Új hozzászólás Aktív témák

  • BeZol

    őstag

    válasz Louro #62012 üzenetére

    Laptoppal most is át tudnék vonulni közeli ingatlanba, de nekem a komplett gépemre van szükségem, lassan ott tartok h 3 kijelző kéne nem csak 2.
    Az asztali gépem erejére is szükségem van, mert napközben virtuális gépeken futtatok dolgokat amiket figyelgetek. Ez távoli eléréssel laptopról rémálom számomra.

    Amúgy egy lakást 100-ért kiadnak, akkor feléért nem fogják kiadni még, ha nem is élnél ott
    Igen, de hátha van olyan üresen hagyott lakás, amit amúgy nem akarnának kiadni, de így meg rendben lehetne a dolog :U

    sss:
    yep, szoba így annyira nem bejövös dolog.

    KMT:
    nincs elég szoba a mostani lakásban, asszony énekesi babérokra akar törni, egész nap énekelget, online tanfolyamjai vannak, nincs itt életterem ilyesmire. Mostani fejhallgatóm is szűri a zajokat, de nem eléggé. Agybadugós fülhallgatóm is van, az már majdnem jó, de alapvetően azt mondanám, h böki a másik szemét h itthon vagyok és semmire sem kérhet meg, egyszerűen nem tudja felfogni h "dolgoznék", este pedig megkapom h rám nem lehet számítani semmiben... Nem vagyok hajlandó ezt többet napi szinten hallgatni. Január elején elhatároztam h muszáj váltani, január végéig keresgéltem, nem volt semmi komoly találat ingatlanügyben, úgyhogy gondoltam egy próbát még itt megérhet, de akkor cuccolok át másik lakásba, nincs mese.

    Dare2Live:
    hmm, hiszed vagy sem én ilyesmiket kerestem, de sosem találtam meg a rendes kifejezésüket. Na ennek adok egy próbát akkor, meg is rendelem :U

    Pfiucska:
    rendes zárható iroda kéne a komplett gépemnek, ez a verzió nálam nem felelne meg.
    Konkrétan konténer-irodákat, ill. homepod-okat nézegettem már, hogy udvarra beteszek egyet, csak nem érzem azt, hogy biztonságban lennének benne a cuccaim, ami pedig normálisan néz ki, abba túlságosan belátni és 6m Ft környéke, annyit meg nem ér.
    Továbbá mi van ha már nem kell? Resell value lehet békapopó alatti. És akkor télen/nyáron fűtés/hűtés dolog még lóg a levegőben, mert ki tudja a gyakorlatban milyen szigetelésűek ezek.

Új hozzászólás Aktív témák