselek, mert most nézegetem a képeket és lehet h nem Kraz volt, de ugye én nem vagyok autószerelő velem max a reszelőzsírt lehet kerestetni
-
hdman
őstag
válasz Dare2Live #25513 üzenetére
Az miért höbörgés, ha nem értek egyet veled, sőt baromságnak tartom? Ezt véleménykülönbségnek hivják, előfordul emberek között.
Mit utasitasz vissza ember?! Szerinted nem veszélyeztetsz senkit?! Ráadásul direkt, készakarva?
Hát, ha egyszer ezt fogod játszani, és veszélyhelyzetbe kerülök miattad, magam foglak letolni az árokba...
Amúgy meg höbörgés a helyes magyar szó.
Isc véletlenül nem a másodreged? Annyira véd, nagyon aranyos
Tipikus 100 vs 2 esete. Nem veszitek észre, hogy mindenki beirt legalább egy megtörtént esetet, vagy cáfolatot? De ti annál jobban hajtjátok a magatokét, a hülyeséget.
Vagy te ugy gondolkozol, hogy itt mindenki hülye? Lásd be, és ismerd el, hogy helytelen és veszélyes amit csinálsz. Tudom, hencegni akartál, de ez nem ütöt, csak magadat járattad le
[ Szerkesztve ]
Sopron city :)
-
Varoz
addikt
válasz Tökmindegy #25517 üzenetére
De ő Yarisról beszél. Mondom, elbeszéltek mellette.
hdmanNincs igazad. Csak dobálózol a dolgokkal. Fogadjunk ki se próbáltál hasonlót, de már állítasz dolgokat róla.
[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Tökmindegy
senior tag
Én őhozzá egy apró megjegyzést sem tettem ,lsc kollégával próbálok elméleti síkon dűlőre jutni a kérdésben
Ő azt írta ,ha leáll a motor akkor van még lehetősége 3 at fékezni a megszokott módon. Ergo van szervója addig. Én nem erről beszélek,hanem másról.
[ Szerkesztve ]
Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
Varoz
addikt
válasz Tökmindegy #25521 üzenetére
Csak épp mellette is elbeszélsz. Mert nem azt állítja, hogy nem kell jobban nyomni a pedált. Mert kell. De az nem igaz, hogy kész, leáll a motor akkor vége mindennek, nincs fék. Mert ti ezen lovagoltok. Hogy mindenki meghal, ha leáll a motor.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
-
Varoz
addikt
válasz Tökmindegy #25523 üzenetére
Jó, visszaolvastam. Látom te pont nem. De a többi igen.
Akkor tőled elnézést kérek. (Nem gúny, komolyan elnézést )[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
Ha nem vagytok képesek megérteni. Ez van.
-
MunezXBK
nagyúr
Most akkor ki-kivel van és ki nem veszett még össze kivel?
-
-
Kornel
veterán
neked szövegértelmezési gondjaid vannak. az, hogy ön-és közveszélyes, még nem azt jelenti, hogy nincs fék, ezt én soha nem állítottam, viszont azt igen, hogy aki közúton közlekedik, köteles mindent megtenni annak érdekében, hogy biztonságosan, és megfelelő műszaki állapotban tegye! végül is ha nem lenne nagy gond, hogy ha dupla lenne a fékút, akkor simán átmenne műszakin is a kocsi leállított motorral a fékpadon. de ha ez nem gond, akkor az se, hogy valaki nem vesz fékbetétet/tárcsát, és helyette álló motor helyett járóval fékez, így kiegyenlíti a hátrányát
-
-
moszka
tag
-
MunezXBK
nagyúr
Embereeek...ide figyeljenek máá...há mi folyik itt Gyöngyösöön?!
-
nagyúr
-
-
Kornel
veterán
-
Zewa
senior tag
Főúton aztán tényleg jobban lehet menni.
Még a nyáron éjjel mentünk fel Dombóvárról Zamárdiba (~75km) egy Cordoba 1.9TDI 110ps-el. Üresek voltak az utak, alig találkoztunk elő emberrel. Egyenesben óra szerint 190, lakott területen 70-80körül, házakat elhagyva újra padló. Summa: 43perc. ~105km/órás átlag. 8liter felett volt a fogyi pedig top zustand a gép....
Hasonló körülmények között hozol te 140-es átlagot egy 1.3-as szívóval, 6literes átlaggal? Én is attól félek.
Kicsit képzavarban vagy szerintem az átlagot tekintve. Stopper + megtett km. Aztán jön majd a csodálkozás.
[ Szerkesztve ]
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
hdman
őstag
válasz Napfénysüti #25539 üzenetére
Szerintem még nincs vége, mindjárt feltünik a másik oldal, aztán kezdődik előről. Már én is unom az egészet, ugysem lesz egyetértés.
Ez sokkal rosszabb, mint rick tükrös megoldása után kialakult történet
Sopron city :)
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest