Új hozzászólás Aktív témák

  • _seth_

    veterán

    válasz Topiccsendőr #1175 üzenetére

    Jogos... ma pl lexus 450 akármi gyönyörű verda, hogy az mit szerencsétlenkedett mire ki tudott állni két autó közül... másik: 7-es bmw... szép nagy jószág az biztos... adnák csak nekem :D de nem egy öltönyös emberke volt a tulaj és még csak tankolni sem tudott bele... na jó ilyet azért ritkán látok de, hogy ne tudja melyik oldalon lehet tankolni vele.... (legutóbb kispolákos nő csinálta hasonlóan de ő addig erőlködött a csővel, hogy elért oda végül és tudott tankolni... nem tudtam megállni, hogy ne nevessek :) de ezen a bmw-s fazonon inkább sírni tudtam volna :( ) (az, hogy hogyan vezetnek számomra rejtély de a tankolásból kiindulva....)

    Pénz, életkor, jármű: semmit sem jelent :(

    Főúton pl kanyarban fickós wagonr+ (a sofőr tuti az volt de a kocsi nem) meg akart előzni... én láttam, hogy jönnek szemből de ő vagy nem látta vagy azt hitte, hogy van kraft az autóba és lazán megelőz... indexelni még nem indexelt gondoltam akkor megóvom egy frontális ütközéstől és szélesre vettem a figurát azaz köjöttem a felezőig, hogy feltartsam, nem is előzött meg utána sőt nem is próbálkozott.

    Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Zalman N5 OF - DeepCool AK620 - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN

Új hozzászólás Aktív témák