Hirdetés
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- GTA V
- Nintendo Switch
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PS Vita / PlayStation TV
- The Division 2 - Jövő hónapban jön a Battle for Brooklyn DLC
- Old Skies teszt
-
GAMEPOD
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atti1848
senior tag
válasz
scarabaeus #38998 üzenetére
Akkor marad a teló videózásra ez pedig fényképekre.
Köszönöm.
-
atti1848
senior tag
válasz
scarabaeus #38994 üzenetére
Ezt én is tapasztalom.
De akkor nem lehetséges megváltoztatni a felvételi időt? mert 640*480-ban is csak 29m5s, 320-ban 61m16s
Ez nagyon kevés. Valami megoldás?
-
Zozzer888
addikt
válasz
scarabaeus #38994 üzenetére
Akkor nincs megoldás
-
DeathAdder
veterán
válasz
DeathAdder #38981 üzenetére
Valaki?
-
albi31
aktív tag
válasz
Dzsana #38975 üzenetére
Nyilván az optikai zoom végett,nagyjából(plusz DIGI5-s tech.)..amiért drágább,meg hát azért nem teljesen egy kategória(bridge vs ultra komp....de hát pont a 20x zoom teszi Bridge-é a 240-t.
..másrészt,majd a 240-nek is kb a már említett 115HS ára körül fog végezni,csak figyúzd meg!!!!
...ezért is egy kicsit "lámaság" egy kifutott db-t egy még futóval összehasonlítani....már ami az árakat tekinti. -
BiriBum
őstag
FAT 16 2 giga, FAT 32 4 giga....
-
atti1848
senior tag
Hátha itt tudtok segíteni.
van egy FujiFilm Finepix T210-s gépem. Tettem bele egy 8Gb-s microSD-s kártyát adapterrel.
Mikor beszeretném állítani a videofelvétel módját, akkor a HD-ra csak 9perc 41mp-t enged. De ezt többször is lehet.Nem lehet beállítani,hogy míg hely van a kártyán addig vegyen fel?
-
DeathAdder
veterán
Hali.
15-25k között nézegetem aprón a digitális fényképezőket, de ebben a szűk árszegmensben is nagyon sok alternatíva van és az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem is nagyon értek hozzájuk
Visszaolvastam kb fél órán keresztül a hsz-eket, itt is megoszlanak a vélemények, legalább is nem látok olyat ami egyértelműen dominálna.
Talán a 30k-s katagóriában a Oly VR 360.Kérlek segítsetek nekem
Aprón csak a Nikon Coolpix-en belül rengeteget találtam, a bőség zavarával közdök.
Ebben a kategóriában találtam Coolpix -5000, -S203, -S3000, -S4000, -S560, -S220, -S520, -S3100, -L20 modelleket..Fogalmam nincs melyik lehet a jó/jobb.
Vannak egyáltalán érdemi különbségek ebben az árszegmensben a fentebb felsoroltak között?
Vagy nyugodtan választhatom, amelyik legszimpatikusabb számomra?Hatalmas dióhéjban nagy igény nincs, csináljon szolíd képeket kint és bent is
Egyik családtagomat szeretném meglepni, nincs különösebb igénye, de ha tehetem szeretném ebben az árban a lehető legjobbat venniA Nikon/Cannon egyik modelljét szeretném választani tehát aprón 15-25k körül
-
akos3
addikt
-
akos3
addikt
Igen, én is úgy tudom, h 1600-ig van mindkettő. (pixinfon is ez van, bár az sem mindig megbízható) Egyébként meg tényelg az számít, h milyen képet csinál, 3200-nál már amúgy is nagyon szemcsés lenne, nem használnád nagyon.
viszont a vr 360 az újabb és 12,5x optokai zoom. E-digitalba most elég jó áron van. -
tomp
félisten
Kipróbáltam a Nikon CP. P510 makróját.
videó
Nekem tetszik. -
Dzsana
senior tag
válasz
lui001 #38966 üzenetére
Kitalálhatom? 115-ösöd van?
1. Én az edigitált néztem, és a 115-ös utoljára 35.900 Huf volt , míg a 240-es 69.900 Huf A matematika jelen állása szerint ez kb. a duplája!
2. Ezzel nem mondtál semmi olyat, amit ne tudna mindenki, nincs olyan gép, amivel ne lehetne rossz képeket készíteni.
3. Így van, nem egy kategória, jól látod!
Nem haragszom, de a koromnak mi köze van ehhez? Egyébként a 35. évemet taposom. -
szobipeti199
tag
Sziasztok
Fényképezőbe milyen sebességű (class) memókártyát érdemes beletenni, mi az a minimum ami kell bele? -
rappit4
őstag
Sziasztok!
Vennék fényképezőt, nem kompaktot, hanem ilyen -fél út a tükör reflexesek felé- fajta gépet. Légi fotózásra fogom használni ezért nem árt a nagy zoom. Kiszemelt példányok a PANASONIC LUMIX DMC-FZ150 vagy Sony Cyber-Shot DSC-HX100V. A Panasonical az a bajom, hogy sötétebb fényviszonyok közt már szemcsésedik a képe. Valakinek van javaslata? -
Xerxész
őstag
E 3 kütyü közül melyik volna a legjobb választás?
Sony DSC-H90
Panasonic DMC-SZ1
Canon Powershot SX220 HSAz igényeim mégegyszer:
- lehetőség szerint minél élesebb/jobb kép rossz fényviszonyok között
- minél jobb akkumulátor (gyakori használat miatt)
- panorámafelvétel
- sorozatfotók
- feketefehér és sepia fotókJómagam a Panasonicot választanám gondolkodás nélkül, viszont 1-2 helyen olvastam, hogy egyes esetekben a képek szélei kicsit elmosódottak. És ez visszavette a lelkesedésemet.
-
sickb
tag
30000 ft környékén mi a legjobb választás?
Olympus vr-340 ?? -
Sylvie89
csendes tag
Végre a Canon A800 után egy normális gép: Nikon Coolpix L120
-
lui001
csendes tag
válasz
Dzsana #38959 üzenetére
1. Nem kerül 2x annyiba
2.Nem készít mindig gyönyörű képeket automatán az sx 240hs sem.(1-2 oldallal visszább van is rá példa)
3. Nem egy kategória a kettő. Kategóriájában az ixus 115hs az egyik legjobb
Ne haragudj,te hány éves vagy?albi31
Én kíváncsi lennék azokra a képekre,főleg gyenge fényviszonyok és beltér érdekel.Na meg valami olyan ami nagyon jól sikerült!
-
Zozzer888
addikt
válasz
mrThomi #38964 üzenetére
Apud semmire nem fog menni azokkal a képekkel,mert a gép 1cm távolságból kitakar minden fényt.Apudnak egy régebbi DSLR váz kéne,+közgyűrű sor +vaku (vagy erős lámpák
)
szerk: ha gondolod megpróbálok összehozni egy ilyen képet a dslr-rel ,meg egy régi kompakttal, hogy legyen viszonyítási alapod. (még én se lőttem ilyen képet,de egy próbát megér ,ha fontos
)
-
mrThomi
addikt
sziasztok!
Érdeklödnék, hogy melyik 50 ezer forintig az a kompakt digigép aminek a legjobb a makroja ??? Sok olyan gépet láttam pl: canon ixus 230,500 hs aminek 1cm a makorja, ez egyben a supermakrot jelenti vagy az azon belül egy opcio ? és ebben a 2 canonban van supermakro ? nekem csak ez lenne a legfontosabb, hogy 1 cm-röl tüéles képet csináljon ! Apámnak lenne, szemekröl kell neki a lehetö legközelebbi éles képet csinálni, és kielemezni öket !
Jelenleg is ezt a 2 gépet nézem amit fentebb irtam !
köszi !
-
Zozzer888
addikt
-
Xerxész
őstag
És az akkuk tekintében mit mondtok?
Melyik a jobb? A Li-ion vagy az AA akku?
-
Willie
őstag
Sziasztok!
Van egy Fujifilm Finepix S2100 HD fényképezőnk, amivel elég ramaty képeket lehet készíteni szerintem. Legalábbis alapbeállítással egészen biztosan. Lehet, hogy csak én vagyok a béna hozzá.
Én egyelőre mindenképpen szeretnék megmaradni amatőr szinten, és csak az alapfunkcióval fotózni, azt kiegészítve 1-2 aprósággal.
Árban max 50.000 Forintig mit tudnátok javasolni? Fontos lenne a HD videófelvétel. Esetleg jó lenne, hogyha a mostani Sanyo Eneloop akksikat tudnám hasznosítani.Előre is köszönöm a válaszaitokat.
Üdv.
-
Xerxész
őstag
Sziasztok,
20-30e Ft körüli kompakt gépet szeretnék venni.
Nem profinak lesz, annyira nem is kezdőnek.
Utazáskor mindent meg akar örökíteni, elsősorban erre a célra kell. Hosszabb időket nem tud rááldozni a képekre, ezért nem is gondolkodom profi gépen.Ami fontos:
- gyenge fényviszonyok (pl. szürkület, félhomály) mellett is éles kép
- optikai zoom 5 alatt ne legyen
- lehetőség szerint minél nagyobb kijelző
- minél tartósabb/hosszabb használati idejű akkumulátorAkkumulátorból melyik jobb? A li-ion egyedi aksik vagy inkább az AA akku, ami utántölthető? Én laikusként az utóbbira szavaznék, bár a mostani gépünk nagyon zabálta az alkáli elemeket. Mondjuk azt elemmel használtuk, nem akkuval.
Köszönöm előre is a javaslatokat!
Üdv:
Xerxész
-
Dzsana
senior tag
válasz
Turbobacsi #38948 üzenetére
Canon SX240 HS , a 20x-os optikai zoom még kézbõl is kitartható a 7 módozatû IS rendszernek köszönhetõen.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest