Új hozzászólás Aktív témák

  • I_Am

    veterán

    válasz Khelben #4647 üzenetére

    Ne cinikuskodj, mert ha picit is van benned normális emberi érzés, Te sem 130-al mentél volna akkor ott a pályán.

    Ja nem tudok én semmit, csak a pedált nyomtam. Ja a formula1-ben akkor minden pilóta életmentő. Pályán nem lehetek gyorsabb egy mentőnél? Szerintem gondolkozz picit, mennyit megy egy mentőautó.

    Mentőnél nem leszek gyorsabb. Aha, ja. Amikor ütőérvágással és televérzett előszobával hivtuk pár éve a mentőket 47 perc kellett, hogy kiérjenek. Ennyi idő alatt a legnagyobb forgalomban is kiérek minden nap Dunakeszire, szabályosan közlekedve. :D Ebbe a témába ne menjünk bele. (csak a lélekjelenlétemen múlt, hogy nem véreztem el)

    Tudod az olyan sofőröktől félek, mint Te. Akik félnek a vezetéstől. Számomra ezt tükrözi a "látatlanban....... mondatod". Hidd el, hogy ha olaszban és németben tudunk mi magyarok menni 200 felett, akkor itthon is.

    Tisztában vagyok vele, mit miért tettem, nem takargatom, de a focimeccses beszólásod után ne várd, hogy kultúráltan folytatjuk a beszélgetést, ha tovább húzod az agyam. (és akkor sem írom le mi történt, de ha Veled történik, Te is padlóig nyomod a gázt, ha mered :P)

    Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.

Új hozzászólás Aktív témák