Új hozzászólás Aktív témák

  • Kobe

    veterán

    válasz attiati #90595 üzenetére

    Amennyire hallottam a sztorit a sorbol mogotte, a holgyemeny valami segelyszervezetnek adomanyozott online, 1 alkalommal szeretett volna felajanlani 1 osszeget, de a szamlakivonatokbol esett le neki hogy havonta tobbszor is beterheltek a szamlajara, ezert ment be letiltatni.
    egyebkent lakossagi szektorbol olyan sztorikat hallottam…..en mar meg sem lepodok hogy nem nyugdijaskoru, hanem atlagos eletkoru emberek tenyleg teljesen fogalmatlanul neznek egy sima bankszamlara es azok ismerveire.
    Asszony anno kerbankban volt, amilyen idiotak naponta megfordultak naluk, tenyleg a jozan paraszti eszebe vetett minimalis bizalmat kerdojelezik meg, olyan aranykopesek szulettek
    Bemegy pl egy CIB fiokba hogy a penztarban OTP szamlara fizessen be, tudja hogy a celszamla OTP-s de nem erti miert nem lehet……(tippelj vajon van-e CIB nel amugy bankszamlaja az illetonek :D )
    odaadja a bankkartyat a lakossagi ugyintezonek hogy ha mar ugyis ugyet intez, huzza mar le neki kp felvetelre. Es amikor mondjak neki hogy ilyet nem lwhet, miert nem, a postan lehet….
    es minden hetre jutott legalabb 3 ilyen, asszony is ezert valtott inkabb, nem egy NASA mernok de az ilyenekrol mar neki is konstans fejfajasa lett :DDD

Új hozzászólás Aktív témák