Új hozzászólás Aktív témák

  • vzsryl

    nagyúr

    válasz donpedro13 #5091 üzenetére

    Hali!

    A TX650 vagy a VX550 nagyon jó választás lenne. A CX600 felejtős.
    A TX650-ből volt Seasonic beles, 80plus-os, amit már nem gyártanak. Ezután jött belőle a TX650-C, ami már CWT beles, ami annyira nem minőségi, mint a Seasonic, de még mindig nagyon jó. És most kijött belőle az újabbik, 80plus Bronze-os Seasonic beles verzió is, de még nem tudni, hogy kapható-e kis hazánkban. Mindegy melyik TX650-et fogod ki, mert mindegyik kiváló, de a Seasonic-ok a csúcsminőséget képviselik.
    A VX550-ből két verzió van/volt. A régebbi, kb. 3-4 éve hibás ventilátorokat kapott, amik egy idő után megrepedtek, és csúnyán hangoskodtak. De ezt hamar javították, és jött a normális ventis változat. Ma már, sőt már évek óta csak a normálisat lehet kapni. Ezekben egyféle CWT bél volt végig. Ez is nagyon jó, és bírja a strapát. Annyi a TX650-hez képest az előnye, hogy hamarabb kapcsolja feljebb a ventilátor fordulatszámát, és ennek következtében nem melegszik túlzottan, így felső-tápos házba is ajánlott.
    A CX600 egy elég gyenge kondikészlettel ellátott CWT belet kapott, amit valószínűleg a CWT is szégyell. Nem ajánlott széria az új Builder, tehát CX. A régi CX400 viszont egy nagyon jó Seasonic beles példány, de elvileg már nem gyártják.
    Bőven elég lesz a 600W körüli teljesítmény, tuning mellett is.

    megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖

Új hozzászólás Aktív témák