Új hozzászólás Aktív témák

  • Khelben

    nagyúr

    válasz kew #18958 üzenetére

    Már van véleményem :) Nyilván 1-2 óra alatt nem lehet kitapasztalni, főleg, hogy kinn még nem is voltam, csak az irodában.

    Anyaghasználat, összeszerelés: nagyjából jó, egy apró bajom van vele, hogy a hátulján lévő usb és hdmi csatlakozók fedele kb 0,1 mm-t kiáll a hátlap síkjából, erre jó lett volna, ha figyelnek. Amúgy más gond nincs, mindene fém, tehát strapabírónak tűnik. Cserébe gyűjti az ujjlenyomatokat, rendszeresíteni kell majd egy törlőkendőt melléje.

    Kezelhetőség: itt nincs probléma, annak ellenére, hogy nagyon aprók a gombok, egyszer sem nyomtam félre, ezt nem is értem, hogy csinálták. Pl a hátulján a kör alakú gomb meg a közepén lévő gomb tök egy síkban van, mégis teljesen jól használható, pedig nincs kis kezem. Tartani is jó, nem kényelmetlen, bár ahogy többen is írták, kétkezes használatra készült, mint minden kisgép.

    LCD teljesen jó, tudja, amit tudni kell, bár napfényben még nyilván nem próbáltam.

    Képminőség: erről nem tudok objektíven írni. Fotózáshoz egy tükörreflexes E510-est használok, ahhoz képest egy kalap sz..r :) De nyilván nem azzal kell összehasonlítani. A hasonló árú és képességű gépek között a tesztek szerint átlag felett van. A makrója elég jó. A videót még csak beltérben próbáltam, hát mit mondjak... fény kell neki. Félhomályos szobában ne videózzunk vele. Ablakon kifelé már egész jó, gondolom napsütésben lesz a tökéletes.

    Kérdezz még nyugodtan!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák