Új hozzászólás Aktív témák

  • G@ben

    addikt

    Szeretnék venni egy új tápot, de kicsit a bőség zavarát érzem. 400W körüli, minőségi tápot keresek, mindenféle védelemmel. Jelenleg egy Enermax EG365AX-VE-m van, ennél a minőségnél nem adnám lejjebb.
    Egy nagytoronyba kerülne, ahol jelenleg egy AMD X3 455 processzor, egy 9800GT, 2x2GB ram és 2db winchester van. Ezt simán elviszi a jelenlegi is, de mivel már aggastyán (kb 12 éves) és minden valószínűség szerint a kondenzátorai is cserére érettek, ezért úgy döntöttem, hogy lecserélem egy újra. Nem árt, ha az új 12-es ventilátorral rendelkezik, és a nagytorony miatt hosszú csatlakozók kellenek, mivel a winchesterek a ház aljában vannak. Ezen kívül olyan legyen, hogy egy későbbi upgradenél ne kelljen cserélni. Nem vagyok nagy játékos, soha nincs a legújabb, legnagyobb teljesítményű hardverem, de idővel mindenképpen akarok fejleszteni és akkor már nem akarom lecserélni a tápot, szóval a teljesítménye is legyen elég később, meg a csatlakozók se okozzanak gondot, hogy nem megfelelő szabvány. Ezt nem tudom, hogy a jelenlegi videókártyának és a mostani csúcs videókártyáknak milyen csatlakozói vannak, de gyanítom, hogy nem kompatibilisek.
    Árban olyan 12-13k-t szánok rá, de kérlek mondjuk az edigitalos árakat vegyétek figyelembe, mert vidékiként nem igazán tudok a legolcsóbb pesti boltban vásárolni!
    Mit ajánlanátok?

    Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!

Új hozzászólás Aktív témák