Új hozzászólás Aktív témák

  • Denito

    csendes tag

    válasz #92888064 #16961 üzenetére

    Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget/tanácsot !

    Ad-m:

    Kis terheléssel tényleg nem indul (valószínüleg nálam is ez a gond a jelenlegi Athlon 64 konfiggal ).

    Sokaknak ciripel-t a Zen 300watt ( Zen topik tele van/volt ezzel, főleg a régebbiek asszem ). Random jött elő, valamennyi hangja az enyémnek is van, de winchester vagy 1-2 ventilátor elnyomja. Lehet, hogy az elektromos hálózat minősége, áramingadozások stb. is közrejátszik ( az okosabbak megírják majd pontosabban). Az újabb 400watt-osra már nem volt jellemző ha jól emlékszem.

    A passziv tápok általában jóval magasabb hőmérsékleten dolgoznak a közvetlen légmozgás hiánya miatt, ez a kondiknak nem tesz jót. Ha meg telepakolod ventivel a házat felesleges a passzív táp.

    A 300wattos Zen-eknek volt egy gyakori típus hibája, pontosan én se tudom mi, didyman felvilágosít ( ha még benne van a szakmában és aktiv a fórumon ). /szintén sokat olvashatsz róla a Zen topikban: random újrainduló gép aztán nem induló gép, kattogó winchester /

    A fent említettek fogalmam sincs hány%-ban jöttek elő, de anno sokat olvastam a topikját, ezekkel találkoztam, tapasztaltam magam is. Lehet más típusnak is meg vannak ezek a problémái.

    Legalább 1 ventilátornak mindenképp kell a gépben lenni ( zárt ház esetén ), az meg nyugodtan lehet a táp ventije, próbáld a procit/vga-t passzivvá tenni szerintem.

    Ennek ellenére, ha nem kerül sokba, nyugodtan tehetsz vele egy próbát. Valószínüleg millió ember van a világon rajtam kívül, akinek jó tapasztalatai vannak vele :) Minőségi cucc, a gépedet nem fogja elvinni, ha baj lenne.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák