Új hozzászólás Aktív témák

  • Graphics

    Jómunkásember

    válasz psg5 #43328 üzenetére

    Opció, hogy leméred , vagy hátha talál addigra a neten valamit hozzá. A kábelmenedzsment lehet az ami miatt kevés lehet a kábelmennyiség.

    "Elsősorban a tápot házuk aljába építők fognak nagyon örülni annak, hogy a kis Corsair fekete harisnyába bújtatott alaplapi kötegei nagyon hosszúak. Hatvan centiméteres vezetéken ül a 20+4 és a 4+4 tűs csatlakozó is, a PCI Express VGA-t etető pedig még öt centiméterrel hosszabb. A hat darab IDE csatlakozót két vezetékre osztották el. Ezeken a tápról 45, 60 és 75 centiméterre vannak az érintkezők, plusz mindkettő végére, 90 cm-nél került egy floppyetető. A hat SATA dugasz a négytűsökhöz hasonlóan lett elosztva, de ennek a két kötegnek a végén már nincs további dugasz."

    Szerintem elég, ha pedig mégsem elég, akkor az IDE ágon használhatsz Sata átalakítót, amivel még nyersz + 10-15cm-t, ezzel, mivel rejtve vannak a kábelek, vizuális rongálást sem hajtasz végre / vagy ha harisnyázott átalakítót szerzel még jobb.

    Alaplapi 24+4-es az kb a ház feléig fog menni, tehát 60cm majdcsak elég lesz 42 cm-re.
    Az alaplapi 12V pedig hátul fog elkúszni, mert a háznak van felül kivágása ehhez. Arra is van 60cm, hogy szépen elvezesd.

    Google és a Prohardver a barátunk címszó alatt :)

    Elég lesz :)

    [ Szerkesztve ]

    EAGET 1TB SSD review - https://logout.hu/bejegyzes/graphics/eaget_s600_1tb-os_ssd_aliexpressrol_kihagyhatatlan.html

Új hozzászólás Aktív témák