Új hozzászólás Aktív témák

  • gerzsol

    aktív tag

    válasz 14adam #4313 üzenetére

    Jajj természetesen ugy terhelve hogy mérőműszerrel, nyilván nem lehet kimérni mert ha nincs kapcsolatban, nem folyik az áram, a levegőn nem fog áthúzni :) Azért az alapképleteket ismerem valamelyest :) R=U/I szóval ha tudjuk mekkora az ellenállás, mekkora a feszültség akkor kiszámolható az amper. Mikre jó a Multiméter használat :)
    Valamelyest van fogalmam ezekről (Mechatronikai mérnők + gépészmérnök) Mechatronikán Elektrotechnikából szigorlatoztam, és Elektronikából államvizsgáztam. Bár sose volt a kedvencem és mivel nem érdekelt nem is értek hozzá, csak hallottam róluk. Csak ilyen laikus szemmel. Remélem nem írtam hülyeségeket. Igaz írtam a "terheletlenül"-t, de kijavítottál, teljesen jogosan.
    Egyébként a 2db vinyómból az egyik a 40Gb-os PATA Maxtopr amit a rendszernek használtam elszállt, Egy 160Gb SATA Hitachi pedig csak ilyen.. áá nem jut eszembe a megfelelő szó.. na mindegy az a lényeg hogy megsérült a fájlstuktúrája és a gépbe téve nem tudott semmit beolvasni róla, de alahogy egy hozzáértő emberke leformázta nekem és az általa használt teszten írás és olvasásteszten is jól vizsgázot így gyógyultnak nyilvánította, igaz ugyanennél a vinyónál gyulladt ki 3 hete a SATA adatkábel zárlattól, ami nekem eléggé gyanús.. bár kitudja..
    Ami elektronika és a közelembe kerül az meghal, biztos mágneses erővonalak vesznek körül..

Új hozzászólás Aktív témák