Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • emvy

    nagyúr

    válasz sb95 #43341 üzenetére

    > Miért? Mert bármikor jöhet valami újabb/jobb közösségi platform, ami elszipkázza az embereket és hiába csinálnak sok mást is már, akkor is a bevételeik jelentős részét a felhasználók adatainak eladása és a hirdetések adják. Ha ez nincs, akkor az árfolyam is beszakad.

    Személy szerint soha nem vennék pl. Google részvényt. Miért? Mert bármikor jöhet valami újabb/jobb kereső, ami elszipkázza az embereket és hiába csinálnak sok mást is már, akkor is a bevételeik jelentős részét a felhasználók adatainak eladása és a hirdetések adják. Ha ez nincs, akkor az árfolyam is beszakad.

    Személy szerint soha nem vennék pl. Apple részvényt. Miért? Mert bármikor jöhet valami újabb/jobb telefon, ami elszipkázza az embereket és hiába csinálnak sok mást is már, akkor is a bevételeik jelentős részét a telefonok adják. Ha ez nincs, akkor az árfolyam is beszakad.

    Személy szerint soha nem vennék pl. Netflix részvényt. Miért? Mert bármikor jöhet valami újabb/jobb online video-szolgáltató, ami elszipkázza az embereket és hiába csinálnak sok mást is már, akkor is a bevételeik jelentős részét a filmek adják. Ha ez nincs, akkor az árfolyam is beszakad.

    --------

    A Facebook nem megy sehova. Amikor az iskolák Facebookon kommunikálnak a szülőkkel, és a kisvállalkozások elsősorban FB oldalt csinálnak website helyett, akkor hiába jön valami csilli-villi dolog.

    while (!sleep) sheep++;

Új hozzászólás Aktív témák