Új hozzászólás Aktív témák

  • .mf

    veterán

    válasz robi1979 #1399 üzenetére

    Fogalmam sincs, Richard Wong csinált róla egy youtube videót, az alapján *működik*, de nem mindegyik obival (pl. Samyang 35 f2.8-asnál a rekesszel gondjai voltak), és az AF is kicsit lassabb, és időnként van oda-vissza wobble is. Én inkább megvárom a natív verziókat, Tamron is bejelentette, hogy lesznek Z-mountos verziók is (majd valamikor). Költségkímélő, ha van FE és Z is, de nem megbízható - akkor már inkább FTZ, de leginkább az se.

    Igen, az osztrák Media Marktos akció még aug. elsejéről, amit anno linkeltem is -- most érkezett meg a rendelésem. Élőben kicsit nagyobb, mint a képeken, főleg az A7m2/3 helyett a kisebb és könnyebb A7m1-en. Tömegre ugyan hasonló, mint a 1635Z, de az vastagabb és rövidebb, a súlypont közelebb van a vázhoz és kézhez; ez ugyan keskenyebb, de hosszabb, főleg a tele oldalán, így a hosszabb erőkarral kicsit jobban csavarodik ki a kézből, nehezebbnek érződik.

    Mikrofon: ez az EISA "mindenki nyer!" díj évről-évre egyre nagyobb vicc :DDD Idén sem lett végül "Best Lens Cap design" díj? Kb már csak az hiányzik.
    "Canon EOS RP – Best Buy Full Frame Camera" - ez biztos csak elírás, best not to buy lenne a helyes

    Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

Új hozzászólás Aktív témák