Új hozzászólás Aktív témák

  • SyMbioTe

    Ármester

    válasz spileraaa #141524 üzenetére


    (#141524) spileraaa
    Húú, te jó ég, rossz olvasni ezt a sok sületlenséget.
    - AMD jelenleg olcsó ÉS teljesen jó választás. Régen tény, hogy nem így volt, de jelenleg Intelnél sz*rabb a pasztázás. Még forrasztással sem megy nekik túl jól.
    i7-7700K-ról itt a fórumban jópár embernél lehetett olvasni, hogy bármekkora hűtőt tett rá, nem bírta lehűteni, mert a kupak alatt egy pasztának csúfolt valami volt csak felkenve.

    - AMD-ben vagy egy teljesen jó IGP, ami korlátozott játékra is alkalmas. Persze lehet erősebbet rakni, de nem érdemes, meg azt utólag is lehet.
    Azt nem tudom játékoknál miért csak a cuda core-ra akar figyelni, ill. videóvágásnál tény, hogy hasznos a cuda mag, annál a programnál ami ki is használja.

    - A tűzfal-VPN-nél pedig már elvesztettem a fonalat, ott nem teljesen vágom mit akar kihozni.

    A konfig teljesen jó. Az ismerős pedig olvasgasson még jó sokat a témában, mert látszik, hogy sok-sok évről maradt régi beidegződések alapján mondta ezeket. Csak közben változott a piac.

    „És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

Új hozzászólás Aktív témák