Új hozzászólás Aktív témák

  • axioma

    veterán

    válasz Lex Icon #69208 üzenetére

    Koszi, erre mondjuk pont emlekszem, de nem tulsagosan sok draga tartos kajafelet hasznalunk (pl. dm-esek a vitaminjaim meg amennyi kenceficet hasznalunk, kb. nem fozok - igen, a vasarolt melegkajan lehetne sporolni de az az en idom/nyugalmam miatt kell raadasul ferj spec.etrend betegseg miatt egyik gyerek valogatos, ugyis tobbfele kene fozni). Mivel ha nem is 5 even belul de 10 eve siman kolcsonkeros januar is volt (na jo, azert jellemzoen likviditasi, de azert a megtak. rata alacsony volt), mi reflexbol az akcios/also arszegmensu cuccokat vesszuk a mar szamunkra elfogadhatobol, persze annak szintje valtozo, ha nem kisnyugdijas modjara szamoljuk a forintokat (hehe epp le lettem cseszve a bankszamlas topikban, hogy mit spurkodok havi 5ezer szamlavezetesi dijon, napi 160 Ft a tobbsegnek le se hajol erte...).
    Az teny, hogy van egy csomo felesleges hasznalati targyunk, de ugymond maradek jelleggel, azokbol lehetne ugyanazt a helyigenyt mas termekkel hasznosabba tenni. Csak a kiuriteshez csaladi tamogatottsag kell... az me'g nincs.
    concret_hp: igen, nekem is felvetodott, de nem tudom hogyan lehetne nemcsak hogy me'rni, hanem keszulni, es sajnos volt nemreg a kornyezetemben pelda arra aki az orvosok szerint 10+ evvel fiatalabb allapotu testben elt, mindenre vigyazott, 20 evvel volt csak idosebb nalam de mar 1.5 eve nem el sajnos... Nalam konkret onpusztitas (alkohol, dohanyzas) nincs, mozgasszegenyseg van de kg-ra tartom magam, vitamint szedek, eg.bizt van (epp eves kontroll egesz csaladnak szervezes alatt), nem tudom mi mast lehet ezugyben tenni, de meghallgatok barmit.

Új hozzászólás Aktív témák