Új hozzászólás Aktív témák

  • Kobe

    veterán

    válasz Stanlee #54574 üzenetére

    Van sajat topikja, de halott. A 80 ezer btc-s hsz meg eth mellett 1 hsz elfer neki itt is szerintem. A tobbit a helium.comon illetve az onnan elerheto github + discord linkeken keresztul lehet felszippantani.
    A proof of coveraget es lorawant direkt irtam, mert ezzel mukodik. Gyakorlatilag egy IoT halozatot epitenek, amiben egy lorawan chippel ellatott raspberry pi hotspotot kell telepitened es RF lefedettseget biztositanod az amugy toluk tok fuggetlenul is letezo EU-s 868mhzes IoT eszkozoknek fenntartott tartomanyban.
    A proof of coverage is letezo dolog, a hotspotok egymast pingelik es figyelik h valoban adod-e az elerhetoseget. Ennek eredemenyekepp adjak heliumban a rewardot (eszkozok szamanak novekedesevel + halvinggal csokken nyilvan, de az arfolyam kompenzal, perpill 30 ezer eszkozre osztanak szet minden honapban 5M Heliumot).
    Idovel viszont a reward rendszer is atalakul, es a halozaton forgalmazott cegek adta bevetelbol fogsz kapni.
    + jovore US kiserleti jelleggel indul ugyanez 5G ben

    Amugy eleg fancy technika, egy erlangban eleg jol megirt baromi jol skalazhato kod fut mogotte, tudjak mit csinalnak. A hatulutoje hogy csak licencelt hardvereket engednek a halozatra, most elorendeles van a legtobb gyartonal. Nekem mar egy ideje a csoben van kb fel tucat db, meglatjuk mit tud majd ROI oldalon

Új hozzászólás Aktív témák