Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
válasz uborka3 #12750 üzenetére
"Nem vitatom, hogy az alárendelt nem biztonságosabb"
Akkor alapvetoen egyet is ertunk, mert en is csak ennyit mondtam.
A magam reszerol - a tapasztalataim alapjan - azt gondolom, hogy a tablazas hianya az, amitol a jobbkezesek veszelyesebbek.(Nekem ugy remlik, hogy a Hungarian nincs kinn vegig a sarga rombusz (pl. a Palma utcanal), de lehet, hogy megcsalnak a poros emlekeim.)
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
AMD Power
titán
Elengedték a részeg ámokfutót - újabb karambolt okozott
Komolyan mondom ,hogy Nem hiszem el ,hogy ilyen létezhet???
Én az ilyet le lőném!!!
[ Szerkesztve ]
-
tomej
aktív tag
Csak egy mai.Vidéki városban lakom, munkahelyig kb.5 km autózás reggel, vissza u.e.. Minden alkalommal oda-vissza 2 lámpán kell áthajtani. a második előtt 2 sávos egyenes, itt elkezdődik a verseny és a szlalomozás. Én jól lemaradok. De ma emberemre akadtam, mert egy genyó úgy bevágott elém, hogy padkáztam egyet, mikor félrekaptam a kormányt, ő meg áttűzött a sárgán... Mondom mi jöhet még? Erre hazafelé egy építési útszűkületnél nekem van elsőbbségem, de szembe jön egy olyan 5-6 éves forma merci kb. 100-al. Vészfékezek, a merci kifarol. Kb. 1 m híja volt, hogy nem jött nekem. Mögötte két szirénázó rendőr octavia. Hát a volán mögött term. 2 db cigó ült (már a merciben ). Még iszok két nagyfröccsöt és betelefonálok, hogy mi lett az üldözés vége.
-
-
nagyúr
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Rover623
félisten
Büdös bunkónak az autó vételára és a telitank után már nem maradt pénze egyedi rendszámra...?
[link]
[link]Megjegyzem: városkánkban nincs BMW szalon/kereskedés, tehát nem kis távolságot tett meg onnan ide autópályán és/vagy főúton...
Egyébként világos a szitu: minek szarozni külföldi, meg E-C-Z-P-αβγ-akármi rendszámokkal...nem egyszerűbb ez?
[ Szerkesztve ]
primus inter pares
-
dragonfx
veterán
válasz Rover623 #12760 üzenetére
és miért kell elbunkozni??
akkor mindenkit bunkozol akinek nincs rendszáma 1 matricával...Lehet bemutatóauto és így jött át mert idő az ügyintézés amíg egkapja ráa rendszámot....de persze egyből fikázás mert bmw.
azt hiszed rendszám nélküli opel vectrát nem láttam??"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
AMD Power
titán
Elég vicces ez az autó....
Békásmegyer HÉV átjáró + kereszteződés. Biztos ismerik egy páran. Elég sok a baleset.
Én sávom amiben voltam megy át a síneken , lehet menni egyenesen be Békásra vagy lehet balra rá kanyarodni a Szentendrei útra a Budakalász felé. Jobb oldali sáv mehet jobbra be BP felé. Nekem balra lévő sáv a szembejövő.
Elindulok át a síneken. BMW-s állat. kivág mögülem át a nekem baloldali szembe jövő sávba át a síneken és bevág az előttem induló kocsi elé. Persze a zöldet nem érte el a kis köcsö*. Muterom csak nézett.
[ Szerkesztve ]
-
Snoop-y
veterán
Régi cikk de most botlottam bele. Nap mint nap itt küzdök énis [katt]
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
biker
nagyúr
válasz Snoop-y #12772 üzenetére
természetesen igazuk van, de hadd hozzak ellenpéldát.
Obi, soroksári út, vágóhíd.
Jön a birkacsorda a szabad jelzésre a járdaszigetig, majd ott kéne várniuk, míg a kanyarodóknak szabadot ad, eddig két sávon lehet kanyarodni.
ahha, mindennapos az embertömegben dudálva sem át jutni tudó autós, miközben piros a birkáknak.Valahol kölcsönösen meg kell adni az elsőbbséget a gyalogosnak, a gyalogosnak a piros lámpán nem átrohangászást.
nem?Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
nemma
addikt
Jól van, persze, a gyalogosok is hülyék, de az autósok meg egyszerűen parasztok. Ebből látszik, hogy mennyire nem vagyunk még európai emberek
Én ha tudom, mindig átengedem az embereket, már csak azért is, mert jól esik látni, hogy megörülnek annak, hogy valaki figyelt rájuk egy kicsit.
Gyalogosként pedig kegyetlenül bemegyek az autós elé. Van életbiztosításom -
Integra
titán
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
-
Integra
titán
meg a kint felejtett 30as táblák, sunyiban (tilsoban) parkoló és mérő rendőrök, ahol semmilyen közintézmény nincsen....
a másik:
98 dollár alatt van az olaj.
lehet, hogy velem van a baj, de én ezt kurvára nem érzem a benzinárakon, sőt, mintha épp emelnének.......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
-
NoLF
veterán
válasz Integra #12778 üzenetére
heh, és ilyenkor olyan hogy személyiségi jog, az nem? valamint ha valakinek nem a nevén van az autó, meg nincs ingatlana se, akkor 5 nap késedelmes fizetés után már zárják is el? tehát ha elmegyek üzleti kiküldetésre mondjuk 1-2 hónapra, a reptéren már a csúnya bácsik állnak és visznek is befelé mert nem fizettem be a 30ezret pl? na menjenek ám a jó krva anyjukba...
aki meg megkéseli a gyerekemet meg szabadon lopkod meg segélyből lerészegedik és megerőszakolja a családtagomat, azon vigyorognak?
rühellem ezt a gondolkodásmódot ami itt megy.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
brd
nagyúr
válasz Integra #12778 üzenetére
El kell menni ebből az országból. Sürgősen. Vagy ehelyett olyat kellene tenni, ami felér egy terrorcselekménnyel. Ez már hallatlan pofátlanság az ÁVH-tól. Vannak ennél nagyobb problémát okozó bűncselekmények is, amiket le sem szarnak.
The only real valuable thing is intuition.
-
Calogero
addikt
-
Calogero
addikt
válasz Khelben #12793 üzenetére
Lakott területen kívűl történt az eset. Pár száz méterre van a Debrecen várost jelzőtábla.
AMD Power Gondatlanságból elkövetett halálos közútibaleset okozás büntette lesz a bűncselekmény megnevezése. Kap vagy 3-5 évet felfüggesztve, valamint fizeti a helyszínelés költségeit.
[ Szerkesztve ]
-
Calogero
addikt
válasz Khelben #12795 üzenetére
Szósem volt szaladásról, a gyalogos már a belső sávban volt amikor az autós sávot váltot. Talán a fékre kellet volna lépni amikor látta a külső sávban lévő ember csoportot......
Azt hogy nem látsz zebrát az nem a te hibád...hanem a dicső város vezetésnek.
Itt mindig számolni kell gyalogosokra, (reggel és este) mennek az emberek dolgozni, de átjáró az sehol sincs[ Szerkesztve ]
-
Snoop-y
veterán
válasz Khelben #12795 üzenetére
Így van.Maximum ha tényleg gyorsan hajtott akkor lehet bibi. Bár azt is vizsgálják ilyenkor, hogy ha a megengedett sebességgel halad akkor elkerülhető lett volna -e a baleset.
És az is igaz amit Calogero mond. Már zebrán is divat kikerülni a gyalogost a kétsávos úton mint megállni[ Szerkesztve ]
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
dabadab
titán
válasz AMD Power #12798 üzenetére
Igy van, ahol nincs zebra, ott tessek repulni.
Tudom, hogy nehez elhinni, de nem minden negysavos ut nez ugy ki, hogy par szaz meterenkent lampaval vedett zebrak vannak - foleg nem a varos szelen, marpedig oda szeretnek telepulni a gyarak, ahova a melosok tipikusan nem autoval, hanem pl. busszal jarnak. Namarmost, ha a buszmegallo az ut masik oldalan van, akkor valahogy csak at kell jutni a tuloldalra.DRM is theft
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest