Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Gépötty
senior tag
Abszolút.
De ne felejtsük el, hogy elég nagy az átfedés a köcsög motoros és a köcsög autós között is (legalábbis akikről én tudom, hogy állat módon motoroznak, azok autót is úgy vezetnek).
A biciklis-gyalogos más tészta, közöttük vannak akik egyáltalán nincsenek tisztával a közlekedési szabályokkal, meg a másik véglet, aki annyira rutinos(-nak tartja magát), hogy visszaél a mozgékonyságával. Ezeket a puhatestűeket szokták megborítani a figyelmetlen, vagy rutintalan autósok, és ők azok, akik túlvállalják magukat, aztán nem férnek be.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Avicularia
veterán
-
mephi666
nagyúr
ja, lehet nem ártana, de "csak" 3 éves, varta... gáz lenne, ha eddig bírta volna vagy csak az 1-2éve beszerelt utángyártott generátor nem tölt frankón?
amúgy láttunk a tájvédelmű körzetben egy 15-20 centi körüli őshonos magyar példányt, ami hiába van elszaporodva, mégis védett lehet, mert nem küzdenek ellene vigyázni kell vele, mert nagyon agresszív...
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
titán
Mondjuk attól hogy téged látnak, még te nem fogsz látni.
Ez igy van. Es?
Ha a bringa út "elkanyarodik" de szembe ott van egy árok az azért eléggé veszélyes szitu, és ahogy írták a cikkben, nem csak ő szívta meg, viszont ő szenvedett maradantó károsodást.
Ezek szerint amelyik bringa ut nem egyenes, az veszelyes? Mert valami miatt szoktak ezek kanyarodni, fal, fa, arok, patak, villanyoszlop stb stb. Nem ismerem az ottani kerekparos forgalmat, ezert nem tudok kovetkeztetest levonni belole. Ha eddig ott osszesen 10 kerekparos haladt el es abbol 4 megserult, az tenyleg a kerekparut problemajara vezetheto vissza. Ha elhaladt ott eddig 15 ezer es 4 serult meg, akkor valoszinu nem ez a gond.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Megint kerulgetjuk a kerdest ezzel. Mi az, hogy egy kerekparra villogot raknak? Azzal nem megyek sotetben sehova. Ha sotetben kerekparozom, akkor megfelelo vilagitast teszek ra. En azt a villogos semmit csereltem le megfelelo ledes vilagitasra. Nem szukseges semmi draga cuccot megvenni, a lidl-ben volt akcios (2500 vagy 2900 mar nem emlekszem) ez a lampa, nemet gyartmanyu, olyan fenye van, hogy vak sotetben nyugodtan mehetsz vele akarhova.
htc07 De tortent. Akkor megallok es kiszedem a muslincat a szemembol. Nem megyek vakon elore es utom el mondjuk a gyermekedet aki megy at az uton elottem. Csipett meg darazs menet kozben. Doltem hatra es mintha kest doftek volna a hatamba. Bal kezzel lecsaptam magamrol azt a dogot es mivel nem lattam hova pottyant, felrealtam az ut szelere, megkerestem es kidobtam az autobol.
[ Szerkesztve ]
-
szebe
addikt
A fröccsöt csak azért írtam, mert:
-Ha nem először járt arra (ezt tartom valószínűnek), akkor tudta hogy milyen szerencsétlen kialakítású a bringaút, mégis elesett.
-Ha először járt arra, miért nem közelítette meg fokozott figyelemmel a kereszteződést? (étterem, tanösvény parkoló bejárata)A 2011 decemberi utcaképen kettő! korlát is van ott.
Illetve ha már nem volt kivilágítva, akkor az aszfalt "világossága" észrevehetően elüt a környezet "sötétségétől". Főleg, hogy ez az S kanyar az autósoknak sincs kivilágítva, pár évvel ezelőtt még "lakott terület vége" tábla is volt. (előszeretettel buktatták a tanulóvezetőket, a KPM-től alig 1 percre...)[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
deicide
veterán
Ha autós analógiával nézzük, egyértelműen a bringás a hibás, hisz nem a látási viszonyainak megfelelően "vezetett". Ha szar a lámpám az autón és benézek egy kanyart, azért már csak nem a kanyart kellene megkúrni, nem? Sokat bringázom sötétben és megvan hozzá a megfelelő lámpám is, ami majd' 30 méterre világít és még így is tudnak meglepetések érni, ha 30 feletti tempóval tekerek. Ha a delikvens kivilágítatlanul teker, fosmindegy, hogy van-e figyelmeztető tábla, mert azt sem vette volna észre.
Érdekes, van Dinnyés és Pákozd között egy kerékpárút, ami ennél jóval extrémebb, egy komplett U alak van benne és ha kiegyenesíted, akkor egy 1.5 méter mély vízelvezetőben találod magad. Mégsem emlékszem, hogy bármi baleset lett volna ott, pedig nincs korlát. Talán arra nem hülyék tekernek.
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
mezis
félisten
-
tibcsiworld
aktív tag
Vicces, hogy a mai ember (és tapasztalatból nem mai fiatalt írok) NEM használja az övet! Jogilag nem a sofőr a hibás, mert ugye a rendőr már nem a sofőrt bünteti, hanem az "elkövetőt", de szerintem a sofőr kötelessége a családját védeni, és az alkalmi utast is figyelmeztetni legalább 1x , hogy kösse be magát!
De ha a sofőr sem, ....
-
szebe
addikt
Ez világos, a probléma a látási viszonyok romlásakor jelentkezik, amikor sokan magasról tesznek arra, hogy tompítottat kéne kapcsolni
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
mezis
félisten
"a nappali fénynek készült LED-es cuccok ellátják a feladatukat, a helyzetjelzőnek készült ledek nem. Attól hogy ez utóbbiakat is nappali fénynek használják az 100%-ban az user hibája."
Csak 50%-ban. A másik 50% a közlekedés rendészet mulasztása. Leállítva az autót egyszerű szemrevételezéssel megállapítható, hogy az csak dekoráció. Készülhetne a csekk.
Hajdanában a tompítoott nem használata miatt állítgattak le. Csak ezért dolgozni is kell, meg aprópénz.mezis
-
amargo
addikt
azert ez eleg kemeny, megneznem, ahogy az itteni kis autok egy ilyenen megpróbálnak at evickelni
Avicularia: tulzaskent irtam en is, hatha fogja a jelet
Gépötty: par eve az M1 ram is remhuzta egy kamion, az egy irgalmatlan rossz érzés.[ Szerkesztve ]
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
-
mezis
félisten
Régen történt, még a biztonsági öv előtt időkben. Sebességet nem tudom, villamosnak ment személyautóval egy távoli rokonom. Túlélte, több bordája tört, a kormány meg deformálódott, mert amennyire bírta, támasztotta magát. Nem tudom meddig bírják a mai kormányok, gyűrődésre tervezett kormányoszlopok.
mezis
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest