Új hozzászólás Aktív témák

  • ---Lasali---

    Közösségépítő

    válasz Elar #20562 üzenetére

    Én egy fsp 400 apn táppal szereltem össze barátom gépét, az egyik cél hogy a gép a lehető legolcsóbban a lehető leghatékonyabb és legcsöndesebb hűtéssel működjön.
    Táp nem volt nyerő választás, csalódtam. Hangos. Tolja a hideg levegőt ezerrel.
    Hexa -t nem ismerem, de az árfekvése hasonló a apn hez, nem hiszem hogy sok különbség lenne. 10 ezres kategória nem profi. De még talán nem is "profi".
    Hogy a power táp halk volt, arra igazán nincs magyarázat, vagy ha nagyon akarunk rá keresni.. akkor... hogy ami túl olcsó, és rossz minőségű, az valamibe lehet jó, de az lehet csak a véletlen, vagy akár hiba is (nem megfelelő hűtés), vagy lehet csak egy olyan márketing stratégia ami megengedi azt hogy ennyi pluszt belerakjanak, vagy ne vegyék ki belőle, ugyan is ez sok pénzbe nem kerül, de javít az amúgy filléres gagyi terméken. (Hogy tudná eladni az fsp az aurumot ha az apn meg a hexa is halk lenne?)
    Nemrég vettünk egy Chieftec 500W CTG-500-80P tápot, nem sok időt tudtam tesztelni, mert elvétett haverom egy fatális hibát a gép össze szerelésekor, (alaplap és a nyák távtartó csavar esete nem beszélve a zárlatról) de ez a táp klasszisokkal halkabb volt. Szerintem az APN ben nincs is venti vezérlés, vagy ha van akkor igen ócskán van beállítva.
    Szerintem ha tudod vidd vissza, és hozz valami mást. Ha extrém halkságra vágysz, akkor a Be Quiet! E9 kell neked, de egy FSP Aurum is nyerő lehet, úgy tudom 350 körül forog alapon a ventije, de még ebből a legkisebb is még 18 ezer. De lehet hogy a chieftec is megfelelő lenne neked.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák